mes į smaližiukų einam, tai man fainos abi auklėtojos ir kaip kažkuri rašė, kad Rasa šiltesnė, o Gintarė šaltesnio būdo, bet abi malonios

QUOTE(emilijut @ 2010 09 06, 10:52)
mes į smaližiukų einam, tai man fainos abi auklėtojos ir kaip kažkuri rašė, kad Rasa šiltesnė, o Gintarė šaltesnio būdo, bet abi malonios 

Smagu girdėti, tame darželyje, man kolkas visos geros auklėtojos.
o kaip įmanima visas pažinti?

QUOTE(emilijut @ 2010 09 14, 07:39)
vieni metai "mažyliu" grupė super auklėtojos. kiti metai"nykštukų" ir super auklėtojos. Dabar " kodėlčiukai" taip pat kolkas nieko blogo negaliu pasakyti. Šokių vadovė gera, muzikos mokytoja gera. Direktorė taip pat geras žmogus.

sveikos,ar kas nors einate į smaližiukų grupę?

QUOTE(emilijut @ 2010 11 04, 08:20)
Mes einam į Kodėlčiukų ,o jūsų gr manau priešais mus?

priešais musu grupę muzikos kambarys kiek auklėtoja minėjo :-)
musų nuo IKI pusės kampinė su paveikslėliais nulipdytais langais
Klausiu,nes nerandu savo grupės facebooke, o žinau kad yra sukurta. Tai teks sužinoti kurios nors mamytės pavardę, kad rasčiau ir tą grupę
Klausiu,nes nerandu savo grupės facebooke, o žinau kad yra sukurta. Tai teks sužinoti kurios nors mamytės pavardę, kad rasčiau ir tą grupę

QUOTE(emilijut @ 2010 11 04, 12:12)
priešais musu grupę muzikos kambarys kiek auklėtoja minėjo :-)

Ai tada mes kitam korpuse

niu neturiu nussikundimų :-)
O kaip jums ligiuks darzelis, mes labai nusivylem ir nebelankom, bet tuo labai dziaugiuosi

QUOTE(dairina @ 2010 11 04, 21:23)
O kaip jums ligiuks darzelis, mes labai nusivylem ir nebelankom, bet tuo labai dziaugiuosi 

o kas jus nuvylė, kad nebelankot?

QUOTE(dairina @ 2010 11 04, 20:23)

Na nieko gerai, kolkas tikrai nieko blogo negaliu pasakyti.
O kas jums atsitiko?