tai kur eiti Klaipedoje, pas ka eiti? Linute atostogauja o daugiau nieks nieko nerekomenduoja niekur o man ziauriai skubiai reik susitvarkyti antakius! eksperimentu buvo per daug, kad vel eksperimentuociau
Jei kas ieskote kur Klaipedoje susitvarkyti antakius , galite pabandyti Saturne pas Jelena. As pa ja jau senokai lankausi. Labai patinka kaip sutvarko . Galima pasirinkti ar pesioti ar vasku plaukelius pasalinti .
Aš pati pešiojuosi antakius.Kartkartėm nueinu į kirpyklą kad papešiotu, formos linijas paryškintu . O tie antakių padažymai ir nuskutimai... tai labai jau senoviškai man atrodo. Vis prisimenu bobutes, kurios su ataugusiais nuskustais ir nublukusiais antakiais vaikšto. Ne koks vaizdelis .
As pasidariau ilgalaiki antakiu nudazyma ir negaliu atsidziaugti Nes, oi kiek turedavau vargo kas menesi eiti ju dazytis Praejo jau 2 metai, bet vis dar kaip ir pradzioje
labai prasau ,padekit anksciau pesiodavausi labai plonai, o dabar tai taip negraziai atrodo, nes skaiciau kad vis poto plonai pesiojant antakiai reteja , neatauga. man taip ir nutiko . vietomis isvis taip plaukeliu nera. nu negrazu..dabar bandau atsiauginti, bet nezhinau ar pavyks , apaugo aplink plaukeliu visur. bet nedaug ir taip negraziai atrodo. patarkit, ka daryti, kaip atsiauginti antakius greiciau ar taip ir nepavyks?
As pasidariau ilgalaiki antakiu nudazyma ir negaliu atsidziaugti Nes, oi kiek turedavau vargo kas menesi eiti ju dazytis
Praejo jau 2 metai, bet vis dar kaip ir pradzioje