Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos V

QUOTE(Baronė @ 2007 03 03, 21:52)
Aš irgi važiuosiu birželio 12d. tai gal ten susitiksim cool.gif

Manau, kad susitiksim. Jei nepasikeisi datos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2007 03 03, 21:55)
Manau, kad susitiksim. Jei nepasikeisi datos smile.gif

Žadu nekeisti, nors man tuo laiku sesija, bet kaip nors suderinsiu, o ir kompanija jau pažįstama ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif

Baranauskas anksciau buvo viso onkologijos centro konsultacines poliklinikos vedejas. Ne radiologinio skyriaus. Dabar jau nebe - eilinis gydytojas. Jis endokrinologas- radiologas. Pats sake. Todel gana tiksliai tiroxsino dozes. Patirtis.
Po jodo skenuoja ir ziuri, ar dar liko "veikiancios skydliaukes", nes jodas kaupiasi butent veikiancioj. Jodo tikslas ja "numarinti". Kad neataugtu.
O 0.5 iseinant tai thumbup.gif , nes isleidzia kai nedaugiau 3 arba 300. Ziurint kokiais vienetais matuoja.
O mes , kai gulejom vasara, ir i lauka iseidavom, i parde nulekdavom. Vakarais.
Ai, nugaras beveik visom skaudejo, nes lovos ju tragiskos- metalines. Kaip tikram konclagery doh.gif As net buvau spyruokles susitampiusi.
Gal jau pakeite - 4 metai praejo.
Atsakyti
Sveikos mergaitės

gal kuri galit atsakyti: manau kad anksčiau ar vėliau. bet reiks atsisveikinti su savo skydliauke. Yra du būdai: operacija arba jodas. Mano nuomone geriau yra operacija. Kažkaip bijau aš tos radiacijos ir jos galimo neigiamo poveikio organizmui. Kaip jums atrodo. kuris variantas geresnis?
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2007 03 04, 02:53)
Sveikos mergaitės

gal kuri galit atsakyti: manau kad anksčiau ar vėliau. bet reiks atsisveikinti su savo skydliauke. Yra du būdai: operacija arba jodas. Mano nuomone geriau yra operacija. Kažkaip bijau aš tos radiacijos ir jos galimo neigiamo poveikio organizmui. Kaip jums atrodo. kuris variantas geresnis?

Manau, kad geriau operacija....Juk jodas veikia visa organizma. Operacija (narkoze) irgi, bet vis delto tai ne radiacija.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sveika sugrįžus, Silma. Tikiuos, kad kitas kartas bus paskutinis 4u.gif
Na, o aš irgi apsilankiau pas Baranauską. Jokių tyrimų nedarė, nes nusivežiau prieš mėnesį pas Kazanavičių darytus tyrimus. Sakė- sveika thumbup.gif Dabar tik po metų. Klausiau dėl detox, tai į mano klausimą jis atsakė klausimu "O kam tau jo reikia". Žodžiu sakė mažiau tikėt visokiom reklamom ir jei noriu pravalyt organizmą, tai tiesiog kasdien išgert po 1,5-2l vandens. Žodžiu, tai ir likau nesužinojus, ar detox nekenkia g.gif Dabar mėginsiu gert vandenį ax.gif
Ir dar noriu pasitart su jumis vienu aktualiu sau klausimu blush2.gif Paklausiau Baranausko nuo kada galiu planuot nėštumą, tai pasakė, kad dabar jau galiu, bet jei dar pusmetį palaukčiau, tai iš viso būtų gerai. Tai dabar pasimetus doh.gif laukti tą pusmetį ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 04 kovo 2007 - 13:48
QUOTE(Joliuke @ 2007 03 04, 15:47)
Sveikutes 4u.gif
Sveika sugrįžus, Silma. Tikiuos, kad kitas kartas bus paskutinis 4u.gif
Na, o aš irgi apsilankiau pas Baranauską. Jokių tyrimų nedarė, nes nusivežiau prieš mėnesį pas Kazanavičių darytus tyrimus. Sakė- sveika thumbup.gif  Dabar tik po metų. Klausiau dėl detox, tai į mano klausimą jis atsakė klausimu "O kam tau jo reikia". Žodžiu sakė mažiau tikėt visokiom reklamom ir jei noriu pravalyt organizmą, tai tiesiog kasdien išgert po 1,5-2l vandens. Žodžiu, tai ir likau nesužinojus, ar detox nekenkia g.gif  Dabar mėginsiu gert vandenį ax.gif
Ir dar noriu pasitart su jumis vienu aktualiu sau klausimu blush2.gif  Paklausiau Baranausko nuo kada galiu planuot nėštumą, tai pasakė, kad dabar jau galiu, bet jei dar pusmetį palaukčiau, tai iš viso būtų gerai. Tai dabar pasimetus doh.gif  laukti tą pusmetį ar ne g.gif

Labutis. Džiaugiuosi kartu su Tavimi clap.gif clap.gif clap.gif Linkiu, kad niekad nebereiktų kartoti gydymo. Ačiū, Joliuke už norą padėti. Tada sirgau ir vaistus pati pirkausi, nes ten jokio gydymo neskyrė, nei niekas plaučių neklausė. Keista, juk jei būčiau kokiu plaučių uždegimu susirgus g.gif Ten jautiesi greičiau kaip kalėjime, nei kaip ligoninėje. Jau ten geriau nesusirgti, bet ar gali pasirinkti. Tad moterys, jei žinot kokias savo problemas, geriau būkit tam pasiruošusios, nes ten niekam neįdomu schmoll.gif
O dėl lėliuko, gal geriau pasitarti, ką pasakytų ginekologas rolleyes.gif Mano protu, tai kam laukti blush2.gif
Merginos, gal žinot, nuo ko priklauso, kad taip skirtingai mums skaidosi radiacija. Ir kaip yra geriau, kai jos daug susikaupia ar geriau, kai mažiau. Baranauskas sakė, kad daug likusių ląstelių yra. Ar reikia suprasti, kad reikės dar ilgai gydyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2007 03 04, 15:17)
Merginos, gal žinot, nuo ko priklauso, kad taip skirtingai mums skaidosi radiacija. Ir kaip yra geriau, kai jos daug susikaupia ar geriau, kai mažiau. Baranauskas sakė, kad daug likusių ląstelių yra. Ar reikia suprasti, kad reikės dar ilgai gydyti g.gif

Nežinau nuo ko priklauso, pavyzdžiui man po pirmo karto buvo likęs vienas židinys ir gydytojas sakė kad tai labai mažai, deja man po antro kurso dar liko. O vat kitai moteriškei po pirmo karto buvo likę keli dideli židiniai, ir antrą kartą jai sunaikino viską. Manau kad čia nuo organizmo priklauso. Tas pats liečia ir skysčių vartojimą, viena geria mažai ir jai radiacija išgaruoja greit, kita išgeria daug skysčių ir nieko. Mano palatos kaimynė vandens išgėrė tiek pat kiek ir aš, bet jos radiacijos fonas buvo 8, taigi ir pasiliko.
Atsakyti
Man atrodo, kad viskas priklauso nuo atliktos operacijos. Kai salina skydliauke, visko 100% neisgramdo. Kazkiek audinio lieka. Todel jodas turi ji padaryti neveiksniu, kad neataugtu ir, neduok dieve, nesupyktu vel.
O likuciu gyvibingumas - cia individualus dalykas.
Su nestumu - gal palauk ta pusmeti. Juk visai nedaug. Paskui maziau pati jaudinsies.
O radiacijos pasisalinimas is organizmo - velgi susijes su daugeliu veiksniu. Vienas is ju medziagu apykaita.
O sirtgti ten labai nemaolu. Kai as pasijauciau blogai issikvieciau gydytoja. Atnese tabletka ir tokiu zvilgsniu nuziurejo - praejo noras daugiau ja "trukdyti".
Atsakyti
SVEIKA,O KOKIUS KONTRACEPTIKUS NAUDOJI?JEI NEPASLAPTIS?IR AR PO SKILTIES PASALINIMO LEIDO JUOS NAUDOT ?
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2007 03 05, 12:37)
SVEIKA,O KOKIUS KONTRACEPTIKUS NAUDOJI?JEI NEPASLAPTIS?IR AR PO SKILTIES PASALINIMO LEIDO JUOS NAUDOT ?

Nors ir ne manęs klausi, bet gal galiu atsakyti? smile.gif
Man leido gerti man įprastus kontraceptikus.
Atsakyti
[quote=Joliuke,2007 03 04, 13:47]
Sveikutes 4u.gif
Dabar tik po metų. Klausiau dėl detox, tai į mano klausimą jis atsakė klausimu "O kam tau jo reikia". Žodžiu sakė mažiau tikėt visokiom reklamom ir jei noriu pravalyt organizmą, tai tiesiog kasdien išgert po 1,5-2l vandens. Žodžiu, tai ir likau nesužinojus, ar detox nekenkia

Joliuke,šaunu thumbup.gif thumbup.gif
O dėl detox tai manau reikia konsultuotis su kitu gydytoju.Baranauskas nėra iškalbingas tais klausimais.
Atsakyti