Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Trys nykštukai"

sveiki,mes nuo rugsėjo patenkame i boružiuku grupę,auklėtoja Gaiva,gal turite kokiu atsiliepimų?
Atsakyti
Sveikos, o mes i Smalyziuku grupe, aukletoja Rasa, kiek cia paskaiciau, tai lyg ir abi neblogos toje grupeje smile.gif
Atsakyti
Aš labai patenkinta visomis auklėtojomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Janra @ 2011 06 09, 16:51)
Sveikos, o mes i Smalyziuku grupe, aukletoja Rasa, kiek cia paskaiciau, tai lyg ir abi neblogos toje grupeje smile.gif

Sveika, šioje grupėje tikrai fainos ir Gintarė, ir Rasa, ir padėjėją Ritą tik geru žodžiu galiu paminėti. Vaikas noriai eina kasryt ir vakarais ne labai nori eit namo, ypač, kada po vakarienės išeina į darželio kiemelį padūgt :-)
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2011 06 27, 08:12)
Sveika, šioje grupėje tikrai fainos ir Gintarė, ir Rasa, ir padėjėją Ritą tik geru žodžiu galiu paminėti. Vaikas noriai eina kasryt ir vakarais ne labai nori eit namo, ypač, kada po vakarienės išeina į darželio kiemelį padūgt :-)

Kaip nuraminot, nes jauciu kaip man bus sunku palikt dukryte darzelyje, bet kai zinosiu, kad gerose rankose gal nors kiek bus ramiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguryte25 @ 2011 06 02, 17:02)
sveiki,mes nuo rugsėjo patenkame i boružiuku grupę,auklėtoja Gaiva,gal turite kokiu atsiliepimų?

Mano vyresniukas pas ją lankė, maloni, švelni, nieo blogo negaliu pasakyt 4u.gif Sūnus eidavo noriai, subendravo jie... smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Gal kas lankote Linksmučių grupę? Pradėsim lankyti šią grupę ax.gif norėtųsi išgirsti atsiliepimų. Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas lanklote pas aukletoją Ingridą? kokie atsiliepimai apie ją?
Atsakyti
Sveiki. Ir as noreciau suzinoti apie aukletoja Ingrida. Negi niekas pas ja nelanke? Mes nuo rugsejo einam i jos grupe smile.gif Butu idomu isgirsti atsiliepimus, zinoti ko tiketis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dropke @ 2012 08 21, 16:05)
Sveiki. Ir as noreciau suzinoti apie aukletoja Ingrida. Negi niekas pas ja nelanke? Mes nuo rugsejo einam i jos grupe smile.gif Butu idomu isgirsti atsiliepimus, zinoti ko tiketis smile.gif

Sveiki mes einam pas Ingridą esu labai patenkinta, tenai ėjo ir mano dukra aš nieko blogo negaliu pasakyti. Ji man superinė auklėtoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos lankysim šį darželį smile.gif grupė "Kodėlčiukų", gal kas galit atsiliepimų parašyt, nes nelabai radau šioje temelėje smile.gif būtų įdomų...
dar klausimas, internetiniame psl rašo, kad penkių metų vaikų grupė, mes mes kai ėjom sakė 6 mečių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dropke @ 2012 08 21, 16:05)
Ir as noreciau suzinoti apie aukletoja Ingrida. Negi niekas pas ja nelanke? Mes nuo rugsejo einam i jos grupe smile.gif Butu idomu isgirsti atsiliepimus, zinoti ko tiketis smile.gif

Toks jausmas jog tikitės, kad gali vaikui sprandą nusukt lotuliukas.gif
O ko jūs iš auklėtojos tikitės, kokie žiūrint jūsų lūkesčiai....? g.gif Ji tiesiog dirba savo darbą, o nuo to ar ji jums patinka, ar ne - dar nereiškia kad "biolaukai sutaps" ir su jūsų vaikučio tongue.gif Jam gali ji pasirodyt visiškai priešingai unsure.gif
Atsakyti