Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

Mes taip pat geriam "Auksinę žuvelę". Imunitetą dar stiprinam homeopatiniu preparatu "Citrosept", tai greifrutų sėklų ekstraktas.
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 10 01, 17:16)
maždaug iki metų gėrėm vit D ir žuvies taukus. Bet kai pradėjo sunkiai augti dantukai, tai šiuo vitaminus pakeitė kinderbiovital  thumbup.gif (rekomendavo gydytoja). Mėnesį gersim juo, kitą mėnesį senuosius

O ar tikrai KINDERBIOVITAL tie vitaminai vadinasi, nes mums taip pat gydytoja šį pavadinimą pasakė. Aplaksčiau daugumą vaistinių, ten nieko nežino doh.gif , net www.vaistai.lt ir ten tokių neranda. Yra KINDERVITAL, kažin ar čia tie patys vitaminai?
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2007 10 06, 14:09)
su citrina ir mes draugaujam, o dar Pikovita geriam

drinks_cheers.gif mes taipo pat. smile.gif
Atsakyti
Duodu vitaminus AUKSINE ZUVELE bet kazko nenoriai juos geria,tai as juos sumaisau su misinuku.Kazin ar nieko bloga kad juos maisau g.gif
Atsakyti
Mes taip pat duodam zuvies taukus "Auksine zuvele" bigsmile.gif
Atsakyti
bet kazin ar nieko tokio kad as juos maisau su misinuku,nes kitaip negaliu ju sugirdyti schmoll.gif
Atsakyti
Geriam Livoli multi, braškių skonio, su magniu ir kalciu.
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 10 10, 20:38)
bet kazin ar nieko tokio kad as juos maisau su misinuku,nes kitaip negaliu ju sugirdyti schmoll.gif

nieko tokio, man gydytoja taip pat siule maisyti zuvu taukus su misinuku, nes kitaip viska 'isspjaudavo'
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2007 10 10, 23:32)
nieko tokio, man gydytoja taip pat siule maisyti zuvu taukus su misinuku, nes kitaip viska 'isspjaudavo'

Aciukas 4u.gif nu mane nuraminai ax.gif
Atsakyti
Aš geriu Livol multi total multivitaminus paaugliams thumbup.gif
Atsakyti
Aiaku geriam vitamina D sake daktare reiks iki 2 metuku po 2 laselius, ir miolers zuvu taukus su citrina, kai atidarau saldytuva mazoji pati issiima buteliuka ir laukia kol ipilsiu i sauksteli, geriam norei nes pripratom , geriam nuo puses metu 4u.gif
Atsakyti
mes geriam vitaminą d ir kalcį (jį skyrė ortopedas). O šiaip tai nemanau, kad dabar reiktų kokių papildomų vitaminų, nes dukrytė jų gauna su maistu. Valgom kriaušes, avietes, obuolius užaugintus savo sode bei savo augintas daržoves (morkas, cukinijas, pomidorus, bulves ir kt.).
Atsakyti