Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

Na panasiai, bet atrodo labai graziai ir naturaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 10 30, 00:30)
Na panasiai, bet atrodo labai graziai ir naturaliai  thumbup.gif

As ir gi noriu nusidazyti antakius ,,ilgalaikiu,,o kaip tai daro?kur butu galima Kaune?ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 10 28, 01:13)
As pasidariau ilgalaiki antakiu nudazyma ir negaliu atsidziaugti  thumbup.gif  Nes, oi kiek turedavau vargo kas menesi eiti ju dazytis  doh.gif
Praejo jau 2 metai, bet vis dar kaip ir pradzioje  thumbup.gif

Idomu, kas cia ir kaip. Ir as noli bigsmile.gif uuuuuu
Atsakyti
Gal galit parekomenduot antakiu profesionala Vilniuje. Noreciau,kad ispesiotu ir nudazytu, bet bet kuo nepasitikiu,ypac del dazymo.Bijau,kad per tamsiai gali nudazyt doh.gif
Atsakyti
kur antakius tvarko Vilniuje vasku?? nes pincetu man tikra kankyne juos tvarkyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2007 11 07, 08:29)
kur antakius tvarko Vilniuje vasku?? nes pincetu man tikra kankyne juos tvarkyti  doh.gif

taip ir as noreciau suzinot bigsmile.gif
Atsakyti
vašku daugumoj salonų tvarko antakius
reikia pasižiūrėti lape, kur būna surašytos siūlomoss paslaugos
arba salono timnklapyje

šiaip jei norit vašku susitvarkyti, tai reikia pilnai atsiauginti antakius
aš to nenoriu, tai renkuosi pešiojimą pincetu
Atsakyti
o koks skirtumas tarp ravejimo vasku ir pincetu?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 01 02, 21:41)
o koks skirtumas tarp ravejimo vasku ir pincetu?

nu nebandžiau, bet kiek savo ausim teko girdėti salonuose
tai klientėms patinka, kad labai lygiai ir tvarkingai išpeša (spėju, kad vaškas kartu nuima ir viršutinį odos sluoksnį), tai išdepiliuotos vietos labai švariai tvarkingai atrodo
atauga silpnesni plaukai
vaškas rekomenduojamas vešlių antakių turėtojoms
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2007 11 07, 09:29)
kur antakius tvarko Vilniuje vasku?? nes pincetu man tikra kankyne juos tvarkyti  doh.gif

aš Antakalny tvarkiausi su vašku, bet man atrodo, kad daug kur daro g.gif nors... kai pagalvoju, tai prieš tai kiek tvarkiausi, tai visur su pincetu pešiojo.
Atsakyti
Man vos 17, bet jau kokius 4 metus pesioju antakius ir pastebejau, jog voku oda suglebusi siektiek, ne tokia stangri, kokia buvo. Ka siulytumete daryti, na kokius kremus, gal masazuoti reik ar kitom priemonem sustangrint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 10 29, 23:30)
Na panasiai, bet atrodo labai graziai ir naturaliai  thumbup.gif

Na tai labai prasom issamiau papasakot ir, jei nesunku, imest kokia nuotraukyte biggrin.gif . Labai domina, koks tas ilgalaikis dazymas, kur ir uz kiek g.gif .
Nes as irgi jau keletas metu lb intensyviai domiuosi ir nusiteikineju, kad reikia kazka pagaliau daryt su savo antakiais, kuriu beveik nesimato verysad.gif . Taip kad domina bet kokia info (aisku su vaizdiniais irodymais tai isvis butu thumbup.gif )
Atsakyti