Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 04 27, 13:46)
visai nekovoju su patarimais.

išklausau ir arba pasinaudoju, arba ne.  4u.gif

drinks_cheers.gif Be to, as tikrai nesu visazine, kartais buna situaciju, kai nebesupranti, kaip geriau daryti - tada pasitarti labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2009 04 29, 21:30)
drinks_cheers.gif Be to, as tikrai nesu visazine, kartais buna situaciju, kai nebesupranti, kaip geriau daryti - tada pasitarti labai  thumbup.gif

va va drinks_cheers.gif
o kartais į senus metodus sugebu pažiūrėt naujoviškas, juo :patobulint" ir panaudot. juolab, kas liečia vaiko gydymą. geriau jau česnakas ar zuikio taukai, nei sintetiniai chemikalai vaiko skranduke.
Atsakyti
cia is tikro nuo zmogaus poziurio ir pasitikejimo priklauso,kai kurie vartoja gliukozes tabletes ir pasveiksta,kiti is sarlatanu perka brangiausius uzpilus-ir jiems padeda!tai vadinama panaceja,jei zmogus sventai tiki kad pades,tai ir padeda smile.gif
o i vaikiuko skrandi chemikalu kist, tikrai nemanau kad kas nors skuba smile.gif
Atsakyti
Kovoti su patarimais netenka, nes močiutės toli gyvena biggrin.gif Mano mama jau seniai žino, kad patarimus dalinti galima tik tada, kai kas nors jų prašo. Kai klausiu, tada ir gaunu patarimų, kuriuos arba pritaikau praktikoje, arba prieš tai šiek tiek "patobulinu", arba atmetu kaip netinkamus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2008 06 08, 11:20)
Nors pati dirbu su kudikiais, ir ju maitinimas mano duona, bet kai auginau antra vaika, vis man sakydavo-daryk taip ar antraip, bandziau aiskinti, kad mokslus baigiau, naujausias zinias turiu, ir net gydytojos nesigincija su mano nuomone, ji sakydavo "s... tu ismanai, duok vaikui manu kosytes ir miegotu ramiai".

doh.gif doh.gif doh.gif Būtų juokinga, jei nebūtų ... juokinga biggrin.gif
Atsakyti
paklausau, palinkčioju galvą: " o taip, taip ir darau". nei aš jom įrodysiu, nei jos man... taip bent ramu. beje, čia nuo žmogaus priklauso, pvz. mano močiūtė imlesnė naujovėm, nei pvz. mano krikšto motina - ta gal kokį pusvalandį įrodinėjo, kad vaikui augant dantims, būtinai reikia lašinio pagraušt doh.gif, net mano močiūlytė puolė ją perkalbinėt.
Atsakyti
paskaiciau ivairiu nuomoniu ir pasakysiu taip: klausyti ar nklausyti patarimu priklauso nuo to, kaip jie persami...
kaip jau kelios moterys minejo, kai eina ispaskos ir bamba "daryk taip, ne kitaip" tada aisku pyktis ima. tciau jei nuomone pasakoma grazai, patariama, o ne per prievarta persama, tada ir reaguojama kitaip. as puikiai zinau, kad auginsiu vaika taip, kaip noriu pati, bet mamos ir anytos pagalba visuomet pravers, nes buna situaciju, kada sutrinki ir nezinai kaip reaguoti.
vat yra protingu mamyciu ir protingu anytu, tad ir ju patarimi protingi buna. o kai paskaitau, kokiu tu moteru buna, tai net siaubas ima... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 10, 14:29)
paklausau, palinkčioju galvą: " o taip, taip ir darau". nei aš jom įrodysiu, nei jos man... taip bent ramu. beje, čia nuo žmogaus priklauso, pvz. mano močiūtė imlesnė naujovėm, nei pvz. mano krikšto motina - ta gal kokį pusvalandį įrodinėjo, kad vaikui augant dantims, būtinai reikia lašinio pagraušt  doh.gif, net mano močiūlytė puolė ją perkalbinėt.

mano kaimyne irgi kisa vaikui lasiniu skura,jai vienodai,kad vaikas visas issimozos,kvepes tais rukytais lasinukais,zodziu tik iseina iskart ismetu
Atsakyti

vyro tevai savo nuomones aciu dievui nepersa smile.gif
mama mano kazkiek nusimano apie naujoves,tai su ja bendra kalba tikrai randam smile.gif

o su pirmuoju mazium labai daug pagelbejo musu sesute wub.gif super viska issaiskindavo good.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 10, 14:29)
paklausau, palinkčioju galvą: " o taip, taip ir darau".

As tai pat palinkcioju, bet darau taip kaip man reikia.
Atsakyti
o as sakydavau "Jus savo vaikus uzauginote , dabar as savo auginu "
Atsakyti
Mano mama ir anyta visiškai skirtingos. Mama mėgsta vadovauti, moralizuoti, mokyti, kaip augint vaiką. Jeigu neklausau, tai prasideda...jautresnių nervų mamytė įsivarytų kompleksą, kokią ji siaubinga mama unsure.gif O anyta daugiau tik pataria. Bet gal dėl to, kad nėra tokia artima kaip mama ir nedrįsta į akis moralizuot. Kai požiūris sutampa, tai gerai, o kai ne- darau savaip.
Atsakyti