Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Madam Butterfly @ 2006 01 09, 21:49)
aj *****, laukiau laukiau adresiuku, nesulaukiau, tai eidama namo užsukau į kažkokią paprastą kirpyklą, sumokėjau 17lt ir grįžau namo skirtingais antakiais sad.gif viskas, peržegnoju tuos nuolatinius ėjimus pas skirtingas kosmetologes.. reikia rasti kažkaip vieną, kuri išaugintų man tą formą atgal smile.gif

console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiction @ 2006 01 06, 23:10)
Aš pavydžiu toms, kurios turiu beveik natūralią antakių forma,o pas mane jie labai greit atauga, labai stiprus (tą kosmetologė net sakė, labai sunku išpešiot, pati namie negaliu to daryt) ir jų tikrai daug verysad.gif Dažnai reikia pešioti,nesuprantu, kodėl pas mane tie plaukeliai taip greit atauga po korekcijos sad.gif Ar nėra kokių priemonių pristabdyt tam?

Pas mane irgi antakiai stori ir plaukų daug. Paskutinį kartą nudepiliavo juos man vašku pažiūrėsime kaip dabar ataugs. Dažyti nedažau, nes jie pas mane tamsūs. Kartais pamastau apie šviesinimą, bet dar nebandžiau.
Atsakyti
Susidūriaus su problema. Antakiai. Turiu juos storokus, juodus, na gražius, viena kosmetologė man juos taip išpešiojo na ojjj.... žodžiu plonai, tačiau nuėjau į kitą grožio saloną tad pasakė atsiauginti man juos .... tuomet ji darys jų korekciją. kaip baisiai atrodoi kai jie atauginėja.
ir apskritai kaip prižiūrite antakius. pešiojate pačios? kaip pešiojate? kokia forma?
Atsakyti
Aš tai kartą į mėnesį nueinu pas kosmetologę, kad jinai pakoreguotų formą, o šiaip tai pati pešioju, kai pamatau nereikalingų plaukelių pridygusių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Išbandžiau korekciją vašku - niekam nepatarčiau. Iškandžioja taip, kad tenka antrą mėnesį auginti ir tai nieko gero. Ilgiau neatauga plaukeliai, bet vašką tolygiau užtepti, neužkabinant vieno ar kito plaukelio, itin sudėtinga. Todėl gaunasi ilgalaikis antakių iškandžiojimas. Nerekomenduočiau ir pati to nedarysiu.
Atsakyti
antakius tvarkausi tik pas kosmetologe, nes pati "nugrybauju" i pievas su ju korecija, tai per daug, tai per mazai tongue.gif
su antakiu dazymu jau baigiau, nera nei karto normaliai ir graziai izdaze, visa laika per juodai doh.gif
Atsakyti
niekada antakiu nepatikiu jokiai kosmetologei nes teko pasimokyti truputi ta pr. kai ispesios tai baisu paskui i veidrodi paziuret ir man jos visos taip skaudziai pasa kad ojojoj nekalbu apie tai kad dar iznybia i oda ir kad kai reik iseit is salono tai taip raodona ir patine buna net geda namo grizt gerai kad vyras nuveza prie pat ir palaukia kol tik nudazys.o bjauriausia tai kad kai nuvaziuoji tik nusidazyt tai prikimba gal ispesiot gal paskust ir ttt.bet dabar nuolatine susiradau kuri labai graziai padazo ir tamsiau ir ant odos visai nelieka na liuks tikrai.o issipesiot paciai tai vienas juokas net neparausta o mano vertintojas vyras as visada paklausiu ar garai ar lygiai ir ttt.
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2006 01 17, 15:23)
Išbandžiau korekciją vašku - niekam nepatarčiau. Iškandžioja taip, kad tenka antrą mėnesį auginti ir tai nieko gero.

Nu, nežinau kaip kam, bet man pirmą kartą rovė su vašku ir likau labai patenkinta. Anksčiau visada pešiodavausi su pincetu, bet su vašku man patiko labiau. Aišku, šiek tiek pakoregavo su pincetu, bet pagrinde viską nurovė su vašku.
Manau, kad daug kas priklauso nuo kosmetologės. 4u.gif
Atsakyti
KAi neturiu nei aukso kasyklos,nei labai vesliu antakiu,tai karts nuo karto uzsuku i tokia kirpyklele isitaisiusia kazkur tarp kiemu. Dirba ten tokia moteriskute maloni thumbup.gif Labai graziai ispesioja,o kadangi man nuolat nevalingai asaros bega tai dar su ja ir pasijuokiam ir asaras graziai nusluosto nu zodziu liuks mirksiukas.gif Dazyt niekad nedazau chemiskai,o beto kaina juokinga pesiojimo - 2Lt bigsmile.gif
Atsakyti
as tai pati pesiojuosi antakius rolleyes.gif kartais truputi persistengiu - bandau ispesti tai, ko dar visai nera, ir netgi padarau nedideles zaizdeles... bet po truputi atprantu nuo tokiu "susizalojimu" biggrin.gif
kazkaip negaleciau patiketi savo antakiu niekam - net ir geriausiai kosmetologei. daznai jos truputi persistengia ir nupesa per daug hihihi.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu-kam reikia eit į saloną pešiot antakių, jei tai paprasčiausias darbas koks tik gali būt. Na išpešiojo kosmetologė plaukelius, o paskui matai kur jie atauginėja ir išpeši. Tik pincetą gerą reik turėt, o geras kainuoja ne kelis litus. Aš perku Droge po 15 lt kainuojančius (sugebu vis pamesti), tai toks net mažulytį plaukelį, vos ne taškelį ištraukia. Su tais pigiaisisi gali nebent didelį plauką išlupt.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2006 01 20, 11:12)
Niekaip nesuprantu-kam reikia eit į saloną pešiot antakių, jei tai paprasčiausias darbas koks tik gali būt. Na išpešiojo kosmetologė plaukelius, o paskui matai kur jie atauginėja ir išpeši. Tik pincetą gerą reik turėt, o  geras kainuoja ne kelis litus. Aš perku Droge po 15 lt kainuojančius (sugebu vis pamesti), tai toks net mažulytį plaukelį, vos ne taškelį ištraukia. Su tais pigiaisisi gali nebent didelį plauką išlupt.

Man,pavyzdžiui, pačiai nelabai išeina sad.gif Kaip jau rašiau, plaukeliai labai stiprūs, iš viso antakiai labai vešlūs, tai labiau pasitikiu kosmetologėm.
Atsakyti