Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

Mes irgi tik vit D geriam, o as pati - prenatal care. Manau, kol mama maitina, butinai turi gerti vitaminus.
O siaip tai manau, geriau duoti kuo ivairesni maista, bandyti ieskoti, kas vaikui patinka, nes juk sintetiniai vitaminai vis tiek ne taip isisavinami, kaip naturalus.
Na, bepigu man kalbeti, kai mano mazoji praktiskai viska, ka duodi, valgo...
O be to, kai jau kyla itarimas del prirasytu vitaminu kiekio, galiam paskaityti informacini lapeli, kuris butinas prie vaistu, ir nebijoti pasitarti su gydytoja, o jei vis tiek yra abejoniu - kreiptis i kita gydytoja.
Atsakyti
QUOTE (Vili @ 2004 01 12, 18:36)
Tai jus dar maziukai labai smile.gif Osteocare israsineja vyresniems nei metai vaikuciams.

nebutinai, mums ji nuo 8 men israse
Atsakyti
O mums gydytoja liepe gert tik po 1 sauksteli zuvu tauku. As pati jokiu vit negeriu, maitinu.
Gal sakau reikia pradet gert vitaminus? ar vaikui duot, nes baisu kad po to nebutu velu...

Gydytojos visiems vaikams raso vitaminus o mums nieko sad.gif

Gal del to visokios slogos ir tridienes karstines kimba ?
Atsakyti
Vili, mums (11 mėn) irgi išrašė gydytoja Osteocare. Atseit magnis padės plaukams geriau augti. Išrašė po pusė arbatinio šaukštelio į dieną. Mažesnė dozę, nei nurodyta ant pakuotės, kurią galima skirti kūdikiui. Todėl jaučiu, kad gydytoja mums tuos vitaminus išrašė, kad tėveliams būtų ramiau, o ir jai pačiai plius kažkiek nubyra.
O dėl vitamino D3 gydytoja mums nieko nesakė, todėl aš ir toliau duodu po du lašiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa: 13 sausio 2004 - 15:07
QUOTE (alfa @ 2004 01 13, 15:05)
Vili, mums (11 mėn) irgi išrašė gydytoja Osteocare. Atseit magnis padės plaukams geriau augti. Išrašė po pusė arbatinio šaukštelio į dieną. Mažesnė dozę, nei nurodyta ant pakuotės, kurią galima skirti kūdikiui. Todėl jaučiu, kad gydytoja mums tuos vitaminus išrašė, kad tėveliams būtų ramiau, o ir jai pačiai plius kažkiek nubyra.
O dėl vitamino D3 gydytoja mums nieko nesakė, todėl aš ir toliau duodu po du lašiukus.

Mums irgi tokia pacia doze israse, bet D3 liepe nebegert g.gif Reiks dar pasitikslint. O del to nubyrejimo, tai man irgi toks itarimas yra.
Atsakyti
mes tai maziukus is pradziu bandem multitabsais, bet nuo ju tik alergija gavos, tai veliau perejom prie naturalesniu, bet nebutinai vaikisku - pastaruosius pora metu su pertraukelem (sako, kad eziuoles nereik padauginti) vartojam Yourlife vitamina c su echinacea, ir sau ir vaikams... kartais pakliuva ir kitokiu, bet tai buna tos saldzios tabletes, kurias jie vaistinej isireikalauja kaip saldainius
vakar nupirkau pabandymui Marsieciu, kokios nuomones esat apie juos?
siaip tai vaikai serga persalimo ligom gana retai, manau, kad tai turi itakos, nes ir pats per paskutinius 5 metus tik syki sloga buvau pasigaves...
Atsakyti
Superteti, tavo avataras thumbup.gif
As isbandziau daug vitaminu ir nepastebejau, kazkokio ypatingo poveikio. Dabar sumasciau, kad duosiu priklausomai nuo sezono.dabar duodu zuvu taukus ir vitamina c. Pavasari nupirksiu multivitaminu.Vasara duosiu kur daugiau mineraliniu medziagu, o rudeni Vitamino c ir kokiu imunine sistema stiprinanciu.
Atsakyti
Priklausomai nuo metu laiko, vasara, rudeni (ankstyva) nieko neduodu, pakanka to kas yra vaisiuose, darzovese, o veliau ir ypac nuo sausio- vasario men, duodu ka nors ir vitaminu, siaip jie visi daug mas savo sudetimi panasus, tad ivairius duodu, eziole kai reikia, yra bionalio firmos. Vakar nusipirkau Teddy vitaminus, nes darzelyje buvo su visais vaidinimais ir knygutem dovanu. Tipo ar zinot vaikai ko reikia, jeigu norit buti sveiki ir t.t. tad teko situos nupirkti, nepatinka man tokia reklama mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Mums tai multitabsai visai nieko rolleyes.gif . Is po persirgtos raudoniukes daug labai negalvojus nupirkau juos ir esu patenkinta.
Atsakyti
Šiaip geri yra vitaminai Kiddi, bent jau mano vaikams labai pakelia apetitą. Tik gaila, kad jų dabar negalime gerti, nes alergizuoja. Šiaip visi tiek Teddy, tiek Marsiečiai, tiek tie paty sMulti tabsai, kurie rašo, kad yra be dažiklių - visi laergizuoja. Ką tik baigėm gerti Your life vit.C+eziuole, o dabar nupirkau Cigapan. Šie nealergizuoja.
Atsakyti
Turiu pazystamu farmacijos srityje ir tikrai garantuoju,kad kol kas patys geriausi vitaminai yra marsieciai thumbup.gif
Atsakyti
o as kazkiap vis neduodu... tik pirmai smetais ta vitamina D, bet jauciu reikes duot nes biski apetitas neaiskus pasidare , valgo zaisdamas tik, tai turiu nusipirkus Kiddi rytoj pradedam gert rolleyes.gif

Atsakyti