Is vyro giminaiciu jokiu patarimu negaunu ir nereikia
Mamos ir mociutes patarimus mielai isklausau, darau pagal save
Nepripazysta nei manes, nei dukrytes, o jei ir sakytu tai tokiu atveju atmetimo reakcija butu
Musu mociute nera ikiri bet tenka isgirsti pamokymu...tiesiog stengiuos but mandagi isklausyt
nekreipiu demesio ir tiek
Mano mama tai per daug nesikisa,pazysta mene ir zino jog vistiek savaip darysiu.o anyta,pati uzauginus 4 vaikus kartais tokiu nesamoniu prisneka,tai net keista kaip jai pavyko juos uzaugint.tai tik pro ausis praleidziu jos pamokymus
Visokių tų patarimų būna, kai kuriuos praleidžiu pro ausis, kai kurių paklausau ir džiaugiuosi, kartais pati prašau pagalbos, juk tais senais auklėjimo metodais mus visas užaugino
Kartais mano ar vyro močiutė lepteli kokią nesąmonę (bent jau man taip atrodo), tai kad neįžeistum pasakai, kad taip ir darau ar dar taip padarysiu, o iš tiesų darau kaip man atrodo tinkama
QUOTE(burbuliuxbum @ 2009 07 31, 09:08)
Visokių tų patarimų būna, kai kuriuos praleidžiu pro ausis, kai kurių paklausau ir džiaugiuosi, kartais pati prašau pagalbos, juk tais senais auklėjimo metodais mus visas užaugino
Kartais mano ar vyro močiutė lepteli kokią nesąmonę (bent jau man taip atrodo), tai kad neįžeistum pasakai, kad taip ir darau ar dar taip padarysiu, o iš tiesų darau kaip man atrodo tinkama 
As irgi taip darau
Be to, toli grazu ne visi patarimai yra blogi. Kai kurie labai pravercia.
su uosviene kai nebendrauju tai ir nepasakoja nesamoniu
o mama ir kai uzskelia ,bet as savo darau ir tiek
ISklausau, bet darau savaip
Tevai stengiasi nesikisti, bet jei ka pataria neskubu iskart taip daryti.Elgiames savaip, bet kazka aisku ir pritaikome.
man tai sunku kad uošviai nuolat aiškina, "patarinėja", tada jautiesi jų akyse kaip durnelis
ir dar nervina kad l. reaguoja į mažiaus poelgius, o mes auginame laisviau, daug ką leidžiame pačiam daryti, tai visiškai nesinori pas juos lankytis, nes grįžtu persunkta įtampos, drebančiu kūnu, nes vis kas nors ne taip
ir dar nervina kad l. reaguoja į mažiaus poelgius, o mes auginame laisviau, daug ką leidžiame pačiam daryti, tai visiškai nesinori pas juos lankytis, nes grįžtu persunkta įtampos, drebančiu kūnu, nes vis kas nors ne taip