Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

Vasara ai tikrai jokiu vitaminu neseriu juk tiek visokiu uogu ir darzoviu.
O ziema duodu paprasciausias vit c drazetes ir eziuoles lasiuku.
Zadu marsieciu vitaminus pirkti nes jau ne vieni rekomendavo kaip tikrai neblogus wink.gif
Atsakyti
Kai buvo mazesnis, tai duodavau zuvies tauku. Esam gere ir multitabsu. Va, dabar po vejaraupiu gydytoja patare nusipirkti LIVOL vaikams. Na, tai ir geriam. Nezinau, maniskiam tai nepastebejau, kad kokie nors vitaminai butu apetita pagerine. wink.gif
Atsakyti
O mes dabar vartojam Kidi vitaminus, sirupa. Tiesa, dabar padarem pertrauka, nes jau suvartojom viena didele bonke Kidi. Ir dabar darome vieno menesio pertrauka, nes taip man vaistinej rekomendavo, atseit, kad nelabai priprastu prie vitaminu organizmas. o siaip norejau pirkti kitokios rusies vitaminus, bet mane patikino, kad Kidi geriausi, ten yra kazkoks lizinas, kuris gerina apetita, kurio kituose vitaminuose nera.
Dar mes geriame papildomai gelezi Ferum lex, del zemo hemoglobino, taip pat kartais duodu ir vit C gryno.
O kaip tie marsieciu vitaminai, jie turbut tik kramtomi buna ane? Ir nuo keliu metu ju galima duoti? Taip pat idomu kokia ju kaina wink.gif
Atsakyti
Mums gydytoja rekomendavo žiemą ir pavasarį būtinai duoti vitaminų, kad nenusilpų imunitetas, o varasą ir rudenį sako nereikia duot, nes ir taip vaikai gauna vitaminų valgydami vaisius ir daržoves smile.gif
Bandėme MultiTabs - visai nieko, o dabar geriame Kiddi, bet man asmeniškai tai jie labai neskanus ir nepastebejau, kad būtų bent šiek tiek pagerinę apetitą, kuris šiaip jau nekoks smile.gif
Atsakyti
Berods, iki ketverių metų dukrai nedaviau jokių vitaminų, tik žuvų taukus. Nedaviau todėl, kad ji valgi, namuose valgo įvairų maistą (išskyrus darželį, kur valgo ne viską, nes sakosi, kad neskanu - neverčiu), valgo šviežius vaisius ir daržoves. Kai gydytojos paklausiau apie vitaminus, tai ji labai skeptiškai atsiliepė, padarė kraujo tyrimus ir pasakė, kad nebūtina, nebent pati būtinai norėčiau savo vaikui sintetikos. Kai keletą kartų šį rudenį sirgo ir gėrė antibiotikus, pati gydytoja pasiūlė duoti dukrai "Tedi" arba "Marsiečius". Nupirkau pastarųjų 30 tab. Jau išgėrė. Bet žuvų taukų visą žiemą gauna kasdien.
Atsakyti
Mes geriam jau antra dezute MultiTabs (su pertaukom zinoma), o siaip girdejau, kad apetita kelia ziedadulkiu tabletes su medum ar tai su kitu kokiu tai biciu produktu...Na, cia reikia geriau vaistinej pasiklausti. Nors pazistamos vaikui nevalgiukui tai gerai apetita pakele.
Atsakyti
QUOTE (Ingute @ 2004 01 21, 11:45)
O mes dabar vartojam Kidi vitaminus, sirupa. Tiesa, dabar padarem pertrauka, nes jau suvartojom viena didele bonke Kidi. Ir dabar darome vieno menesio pertrauka, nes taip man vaistinej rekomendavo, atseit, kad nelabai priprastu prie vitaminu organizmas. o siaip norejau pirkti kitokios rusies vitaminus, bet mane patikino, kad Kidi geriausi, ten yra kazkoks lizinas, kuris gerina apetita, kurio kituose vitaminuose nera.
Dar mes geriame papildomai gelezi Ferum lex, del zemo hemoglobino, taip pat kartais duodu ir vit C gryno.
O kaip tie marsieciu vitaminai, jie turbut tik kramtomi buna ane? Ir nuo keliu metu ju galima duoti? Taip pat idomu kokia ju kaina wink.gif

Nezinau, kaip kitiems, bet mums ferrum lek nepakele hemoglobino. Mums padejo feroglobinas, kuriame yra ir b grupes vitaminu ir kitu medziagu. O nuo kiddi tai tikrai apetita kelia. Jau ne viena karta isitikinau.
Atsakyti
QUOTE (*Džela* @ 2004 01 21, 13:47)
Ingute, tavo leliukui dar tiek nedaug laiko, o jau tiek daug vitaminu geria? Kas jums taip rekomendavo?

Na zinai, mano dukryte labai nevalgi, net nemoku paaiskinti, nu "ziauriai" nevalgo. Tai jau duodu ka jinai nori, svarbu - valgytu. Na, o vitaminu tai as nemanau, kad cia daug. Siuos vitaminus mums liepe gerti vaiku hematologe, kai pasidarem krauja ir nusistatem gelezi (issityrem feritina). Tai va, musu gelezies atsargu organizme praktiskai nebuvo (is kur ir bus, jei ji taip nevalgo blink.gif ). Tai va, Ferum lex geriame, kad atstatyti gelezies atsargas, vit. C israse, kad geriau isisavintu gelezis, o vit. Kidi tiesiog kaip polivitaminus, ir tai, kad jie kelia apetita (bet mums atrodo ir jie nepakele blink.gif ).
Atsakyti
QUOTE (Lisa @ 2004 01 19, 13:38)
Šiaip geri yra vitaminai Kiddi, bent jau mano vaikams labai pakelia apetitą. Tik gaila, kad jų dabar negalime gerti, nes alergizuoja. Šiaip visi tiek Teddy, tiek Marsiečiai, tiek tie paty sMulti tabsai, kurie rašo, kad yra be dažiklių - visi laergizuoja. Ką tik baigėm gerti Your life vit.C+eziuole, o dabar nupirkau Cigapan. Šie nealergizuoja.

Dzela, kodel manai, kad "Marsieciai" geriausi? As ju nesiruosiu pirkti, labai jau ju reklama brukama... Esam gere ir "Multitabs" ir "Kiddy" nuo abieju apetitas pakildavo. Dabar labai traukia isbandyti "Cygapan", skaiciau instrukcija, tai labai jau patrauklus pasirode. Nors siaip tai reiketu visu vitaminu sudeti palyginti ir tada pabandyti issirinkti geriausius wink.gif
Atsakyti
QUOTE (*Džela* @ 2004 01 19, 21:07)
Turiu pazystamu farmacijos srityje ir tikrai garantuoju,kad kol kas patys geriausi vitaminai yra marsieciai thumbup.gif

Cia ziurint koks farmacininkas rekomenduoja biggrin.gif . As ta pati girdejau apie kramtomus SUPER JUNIOR VITES.
Atsakyti
mes tai geriam cal-mag TEDDI kramtomasias tabletes,nes vaikas baisiai greitai auga ir jam neuztenka kalcio augimui.Kitu vitaminu nevartojam.Mazajai duodu D vitamina kuri israse daktare. laugh.gif
Atsakyti
Vija, kalbedama apie farmacininka,as turejau omenyje ne vaistine ir ne vaistininke, bet didele imone,kuri uzsiima aplamai vaistu gamyba ir ju importu bei eksportu. Man taip patare tikrai gerai pazystami zmones ne tam,kad as juos is ju pirkciau laugh.gif . o del to,kad jie is tikruju geriausi is to kas pas mus yra. Springlet,as tikrai ju neplatinu ir nesu kaip nors su jais susijus ir tikrai neverciu tave juos pirkti laugh.gif . Gaila,kad ne taip supratai,as norejau pasidalinti savo ziniom is geru paskatu...Ir dar nemanau,kad vitaminu poveikis pasireiskia vien tik geru apetitu wink.gif
Atsakyti