O ziema duodu paprasciausias vit c drazetes ir eziuoles lasiuku.
Zadu marsieciu vitaminus pirkti nes jau ne vieni rekomendavo kaip tikrai neblogus

QUOTE (Ingute @ 2004 01 21, 11:45) |
O mes dabar vartojam Kidi vitaminus, sirupa. Tiesa, dabar padarem pertrauka, nes jau suvartojom viena didele bonke Kidi. Ir dabar darome vieno menesio pertrauka, nes taip man vaistinej rekomendavo, atseit, kad nelabai priprastu prie vitaminu organizmas. o siaip norejau pirkti kitokios rusies vitaminus, bet mane patikino, kad Kidi geriausi, ten yra kazkoks lizinas, kuris gerina apetita, kurio kituose vitaminuose nera. Dar mes geriame papildomai gelezi Ferum lex, del zemo hemoglobino, taip pat kartais duodu ir vit C gryno. O kaip tie marsieciu vitaminai, jie turbut tik kramtomi buna ane? Ir nuo keliu metu ju galima duoti? Taip pat idomu kokia ju kaina ![]() |
QUOTE (*Džela* @ 2004 01 21, 13:47) |
Ingute, tavo leliukui dar tiek nedaug laiko, o jau tiek daug vitaminu geria? Kas jums taip rekomendavo? |
QUOTE (Lisa @ 2004 01 19, 13:38) |
Šiaip geri yra vitaminai Kiddi, bent jau mano vaikams labai pakelia apetitą. Tik gaila, kad jų dabar negalime gerti, nes alergizuoja. Šiaip visi tiek Teddy, tiek Marsiečiai, tiek tie paty sMulti tabsai, kurie rašo, kad yra be dažiklių - visi laergizuoja. Ką tik baigėm gerti Your life vit.C+eziuole, o dabar nupirkau Cigapan. Šie nealergizuoja. |
QUOTE (*Džela* @ 2004 01 19, 21:07) |
Turiu pazystamu farmacijos srityje ir tikrai garantuoju,kad kol kas patys geriausi vitaminai yra marsieciai ![]() |