Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

QUOTE(elenuxus @ 2009 08 02, 19:29)
Tevai stengiasi nesikisti, bet jei ka pataria neskubu iskart taip daryti.Elgiames savaip, bet kazka aisku ir pritaikome.

Aš irgi: ne visada ignoruoju patarimus, kartais jie būna nepamainomi, o kartais visai be ryšio lotuliukas.gif
Atsakyti
As dar kol kas tik laukiu savo mazylio wub.gif bet jau dabar vyro sesuo patarineja ka galiu daryti, ko negaliu..kartais taip sunervina, kad ir norisi pasakyti kai pati nescia busi, galesi daryti kaip nori, o dabar as darau kaip man geriau.. g.gif isivaizduoju kas bus kai vaikiukas gims..jinai pati neturi vaiku, taciau yra priziurejusi draugiu vaikus tai tikriausiai mano, kad zino geriausiai.. doh.gif
Atsakyti
Nors mano anyta labai tolerantiska ir stengiasi nesikisti, vistik apie pampersus ji turi savo nuomone, kuria karts nuo karto issako. As stengiuosi nekreipt demesio ir tiek. biggrin.gif
Atsakyti
O aš jei matau, kad sako kokią nesamonę, tai iškart pasakau, kad aš taip nedarysiu ir kad neaušintų burnos tongue.gif bo kitaip su ja neįmanoma schmoll.gif
Atsakyti
Mano mama kaip is to serialo "as geriau zinau" lotuliukas.gif Oi tai ji megsta ne patarinet, o pareguliuot doh.gif del to daznai susiimam biggrin.gif vaikui 6 metai, bet vis tiek dar man sako "pamaitink ji" lotuliukas.gif tai daugiausia su mama gincijmes del vaiko savarankiskumo, as noriu, kad vaikas viska pats darytu, o mama megsta aplink ji sokinet; kai nuvezam pas ja tai patiekalu tam vaikui per diena po penkis prigamina: "gal blynuku nori, gal sausainiuku palauzyt su pienu, palauk sriubytes isvirsiu, kisieliaus padariau, kakavos isviriau, sulciu isspaudziau, sasysku su darzovem" ir taip visa diena... nezinau kaip ji nepavargsta doh.gif , o maniskis issikalineja, to noriu ano nenoriu... Na vaikas pas ja tikrai nevalges nebus...
O klausau mamos patarimu, kai vaikas suserga, aisku pati zinau kokius vaistus duot, bet mama visokiu dar zoliu prinesa... ir kitokiu liaudisku gydimo budu zino, visokius kompresus deda ir pan. Sia vasara kai susirgo roto virusu ir gana sunkiai, savaite sirgo, mama padejo isgydyt, dar vaistinej labai gera konsultacija gavom ir nereikejo i ligonine vaziuot thumbup.gif
Atsakyti
Visada išklausau, bet sprendimą priimu pati.
Atsakyti
na as asmeniskai labai susinervinu del tu visu pamokymu... g.gif
na mama mano kaip ir nesikisa, anyta retai aplanko anuke, o kai matomes ir bruka visokius skanestus doh.gif uzknisa...aisku mano mazoji jau virs metuku... smile.gif
bet labiausiai siutina visokiu bobuciu ir siaip svetimu tetu, kabutese, pamokymai...kodel vaikas i puoda nedaro?kodel pampersus naudoji, kodel , kodel...man kartais taip ir norisi pasakyt, kad vaikas mano, pinigai taip pat, jei as turiu is ko pirkti, tai ko rupinasi mano pinigine...tox jausmas , kad as blogesne uz kitas mamas...
cia panasiai kaip parduotuveje buna:
vaikas kazko reikalauja balsu, klykimu, zmones stebisi ir galvoja, ot tevai neisaukleje savo vaiko ir pan...suduotum savo vaikui per minkstaja uz tas isterijas, vel sakytu, kas cia per tevai, nu zodziu doh.gif
pastoviai turiu mieste, gatveje ar dar kur but nesavimi, nes vis kazkokiu priekaistu gali isgirsti-atsibodo juodai...bet juk nesu blogesne uz kitas mamas, as pati geriausia mama savo vaikui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2009 08 12, 00:50)
na as asmeniskai labai susinervinu del tu visu pamokymu... g.gif
na mama mano kaip ir nesikisa, anyta retai aplanko anuke, o kai matomes ir bruka visokius skanestus doh.gif uzknisa...aisku mano mazoji jau virs metuku... smile.gif
bet labiausiai siutina visokiu bobuciu ir siaip svetimu tetu, kabutese, pamokymai...kodel vaikas i puoda nedaro?kodel pampersus naudoji, kodel , kodel...man kartais taip ir norisi pasakyt, kad vaikas mano, pinigai taip pat, jei as turiu is ko pirkti, tai ko rupinasi mano pinigine...tox jausmas , kad as blogesne uz kitas mamas...
cia panasiai kaip parduotuveje buna:
vaikas kazko reikalauja balsu, klykimu, zmones stebisi ir galvoja, ot tevai neisaukleje savo vaiko ir pan...suduotum savo vaikui per minkstaja uz tas isterijas, vel sakytu, kas cia per tevai, nu zodziu doh.gif
pastoviai turiu mieste, gatveje ar dar kur but nesavimi, nes vis kazkokiu priekaistu gali isgirsti-atsibodo juodai...bet juk nesu blogesne uz kitas mamas, as pati geriausia mama savo vaikui biggrin.gif  4u.gif

man visiškai taip pat kaip ir jum
mane tie patarimai (tiksliau aiškinimai) nervina, siutina, tik blogai kad nelabai moku atsiriboti sad.gif
Atsakyti
o kam kovoti,tai beprasmiska...kova su vejo malunais...pvz.mano uosve viska gydo eritromicinu lotuliukas.gif nu jai atrodo,kad tai stebuklingas vaistas lotuliukas.gif nu ir tegu jei jai nuo to lenviau,as tiesiog isklausau jos patarimu,padekoju ir aisku darau taip kaip man geriau tik tiek,kad vaiku niekada jai nepalieku,nes siuo atveju negaliu pasitiketi...bet tai nereskia,kad mes ja maziau mylim,tiesiog pasijuokiam su vyru ir tiek(aisku nepiktybiskai) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 12 rugpjūčio 2009 - 12:03
Na mano močiutės ir tėvai kartais tik juokais prisimena ir papasakoja, kaip anksčiau duodavo į merliuką cukraus gabaliuką pačiulpt, ar sūdytų lašinių ar duonos plutelę. Kaip vaikus tik vystydavo. Daugiausia patarimų sulaukiu dėl ligų gydymo. bet jais visada stengiuosi pasinaudoti. Jiems kaip tik dabar įdomu žiūrėti, kaip šiais laikais skirtingai nuo anų auginami mažyliai smile.gif
Atsakyti
nu as nzn kaip mums seksis augint vaikiuka, nes kol kas glaudziames pas uosvius g.gif laaaabai jau noris i savo namuka greiciau ax.gif bet tikekimes kad kaip nors istversim, o gal nereiks ne tverti, bus viskas ciki lotuliukas.gif bet manau isklausyti nera blogai, aisku jei tai vyksta ne kasdien ir irodinejama kas ir kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretka @ 2009 08 04, 12:27)
As dar kol kas tik laukiu savo mazylio wub.gif bet jau dabar vyro sesuo patarineja ka galiu daryti, ko negaliu..kartais taip sunervina, kad ir norisi pasakyti kai pati nescia busi, galesi daryti kaip nori, o dabar as darau kaip man geriau.. g.gif isivaizduoju kas bus kai vaikiukas gims..jinai pati neturi vaiku, taciau yra priziurejusi draugiu vaikus tai tikriausiai mano, kad zino geriausiai.. doh.gif

turiu ir as viena tokia persona savo rate doh.gif Ji is draugiu, draugu, aplinkiniu susirenka visokios info ir paskui aiskina, kad taip geriausia, kad taip bus, ir ne kitiap, jei taip darysi/nedarysi doh.gif
o paskaitinejau sita tema tai nervas ima biggrin.gif pati dar tik laukiuosi, bet jau dabar sulaukiu visokiu patarinejimu is aplinkiniu, o tai kas bus paskui blink.gif
Atsakyti