QUOTE(Masiukiene @ 2007 03 09, 12:57)
Sveikos mergaitės, na ir aš atbuvau karcerį, viešpatie kaip ten šalta, maudėmės po du katus dienoj kad šilčiau būtų , o jau lovos lovos , be žodžių ir aplinka nekokia, niekam ten niekas neįdomu, suvarė po dvi kapsules ar tu 50kg sveri ar 100kg vienodai tik organizmas šalina nevienodai sakė kad ir įmuninė sistema tam įtakos turi , po skenavimo dar dieną gulėjau nes radiacija 5 buvo sekančią dieną jau 2,5 , bet likusių ląstelių ooooo kiek daug židinys visas, taip kad birželio 5d vėl riedu pas mylimą Baranauską, tik liepė tiroksiną pagal jo skaičiavimus gerti ir ne kitaip , žodžiu jokiom endokrinologėm nepasitikėti, nes pirmiausia gydoma onkologija o tik po to tiroksino kiekis nustatinėjamas teisingai , kažkaip pasižiūrėjau kad greit mes išdurniuosim nuo tos informacijos srauto, kuo tikėti aš jau nebežinau, jaučiuosi pusėtinai labai kaulus skauda bet gal kokia gripė kimba kol kas nieko iš valančių negeriu Baranausko klausiau apie pirtį tai proto ribose ja naudotis galime, kas važiuosit valgyt įsidėkit baisiai prastai duoda ypač pasiimkit spiralę vandeniui ir arbatų ar kavos nes sušalsit
Labutis, sveika sugrįžus

Man taip pat paskyrė jodą birželio 5 d. Tad tikrai susitiksim

O tyroksiną aš geriu taip, kaip paskyrė endokrinologė. Dozę man padidino. Viena moteris Baranauskui pasakė, kad geria taip, kaip paskyrė endokrinolodas, tai jis labai supyko. Atseit, gali čia daugiau nebevažiuoti, jei jį laikai šundaktariu. Tad štai, rinkimės kaip norim. O kaip reikia - kas pasakys
Papildyta:
QUOTE(Joliuke @ 2007 03 08, 23:17)
Ačiū, Berte. Dar tikriausiai palauksim, bent jau iki vasaros vidurio tai tikrai. Noris dar vasara atsigaut po visų nelaimių ir pasiaust

Be to dar ir giminės atvažiuot žada, ir gal mes dar važiuosim kur pasilakstyt
Sveikute

Tikrai šauniai padarysi, jei leisi sau pailsėti

Aš taip pat nusiteikus šią vasarą pavažinėti, bet po Lietuvą. Yra tokių vietų, kur buvau tik vaikystėje, o mūsų Lietuvėlė tokia graži ir vietų lankytinų joje daug. Tad ir aš stengsiuosi pakeliauti