Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Trys nykštukai"

Sveikutes 4u.gif
Kai kurios mamytes manau mane prisimena is kitos temutes kur bendravome kazkada mirksiukas.gif Ilgokai masciau,rasyti ar ne, bet parasysiu. As darzelyje "TRYS NYKSTUKAI" vedu anglu kalbos uzsiemimus vaikams nuo 4 iki 6 metuku. Taigi daznai uzeinu i grupes, kartais net pacios aukletojos pamirsta kad bus anglu blush2.gif Tai tikrai neesu maciusi kad vaika mustu, patikekit. Aisku, yra ivariu tu aukletoju bet pati atmosfera, bendravimas, uzsiemimai su vaikais, kuribines idejos, visokie spektakliukai ir t.t na tikrai super. O ir iseinu tada kai maista vaikams jau duoda, tai kaip skaniai kvepia thumbup.gif ir tikrai maistas nera prastas.Salia manes dirba muzikos vadove, tikrai labai atsidavusiai-saunuole. As galiu pasakyti, kad jei tureciau vaikeli tikrai vesciau i ta darzeli- bet tai tik mano nuomone. As zinau dar du darzelius pietiniam-tai tikrai nelabai prilygsta nykstukams.
Tikrai to nerasyciau apie si darzeli, jei man vaikas nebutu stebuklas, Dievo dovana, mazas pumpurelis. Gal nesavo vardu,o kieno kito buciau parasius jei buciau maciusi kazka blogo.
Beje,sis darzelis nera mano darbdavys. As esu pati sau darbdave, nuomuojuosi patalpas,o visa kita perkuosi pati, nesiojuosi kompiuteri, magnetofona irgi. Taip kad cia nera jokio interesu konflikto.
Gal ir buvo kokiu blogu aukletoju- tikrai nezinau. Man kiek teko bendrauti, tik su viena aukletoja nelabai sueina "biolaukai"- bet tai liecia mus tik abi, siaip ant vaiku negirdejau kad kazka blogo ji sakytu.
Zodziu, saunu darzeli issirinkote(galiu palyginti tik su dviem dar) ir sekmes ir sveikatos jusu maziems stebukleliams 4u.gif
Atsakyti
Kažkada keliausime ir mes į šį darželį, todėl noriu paklausti, kaip ten reikalai su lauku, ar kasdien išveda mažiukus į lauką? Nes skaičiau, kad yra darželių, kur žiemą vaikai ištisai tik grupėje tūno doh.gif
Atsakyti