Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 08, 15:44)
Leja30, o kaip tas permanentinis? Kiek kainavo, kur dareisi? Ar nereikejo darytis korekciju? Ir ar naturaliai atrodo?
Nes teko bendrauti su viena panele, pasidariusia permanentini, tai labai ryskiai ir nenaturaliai atrodo schmoll.gif

Dariausi pries 2metus, Sotys salone.Kainavo 400lt,po dvieju sav.dariausi korekcija,nes vienoje vietoje buvo nenuspalvintas taskelis.Korekcija kainavo 50lt.Kituose salonuose daro pigiau,bet brangesnes korekcijos.Del naturalumo,tai sunku pasakyti,kadangi teko priprasti prie ryskesniu antakiu.Kas su tuo dalyku nesusidures-tai atrodo piestuku paspalvinta,oas jau pastebiu,pas ka permanentinis.Dabar jau neisivaizduoju,kaip kiekviena diena dazytis .
Atsakyti
O jie ten viena atspalvi daro, ar galima pasirinkti? Tokiu atveju butu galima rinktis sviesesne spalva, ir gal atrodytu naturaliau g.gif
O kiek laiko kai Tu su permanentiniu? Ar atnaujinimo dar neprireike?
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 08, 16:21)
O jie ten viena atspalvi daro, ar galima pasirinkti? Tokiu atveju butu galima rinktis sviesesne spalva, ir gal atrodytu naturaliau g.gif
O kiek laiko kai Tu su permanentiniu? Ar atnaujinimo dar neprireike?

Jau 2m.su permanentiniu.Siaip tai ten parenka atspalvi.Pas mane prie saknu plaukai tamsiai rudi(dazausi sviesiom sruogelem),tai parinko pigmenta i ruduma.Atnaujinimo kol kas nereikia ir manau,kad dar nereikes.
Atsakyti
Gal kas jau rado dar kokią gerą kosmetologę Vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2006 01 06, 10:55)
Gal kas jau rado dar kokią gerą kosmetologę Vilniuje?  g.gif

ir pigią bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 01 06, 10:58)

O ka reiskia "pigia"? Visada priklauso su kuo tu lyginsi
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2006 01 06, 11:44)
O ka reiskia "pigia"? Visada priklauso su kuo tu lyginsi

Man pigi ta, kuri uz viska (antakiu korekcija, antakiu ir blakstienu dazymas) ima 10-15 litu, o ne uz kiekviena po tiek ax.gif
Rekomenduokit kas nors! Nes vel noretusi pasidazyti, bet ne uz 30 lt.
Atsakyti
Aš pavydžiu toms, kurios turiu beveik natūralią antakių forma,o pas mane jie labai greit atauga, labai stiprus (tą kosmetologė net sakė, labai sunku išpešiot, pati namie negaliu to daryt) ir jų tikrai daug verysad.gif Dažnai reikia pešioti,nesuprantu, kodėl pas mane tie plaukeliai taip greit atauga po korekcijos sad.gif Ar nėra kokių priemonių pristabdyt tam?
Atsakyti
Man atrodo as jau savo kosmetologe atradau bigsmile.gif
Dirba Kamviloj,Sopeno gatvei,vardas Inna.
Gerai sutvarko mano antakius thumbup.gif
Atsakyti
Uz antakiu korekcija ir dazyma 10-15 lt smile.gif
Atsakyti
Body shope mačiau rinkinius antakiams tvarkyt. Nesuprantu tik kaip jais naudotis, gal galit kas nors apšviest? blush2.gif
Atsakyti
aj *****, laukiau laukiau adresiuku, nesulaukiau, tai eidama namo užsukau į kažkokią paprastą kirpyklą, sumokėjau 17lt ir grįžau namo skirtingais antakiais sad.gif viskas, peržegnoju tuos nuolatinius ėjimus pas skirtingas kosmetologes.. reikia rasti kažkaip vieną, kuri išaugintų man tą formą atgal smile.gif
Atsakyti