Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

Mes esame išbalde gal kokias keturis skirtingų firmų vitaminų, bet dabas apsistojome ties "echinacea", jų dėžutė nėra tokia graži ir marga kip kitų vitaminų skirtų vaikams, bet mes girdėjome daug gerų atsiliepimų apie juos, tai jau kelis mėnesius kuos vartojame ir manau, kad veiksmingi thumbup.gif
Atsakyti
"marsiečius" ir žuvų taukus 4u.gif
Atsakyti
mes tai "tedi" guminukus. isbandem labai daug, bet patiko tik sie, nes i saldainius panasus:)
Atsakyti
Kai pradėjome vaikščioti į darželį - prasidėjo nuolatiniai sirgimai. 2-4 dienos darželyje, toliau 1-2 mėn. sergam verysad.gif Tai dabar nuo gruodžio mėn. 11 d. pradėjome gerti "Feroglobin" ir "Tedis" su ežiuole. Nu ir žinokit kol kas tfu tfu tfu nesergam clap.gif
Beje mano vaikui 2,4 m. buvo, kai gydytoja patarė duoti vitaminus.
Atsakyti
Aš esu prisiskaičiusi apie visokius vitaminus, bet vis bijau, kad nupirkus jis negers. Bijau, kad guminukai jam gali nepatikt, nes saldainių tokių neperkam visai, kažkada buvom įkišę į burną tokį saladainį guminuką tai iškarto išspjovė doh.gif gėrėm paprasčiausią vitaminą C, mažus žirniukus, tai geltoną spalvą nučiulpia, o kur lieka baltas ir rūgštus viduriukas tą išspjauna. Tad galvoju gal visas to vitaminuko gerumas yra tame viduriuke kuris mums nepatinka?

Papildyta:
O žuvies taukus ir mes geriam, bet matyt nesam tokie stiprūs ir atsparūs ligoms. Ir gydytoja patarė gert jau vitaminus, kurie nuo 2 metukų tinka, nors mums dar visai dviejų nėra. Ir ji mums visokių pavadinimų prisakė, o dabar išsirinkt mums reikia... doh.gif
Papildyta:
Esu girdėjusi, kad viena mamytė perka kažkokius vitaminukus, kurie būna įvairių skonių (miško uogų, serbentų ir t.t.). Gal kuri žinot kokie tai vitaminai?
Papildyta:
QUOTE(Valerija @ 2007 01 17, 16:29)
Mes esame išbalde gal kokias keturis skirtingų firmų vitaminų, bet dabas apsistojome ties "echinacea", jų dėžutė nėra tokia graži ir marga kip kitų vitaminų skirtų vaikams, bet mes girdėjome daug gerų atsiliepimų apie juos, tai jau kelis mėnesius kuos vartojame ir manau, kad veiksmingi thumbup.gif

O čia kaip suprantu kažkas su ežuole? Tai čia tie vitaminai Tedis su ežuole, ar visai kita?
Atsakyti
QUOTE(Andrita @ 2007 01 17, 18:25)
Aš esu prisiskaičiusi apie visokius vitaminus, bet vis bijau, kad nupirkus jis negers. Bijau, kad guminukai jam gali nepatikt, nes saldainių tokių neperkam visai, kažkada buvom įkišę į burną tokį saladainį guminuką tai iškarto išspjovė  doh.gif gėrėm paprasčiausią vitaminą C, mažus žirniukus, tai geltoną spalvą nučiulpia, o kur lieka baltas ir rūgštus viduriukas tą išspjauna. Tad galvoju gal visas to vitaminuko gerumas yra tame viduriuke kuris mums nepatinka?

Papildyta:
O žuvies taukus ir mes geriam, bet matyt nesam tokie stiprūs ir atsparūs ligoms. Ir gydytoja patarė gert jau vitaminus, kurie nuo 2 metukų tinka, nors mums dar visai dviejų nėra. Ir ji mums visokių pavadinimų prisakė, o dabar išsirinkt mums reikia... doh.gif
Papildyta:
Esu girdėjusi, kad viena mamytė perka kažkokius vitaminukus, kurie būna įvairių skonių (miško uogų, serbentų ir t.t.). Gal kuri žinot kokie tai vitaminai?
Papildyta:
O čia kaip suprantu kažkas su ežuole? Tai čia tie vitaminai Tedis su ežuole, ar visai kita?

Tedis su eziuole, vaikams tik nuo 3m., geri vitaminai, as juos duodu savo 5m. dukrai, o mazajai 2.5m. perku Tedi guminukus, kai juos pabaigem, nupirkau zuvu taukus "auksine zuvele" su oligosacharidais , tik minusas, kad brangus ir labai trumpam uztenka
Atsakyti
QUOTE(Andrita @ 2007 01 17, 19:25)
Aš esu prisiskaičiusi apie visokius vitaminus, bet vis bijau, kad nupirkus jis negers. Bijau, kad guminukai jam gali nepatikt, nes saldainių tokių neperkam visai, kažkada buvom įkišę į burną tokį saladainį guminuką tai iškarto išspjovė  doh.gif gėrėm paprasčiausią vitaminą C, mažus žirniukus, tai geltoną spalvą nučiulpia, o kur lieka baltas ir rūgštus viduriukas tą išspjauna. Tad galvoju gal visas to vitaminuko gerumas yra tame viduriuke kuris mums nepatinka?

Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:

Aš namie šiandien atidžiai pažiūrėsiu ir parašysiu tau rytoj. O "Tedis" su ežiuole, tai visai ne guminukai, tai tokie panašūs, kaip saldainiukai (nu tokie, kaip kreida, neperšviečiami) ir skanūs labai essen.gif . Tai maniškis vis prašo ir prašo duot. O reikia tik 1-ieno per dieną. Tai kol susitariau, kad galima tik kiekvieną dieną po vieną - nervų kainavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 17, 19:01)
Aš namie šiandien atidžiai pažiūrėsiu ir parašysiu tau rytoj. O "Tedis" su ežiuole, tai visai ne guminukai, tai tokie panašūs, kaip saldainiukai (nu tokie, kaip kreida, neperšviečiami) ir skanūs labai  essen.gif . Tai maniškis vis prašo ir prašo duot. O reikia tik 1-ieno per dieną. Tai kol susitariau, kad galima tik kiekvieną dieną po vieną - nervų kainavo biggrin.gif

Ok, lauksiu rytoj tikslaus pavadinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrita @ 2007 01 17, 19:05)
Ok, lauksiu rytoj tikslaus pavadinimo smile.gif

tai jie taip ir vadinasi:

TEDIS SU EŽIUOLE

Maisto papildas
30 arba 100 kramtomųjų tablečių
vaikų imuninei sistemai stiprinti
Paskirtis: TEDIS SU EŽIUOLE papildo organizmą vitaminais ir mikroelementais.
Sudėtyje yra ežiuolių, cinko ir vitamino C, didinančių atsparumą peršalimo
ligoms.
Vienoje tabletėje yra: RPN%

vitamino A 75 mcg 50
beta karoteno 450 mcg *
vitamino B1 1 mg 100
vitamino B2 1 mg 100
vitamino B3 5 mg 50
vitamino B5 4,5 mg *
vitamino B6 0,8 mg 66
vitamino B12 3 mcg 100
vitamino C 50 mg 100
vitamino D3 2,5 mcg 50
vitamino E 5,4 mg 80
folio rūgšties 25 mcg 50
biotino 5 mcg *
geležies 0,3 mg 3
kalcio 0,6 mg 1
magnio 0,4 mg 2
cinko 0,13 mg 2
mangano 0,1 mg *
seleno 10 mcg *
inozitolio 2 mg *
ežiuolių 5 mg *
liucernos 5 mg *
vinkšnų 5 mg *
spanguolių 750 mg *
- rekomenduojama paros norma nenustatyta.
Sudėtis: retinolio acetatas, beta karotenas, tiamino mononitratas,
riboflavinas, nikotinamidas, kalcio pantetonatas, piridoksino
hidrochloridas, ciankobalaminas, askorbo rūgštis, cholekalciferolis,
natūralūs tokoferoliai, folio rūgštis, biotinas, geležies fumaratas, kalcio citratas, magnio oksidas, cinko oksidas, mangano sulfatas, selenometioninas, inozitolis, ežiuolių ekstraktas, liucernos ekstraktas 6:1, vinkšnų ekstraktas 4:1, spanguolių ekstraktas 25:1, užpildai - maltodekstrinas ir mikrokristalinėceliuliozė, lipnumą reguliuojančios medžiagos – stearino rūgštis, magnio stearatas, silicio dioksidas, saldikliai – aspartamas ir sacharozė, aromatinės medžiagos - natūrali apelsinų aromatinė medžiaga, E3047 ir vanilinas.
1 tabletės maistinė vertė: angliavandenių - 0,72 g, riebalų - 0,02 g,
energinė vertė - 14,5 kJ (3,5 kcal).Tinka vartoti nuo 3 metų
Vartojimas: gerti po 1 tabletę per dieną. . Maisto
papildas nėra maisto pakaitas, todėl neviršykite rekomenduojamos normos.
Laikymas: laikyti ne aukštesnėje kaip 25oC temperatūroje, vaikams
nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.
Atsakyti
[/quote]=Čili,2007 01 17, 16:30]
"marsiečius" ir žuvų taukus 4u.gif
[/quote]
Negalima duoti vitaminų kartu su žuvies taukais schmoll.gif , nes viršisit vitamino D dozę, na nebent pas jūs jo didėlis trūkumas ir taip paskyrė gydytojas . Vienos dienos D vitamino doze 400 TV (Tarptautinių vienetų), o šaukštelyje žūvų tauku ir yra 400 TV. Papildomai Vitamino D yra ir vitaminuose "Marsiečiai", taigi viršyjat dozė - pasiteiraukit savo gydytojo 4u.gif , nes perdozavimas yra daug blogesnis vaiko sveikatai, nei šio vitamino trukumas.
Geriausiai duoti kramtuomus vitaminus, nes skystuose sirupeliuose daug saldyklių, o be to rekomenduojama keisti vitaminus laikas nuo laiko 4u.gif
Atsakyti
Nu va Andrita, čia aš sunglasses2.gif . Kaip rašė Sofili tie vitaminai yra "TEDIS" SU EŽIUOLE IR CINKU. Šiaip visi vitaminai (išskyrus D lašiukai) rašoma, kad reikia duoti nuo 3 metų. Bet aš pasiklausinėjau pas gydytojus ir mums pasakė, kad galima duoti ir ankščiau (Pvz. nuo 2 metų). Nerekomenduojame mažesniems, nes vaikas nemoka kramtyti, gali užspringti ir t.t., o ne dėl kažkokios jų sudėties (nu aš nekalbu apie tuos vitaminus, kurie yra skirti vyresniems vaikučiams). Ir apie "Marsiečius" irgi daug gero girdėjau, tik pasirinkome "TEDIS", nes jie yra meškučio pavidalo, o maniškiui MIKĖ PŪKUOTUKAS (nu iš knygučių, multikų) yra didžiausias autoritetas dabar biggrin.gif . O be to jie yra labai skanūs, nežinau koks ten "Marsiečių" skonis, gal irgi nieko. Nu, spręsti Tau! Mes labai patenkinti thumbup.gif
Ir pradžiai gal su savo gydytoja pasitarkit.
O kaina 100 tablečių apie 30 Lt kažkur. Apsimoka geriau tą 100 pirkti, nes kur mažesnės dėžutės, tai brangiau išeina g.gif
Atsakyti
aš duodu Miolerio žuvų taukus, skanu ir veiksminga - nesergam visai wub.gif
Atsakyti