Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

tai kur eiti Klaipedoje, pas ka eiti? Linute atostogauja sad.gif o daugiau nieks nieko nerekomenduoja niekur sad.gif o man ziauriai skubiai reik susitvarkyti antakius! eksperimentu buvo per daug, kad vel eksperimentuociau sad.gif
Atsakyti
man l. patinka, kai vasku antakius nuplesia. Nei skauda, nei ka. Ir po to antakiu forma daug grazesne, net dazyti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(kosme07 @ 2007 09 30, 20:05)
man l. patinka, kai vasku antakius nuplesia. Nei skauda, nei ka. Ir po to antakiu forma daug grazesne, net dazyti nereikia.

o tai kaip suprasti, kad dazyt nereikia? Mano labai sviesus, jei as nedazyciau, tai atrodo, kad ju visai nera. Man irgi forma vasku padaro.
Atsakyti
Jei kas ieskote kur Klaipedoje susitvarkyti antakius , galite pabandyti Saturne pas Jelena. As pa ja jau senokai lankausi. Labai patinka kaip sutvarko thumbup.gif . Galima pasirinkti ar pesioti ar vasku plaukelius pasalinti .
Atsakyti
Net nežinočiau kaip tuos antakius skusti blush2.gif Man salone su vašku pašalina nereikalingus plaukelius, o namuose pati tvarkausi su pincetu mirksiukas.gif
Atsakyti
kartais namie, smile.gif kartais kirpykloje pakoreguoja forma ir nudazo smile.gif
Atsakyti
Aš pati pešiojuosi antakius.Kartkartėm nueinu į kirpyklą kad papešiotu, formos linijas paryškintu bigsmile.gif . O tie antakių padažymai ir nuskutimai... tai labai jau senoviškai man atrodo. Vis prisimenu bobutes, kurios su ataugusiais nuskustais ir nublukusiais antakiais vaikšto. Ne koks vaizdelis doh.gif .
Atsakyti
Aš irgi norėčiau pasidaryti antakių korekciją vašku. Gal galit kas parekomenduot, kur Kaune gerai daro? unsure.gif
Atsakyti
As turiu drauge kuri nagus ir antakius tvarko tai man pasiseke, kad nereikia niekur eiti, jai eu isvaziavusi, tada susitvarkau pati
Atsakyti
As pasidariau ilgalaiki antakiu nudazyma ir negaliu atsidziaugti thumbup.gif Nes, oi kiek turedavau vargo kas menesi eiti ju dazytis doh.gif
Praejo jau 2 metai, bet vis dar kaip ir pradzioje thumbup.gif
Atsakyti
labai prasau ,padekit ax.gif anksciau pesiodavausi labai plonai, o dabar tai taip negraziai atrodo, nes skaiciau kad vis poto plonai pesiojant antakiai reteja , neatauga. man taip ir nutiko . vietomis isvis taip plaukeliu nera. nu negrazu..dabar bandau atsiauginti, bet nezhinau ar pavyks , apaugo aplink plaukeliu visur. bet nedaug ir taip negraziai atrodo. patarkit, ka daryti, kaip atsiauginti antakius greiciau ar taip ir nepavyks? doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 10 28, 01:13)
As pasidariau ilgalaiki antakiu nudazyma ir negaliu atsidziaugti  thumbup.gif  Nes, oi kiek turedavau vargo kas menesi eiti ju dazytis  doh.gif
Praejo jau 2 metai, bet vis dar kaip ir pradzioje  thumbup.gif

O tai cia kaip?Gal tas vadinamas permanentinis ar kazkaip panasiai,na kur tipo kaip laikina tatuiruote g.gif
Atsakyti