o kaip jums po operacijų mėnesinių ciklas - neišsiderino?

Lelli, nežinau, pas ką gydotės. 50% vienkartinis pakilimas nieko nereiškia. Kad pradėtumėte gydytis, reikia fiksuoti tris pakilimus. Nuo nervinio streso gali prolaktinas žymiai pakilti. O jei prieš tyrimą iš vakaro tikrinote savo krūtis (ypač spenelius), tai kai kuriais duomenimis net iki 8 kartų gali kilti.
Iki 60 ng/ml dar galima pagerti homeopatines tabletes "Agnucaston". Gal Jums padės.
Bet kokiu atveju pagal rekomendacijas tyrimas privalo būti kartojamas.
Dėl nevaisingumo, tai ne visada, kai prol. padidėjęs, būna nevaisingumas. Viskas priklauso nuo to, ar prol. yra biologiškai aktyvus.
Iki 60 ng/ml dar galima pagerti homeopatines tabletes "Agnucaston". Gal Jums padės.
Bet kokiu atveju pagal rekomendacijas tyrimas privalo būti kartojamas.
Dėl nevaisingumo, tai ne visada, kai prol. padidėjęs, būna nevaisingumas. Viskas priklauso nuo to, ar prol. yra biologiškai aktyvus.
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 20, 21:50)
Po operacijos taip gali būti. Man viskas tvarkoj.
QUOTE(saura @ 2007 02 20, 09:47)
Sveikute
asa kiek esu girdejus tai propicilis tipo daug geresnis, va butent del to kad sanariam nekenkia ir leukocitai nemazeja. o tu ka nors jauti kad leukoc. mazeja, na tarkim daznai sergi ir pan?
as tai vakar dariausi tth ir ft4 savo, siandie einu atsakymu ir tikiuos geriausio, tik dar bijau jei cia kur dariausi bus kiti matavimo vienetai, ir kaip tada tiksliai suzinot kaip ten isties yra?!

asa kiek esu girdejus tai propicilis tipo daug geresnis, va butent del to kad sanariam nekenkia ir leukocitai nemazeja. o tu ka nors jauti kad leukoc. mazeja, na tarkim daznai sergi ir pan?
as tai vakar dariausi tth ir ft4 savo, siandie einu atsakymu ir tikiuos geriausio, tik dar bijau jei cia kur dariausi bus kiti matavimo vienetai, ir kaip tada tiksliai suzinot kaip ten isties yra?!

sveikute!Ne,as jauciuosi gerai ir ligos nepuola.As dariausi bendra kraujo tyrima lapkricio pradzioje tada leukocitu buvo 6,2 kazanavicius paskyre didesne doze metizolio ir liepe sekti leukocitus.As,ne visai pareigingai juos sekiau.Sausio 27 leukocitu pas mane buvo 3,7,tai jis ir sunerimo,kad jie mazeja,as tai nejauciu nieko.Dabar neseniai dariausi tyr.tai 3,6,bet geriu maziau metiz.gal neisnyks tie leukocitai taip greit...O tyrimus kai daraisi ir buna kiti matavimo vienetai,tai as manau,kad turi buti ir normos kitos nurodytos,o ten jau daktariukas turetu atsirinkti,juk ne durnas esas. Po dvieju sav.eisiu vel pas ji ir susirasysiu viska papunkciui,kad ko nepamirsciau paklausti,o tai kai pareinu namo,tada ir galvoju ko as ten buvau.

Labas rytas
gal žinote ir galite pasakyti, ar prieš darant TTH ir FT4 kraujo tyrimus galima valgyti ar reikia eiti nevalgius?
Nes tyrimas dar tik po kelių valandų, o valgyt jau noriu kaip žvėris

gal žinote ir galite pasakyti, ar prieš darant TTH ir FT4 kraujo tyrimus galima valgyti ar reikia eiti nevalgius?

QUOTE(Vilte @ 2007 02 20, 20:17)
Po operacijos taip gali būti. Man viskas tvarkoj.
aišku

na, žiūrėsim, ar man kovo pirmą savaitę ateis mmm, ar ne... Po operacijos vieną dieną truputį patepliojo, bet sakau gal vaisingos dienos buvo

Normalių mmm dar tik lauksiu.
QUOTE(leonel @ 2007 02 21, 09:06)
Labas rytas

man irgi įdomu... iki šiol tuos du kartus dariausi tyrimus nevalgiusi.
bet pagalvojau, kad pusryčiai hormonams įtakos neturi turėti...

[/quote]
Kiek dariau tyrimus, tai gydytoja niekada neispedavo, kad tureciau buti nevalgiusi.
Sveikos. Jau seniai skaitinėju šį skyrelį, kartu išgyvenu jūsų bėdas, bet tik šiandien nutariau prie jūsų prisijungti. Aš taip pat turiu problemų su skydliauke. Šalia jos aptikta kaip jau šiandien galutinai po punkcijos diagnozavo cista. Tik mane neramina tai, kad kol galvojo jog čia mazgas - gydytoja vis kartojo pjauti , reikia pjauti, dar kol punkcijos nedarė ji mane įkalbinėjo operacijai, o šiandien po punkcijos atsakymų sako - yra cista, gydymo nėra, tai taip ir nežinau ką toliau daryti. Užsirašiau pas jūsų daugumos rekomenduotą prof. Kazanavičių, gal jis patars ką daryti, nes manoji cista 2 cm.
QUOTE(alioška @ 2007 02 21, 13:02)
Sveikos. Jau seniai skaitinėju šį skyrelį, kartu išgyvenu jūsų bėdas, bet tik šiandien nutariau prie jūsų prisijungti. Aš taip pat turiu problemų su skydliauke. Šalia jos aptikta kaip jau šiandien galutinai po punkcijos diagnozavo cista. Tik mane neramina tai, kad kol galvojo jog čia mazgas - gydytoja vis kartojo pjauti , reikia pjauti, dar kol punkcijos nedarė ji mane įkalbinėjo operacijai, o šiandien po punkcijos atsakymų sako - yra cista, gydymo nėra, tai taip ir nežinau ką toliau daryti. Užsirašiau pas jūsų daugumos rekomenduotą prof. Kazanavičių, gal jis patars ką daryti, nes manoji cista 2 cm.
jums ištraukė visą skystį iš jos?
jei taip, tai dabar tikrai gydymo nėra, ypač jei hormonai tvarkoj...
Bet gali būti, kad po savaitės ji atsinaujins... Tada galima vėl bandyti nutraukinėti... Markasukas sakė, kad nutraukinėja 3 kartus - po to operuoja...
Mano atveju cista buvo labai didelė, taigi kai atsinaujino buvo rekomenduota operuotis... Ir buvo pašalinta dešinė skydliaukės skiltis.
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 21, 10:46)
aišku 
na, žiūrėsim, ar man kovo pirmą savaitę ateis mmm, ar ne... Po operacijos vieną dieną truputį patepliojo, bet sakau gal vaisingos dienos buvo
Būna tada kad truputį kruvinai patepa...

Sveikutes

tikrai zinau kad galima valgyt ir gert, itakos neturi. as pati visada darau kavos isgerus ir pavalgius, o ir laborantes taip sake, nesvarbu.
Jau arteja mamos operacija, tai gal mergaites galit parasyt man i AZ kiek jus davet gyd. K ir anesteziologui. Buciau labai dekinga.
To Zanetux: ne man dar nieko nedarė. Aš dar tik mėnuo kaip šia problemą aptikau. Tyrė tik kraują, taip pat suleido šiek tiek radioaktyvaus jodo į veną ir tikrino ar mazgas kaupia jį. Maniškis jį kaupė, todėl iš pradžių abejojo ar tai cista, tik po punkcijos patvirtino diagnozę ir apie skysčio traukimą nieko nesakė, tik tiek - kad gydymo nėra ir reiks pasirodyti endokrinologui kartą per metus.Beja, manoji cista yra 2 cm.