O klausykit, jum dantys nesuprastejo nuo visokiu vaistu, konkreciai metizol ir jo pakaitalu visokiu? ar cia tik sutapimas ar man pagelte ir negrazus, nezinau

Sveikos, labai ačiū už patarimus, aš tokia šaltmirė tai jaučiu vos ne su kailiniais sėdėsiu , reiks sportuot tenai kad suprakaituotumėm, bet šiandien pasiėmiau kraujo tyrimus pati negaliu patikėti hemoglobinas 143 ko niekad gyvenime nebuvo ką reiškia sugert 3 lt. burokėlių, spanguolių ir medaus, kas netingit yra www.gamtosproduktai.lt ten apie gydymą žolėmis pasiskaitykit verta, mano dukra su oda vargsta jai ichtiozė tai kas padeda eucerinas su šlapalu dar ankščiaubuvo latviškas tepalas su pušų spygliais bet ko tai neberandu.Na ka mergaičiukės susitiksim po jodo , sėkmės visoms iki.
QUOTE(dolli @ 2007 02 26, 22:24)
Joliuke,buk gerute,gal gali atsakyti kaip jauteisi sugerusi Detoxo kursa.As cia skaitineju visur ir tave aptikau.Mano labai negrazi oda,o ir svorio gal nukristu koks kilas.Tik nezinau ar galima,sergant hiperfunkcija,gal galetum ka patarti.

Sveikute. Man detox labai patiko, numečiau 4 kg ir jaučiausi tokia lengva, viduriai susitvarkė, tik va, dėl odod nelabai galiu ką pasakyt, nes man tai nelabai pasikeitė

Dabar norėčiau gert detox pakartotinį kursą, tik susilaikau kol kas, nes kai mano draugė paprašė detoxo euro vaistinėj, tai vaistininkė pasakė,kad tokias dalykais neprekiauja, nes turi daug šalutinių poveikių

P.S. Merginos, kad jūs žinotumėt kaip man susuko nugarą

Dar norėjau paklaust Rusnės ar Fatali kaip ten vyksta ta patikra pas Baranauską, ką daro ar ilgai užtrunka ir t.t
QUOTE(Joliuke @ 2007 02 27, 22:20)
Dar norėjau paklaust Rusnės ar Fatali kaip ten vyksta ta patikra pas Baranauską, ką daro ar ilgai užtrunka ir t.t
Sveikos

Pas Baranauską ten viskas labai greitai vyksta: su juo pakalbi 10 min, nueini pas seseles tam pačiam jodo skyriuje, paima kraują ir varai namo

QUOTE(Russne @ 2007 02 27, 22:42)
Sveikos
Pas Baranauską ten viskas labai greitai vyksta: su juo pakalbi 10 min, nueini pas seseles tam pačiam jodo skyriuje, paima kraują ir varai namo
Po mėnesio pasiskambini paklausti rezultatų. Ir viskas
iš pradžių aišku, užeini į registratūrą pasiimti kortelės (jei neklystu, į rankas ją duoda). Sėkmės
parašyk, ką sakys Baranauskas dėl Detoxo 

Ačiū

Na as ir vel klausiu, nes taip ir neaisku liko. Kas kiek laiko reikia tikrintis pas endokrinologa jei yra rade mazgeliu skydliaukej?
QUOTE(Lucky81 @ 2007 02 28, 13:38)
Na as ir vel klausiu, nes taip ir neaisku liko. Kas kiek laiko reikia tikrintis pas endokrinologa jei yra rade mazgeliu skydliaukej?
Man hormonu tyrimus dare kas tris menesius ir priklausomai nuo ju koregavo vaistu doze, echoskopija ir punkcija dare kas puse metu.
QUOTE(Lucky81 @ 2007 02 28, 12:38)
ejau kas 3 men ir dariausi tyrimus,nuo gydytojo priklauso,zinau,kad uztenka kas puse metu,jei pokyciu jokiu nejauti vartojant vaistus
Merginos jus cia tik ir kalbat apie Baranauska, ar jis labai jau toks super gydytojas? ir beje kuriam cia jis mieste ir kurioj klinikoj, dekoju uz informacija.
QUOTE(Deborah @ 2007 03 01, 09:57)
Merginos jus cia tik ir kalbat apie Baranauska, ar jis labai jau toks super gydytojas? ir beje kuriam cia jis mieste ir kurioj klinikoj, dekoju uz informacija.
Tai spėju, kad Baranauskas Vilniuje - tas pats kas Kazanavičius Kaune...
QUOTE(Zanetux @ 2007 03 01, 13:14)
Tai spėju, kad Baranauskas Vilniuje - tas pats kas Kazanavičius Kaune...
Nu kad ne, Kazanavičius profesorius,endokrinologas, o Baranauskas - onkologas