Sveikos, o mes i Smalyziuku grupe, aukletoja Rasa, kiek cia paskaiciau, tai lyg ir abi neblogos toje grupeje

Aš labai patenkinta visomis auklėtojomis

QUOTE(Janra @ 2011 06 09, 16:51)
Sveikos, o mes i Smalyziuku grupe, aukletoja Rasa, kiek cia paskaiciau, tai lyg ir abi neblogos toje grupeje 

Sveika, šioje grupėje tikrai fainos ir Gintarė, ir Rasa, ir padėjėją Ritą tik geru žodžiu galiu paminėti. Vaikas noriai eina kasryt ir vakarais ne labai nori eit namo, ypač, kada po vakarienės išeina į darželio kiemelį padūgt :-)
QUOTE(emilijut @ 2011 06 27, 08:12)
Sveika, šioje grupėje tikrai fainos ir Gintarė, ir Rasa, ir padėjėją Ritą tik geru žodžiu galiu paminėti. Vaikas noriai eina kasryt ir vakarais ne labai nori eit namo, ypač, kada po vakarienės išeina į darželio kiemelį padūgt :-)
Kaip nuraminot, nes jauciu kaip man bus sunku palikt dukryte darzelyje, bet kai zinosiu, kad gerose rankose gal nors kiek bus ramiau

QUOTE(kenguryte25 @ 2011 06 02, 17:02)
sveiki,mes nuo rugsėjo patenkame i boružiuku grupę,auklėtoja Gaiva,gal turite kokiu atsiliepimų?
Mano vyresniukas pas ją lankė, maloni, švelni, nieo blogo negaliu pasakyt

Sveiki. Ir as noreciau suzinoti apie aukletoja Ingrida. Negi niekas pas ja nelanke? Mes nuo rugsejo einam i jos grupe
Butu idomu isgirsti atsiliepimus, zinoti ko tiketis

QUOTE(Dropke @ 2012 08 21, 16:05)
Sveiki. Ir as noreciau suzinoti apie aukletoja Ingrida. Negi niekas pas ja nelanke? Mes nuo rugsejo einam i jos grupe

Sveiki mes einam pas Ingridą esu labai patenkinta, tenai ėjo ir mano dukra aš nieko blogo negaliu pasakyti. Ji man superinė auklėtoja

Sveikos lankysim šį darželį
grupė "Kodėlčiukų", gal kas galit atsiliepimų parašyt, nes nelabai radau šioje temelėje
būtų įdomų...
dar klausimas, internetiniame psl rašo, kad penkių metų vaikų grupė, mes mes kai ėjom sakė 6 mečių

dar klausimas, internetiniame psl rašo, kad penkių metų vaikų grupė, mes mes kai ėjom sakė 6 mečių

QUOTE(Dropke @ 2012 08 21, 16:05)
Ir as noreciau suzinoti apie aukletoja Ingrida. Negi niekas pas ja nelanke? Mes nuo rugsejo einam i jos grupe

Toks jausmas jog tikitės, kad gali vaikui sprandą nusukt

O ko jūs iš auklėtojos tikitės, kokie žiūrint jūsų lūkesčiai....?