Sveikos visos
Aš jau kartą buvau suipynusi afrikietiškas kasytes su dirbtiniu pluoštu,atrodė tikrai lb lb gražiai,nešiojau 4mėn.
Pyniausi pas Gintarę Gurevičiūtę Vln,bet ji dabar nebepina ;( o man taip tų kasyčių reikia.

Ieškau profesionalios pynėjos,kuri dirbtų Vilniuje,nes aš pati esu iš miestelio ir man iki Vln 100km. tai atvažiuoti nėra sunku,o į kitus miestus jau toli..
Va peržiūrėjau egleeglegle nuotraukytes,tai matau,kad gerai pina panelė ir turi patirties,nes man reikia tikrai labai geros ir prof.pynėjos,kokia buvo Gintarė,gal galite duoti man jos kontaktus?Aš su ja susitarti norėčiau.
Dar vieną variantą turiu,tai pas MONIKEZĄ pintis,ji atrodo irgi Vln dirba,bet šiandien jos tel.išjungtas.
Tai va.

Jei kam įdomu kaip aš atrodžiau su kasytėmis,tai paprašykit,foto atsiūsiu,nes čia nemoku įdėti
Papildyta:Ir dar,kas liečia kasytes,tai net nemalonu tokius komentarus skaityti,jog jos labai nualina plaukus,daug išslenka ir pan.Taip,išslenka,bet tiek,kiek turėjo išslinkti per tuos mėn.kai jos būtų buvusios nesupintos.O dėl nualinimo,nesąmonė,na nebent jūsų plaukai kritinės būklės,tai taip,tada nieko su jais nedarykit tik priemones vartokit,kad atsigautų,O NE KASYTES PINKITĖS.
šiaip čia tos kasytės yra labai puikus būdas atsinaujinti šukuoseną,plaukus atsiauginti.Patogu vasrą,nes tvarkyti nereikia,plauti gan retai,bet nepagalvokit,kad ten jau kažkokie gyviai veisiasi,jukpora kartų per sav.plauni.
Taip kad rašykit tik tos,kurios pačios buvote susipynusios ;]