QUOTE(SUPER HERA @ 2006 11 09, 19:59)
o kad vaikui nėra apetito,atsiprašau ,sakyčiau mamytei nėra kantrybės ir fantazijos
o kad vaikui nėra apetito,atsiprašau ,sakyčiau mamytei nėra kantrybės ir fantazijos
mano vaikai nevalgus(ta prasme normalaus maisto,pagal vitaminus kolorijas
Sveziai spaustos sultis is savo darzoviu
bet musu seimina kaimo neturi
O kiekviena baltimu,vitaminu ir kaloriju skaiciuot
Šiaip užjaučiu tas mamytes, kieno vaikučiai nevalgo. Negaliu nieko patart ar pakomentuot, nes su maniškiu jokių problemų dėl maisto nebuvo ir nėra, kartais net tramdyt reikia, kad gana valgyt
O vitaminų mes negalim jokių vartot, tik žuvų taukus, nes alergija visokiems tokiems sintetiniams dalykams
Bet užtat daug dėmesio skiriam vaisiam.
Pabandykit Cigapana, bent maniske dicke labai alergiska, bet sitie tiko (neturi jokiu dazikliu)
QUOTE(SUPER HERA @ 2006 11 10, 20:24)
QUOTE(SUPER HERA @ 2006 11 17, 20:16)
dėl vaiko nevalgumo.siūlau permastyti savo 9 valgymo mėnesius - toksikozė?rūkimas? stresas? sunkus fizinis darbas? mažakraujystė? kiek teigiamų atsakymų ,tiek tikimybės ,kad vaikas turi ar turės gerą apetitą.
dabar jau ir aš nesupratau
Mano pirmoji valgė labai blogai- į mane pasidavė (atsimenu vaikystės valgymo kančias puikiai) . Kartą, pavargusi vis siūlyti ir pasiklausiusi gydytojos, nusprendžiau, kad galų gale, išalks vistiek kada nors ir paprašys (buvo trijų metų). Nevalgė nieko 3d. ;per pirmas dvi dar išgėrė pusę litro pieno, trečią džiaugėsi, kad galima ir to negerti
Su antrojo valgymu jokių problemų
Taigi, irgi manau, kad mamos, dažniausiai su šaukštais aplink be reikalo nelaksto.
na tiek dienu nevalyti - manyčiau jau liga, gal skrandukui kas yra. Mano sūnėnas labai nevalgus, bet džiaugiamės tuo, kad vakarais kai išsidūkęs grįžta prašo sintetinės makaronų sriubos iš pakelio, . va tuo tik ir gyvas....... na žinoma dar saldainiais.
Kantrybės jums.
Kantrybės jums.
QUOTE(jausma @ 2006 11 19, 18:57)
na tiek dienu nevalyti - manyčiau jau liga, gal skrandukui kas yra.
Kantrybės jums.
Kantrybės jums.
auksine zuvele nuo metuku pradejau duot. iki tol - vit.d
QUOTE(*leila* @ 2006 11 07, 12:34)
Maniskiui 2 metukai,zuvu taukus isspjauna,tai net ir neduodu jau.O geriam dabar imunitetui stiprinti VITASOR 8 inmuvit.Sudety yra vitaminas C,hesperidinas,E,selenas,cinkas,magnis,B1,B12,B6,folio rugstis,A ir tt.Tai naturalus produktas is Soria Natural serijos.Pirkau homeopatineje vaistineje. 
nebeveža jų daugiau.
tai kokius vitaminus savo vaikučiams duodat, mamytės? Maniškei jau 1.2mėn. kol kas gėrėm vit. C, osteocer. Pabaigsim šiuos , reiktų gal kitų... Gydytojas rekomenduoja Pikovit sirupą, bet jo sudėtis nelabai patiko. Gal kas kokių kitokių žinot? Kiddi jau nėra vaistinėse...Be to mums pradėjo nagučiai sluoksniuotis, tai turbūt B gr. vit. trūksta. Gal kas žinot?