QUOTE(SUPER HERA @ 2006 11 17, 20:16)
dėl vaiko nevalgumo.siūlau permastyti savo 9 valgymo mėnesius - toksikozė?rūkimas? stresas? sunkus fizinis darbas? mažakraujystė?
kiek teigiamų atsakymų ,tiek tikimybės ,kad vaikas turi ar turės gerą apetitą.
dabar jau ir aš nesupratau

: sakai, teigiamų atsakymų, t.y, kuo daugiau atsakymų ,,taip" dėl streso, rūkymo ir pnš, tuo daugiau tikimybės, kad vaikas geriau valgys?

Gal norėjai pasakyti ,,blogą apetitą"?
Mano pirmoji valgė labai blogai- į mane pasidavė (atsimenu vaikystės valgymo kančias puikiai) . Kartą, pavargusi vis siūlyti ir pasiklausiusi gydytojos, nusprendžiau, kad galų gale, išalks vistiek kada nors ir paprašys (buvo trijų metų). Nevalgė
nieko 3d. ;per pirmas dvi dar išgėrė pusę litro pieno, trečią džiaugėsi, kad galima ir to negerti

. Po to jau nebesidžiaugė, nes nebedaėjom iki parduotuvės kitoj gatvės pusėj, - pavargo mergina; ilsėjom ir pareinant

. Nudanginau pas gydytoją, tada ši, pripažino, kad ne visi vaikai jaučia alkį, kaip tokį, aplamai, o jei dar niekas neskanu... prirašė krūvas vitaminų...
Su antrojo valgymu jokių problemų

Kūdas, kai sliekas, bet, nepergyvenu

Jei vieną, ar dvi dienas pavalgė mažiau ar nepavalgė beveik, žinau, kad kitą jau kiš nesustodamas
Taigi, irgi manau, kad mamos, dažniausiai su šaukštais aplink be reikalo nelaksto.