Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

Galeciau ir visai neleist.....irnesakyk.gif ....niaturiu sunu lotuliukas.gif ... ir nereikia tongue.gif sakiau, kad anyta nebusiu ...anukus imciau, bet be priedu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 12 11, 18:57)
Galeciau ir visai neleist.....irnesakyk.gif ....niaturiu sunu  lotuliukas.gif ... ir nereikia  tongue.gif  sakiau, kad anyta nebusiu ...anukus imciau, bet  be priedu  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Einu tada į temą apie anytas ir uošvienes, išsakysiu nuomonę apie tokias...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nepamirsk kirvio ir kokio kalasnikovo , geriausia tai koki pulimiota mirksiukas.gif Neapsiginklavusios ten nepageidaujamos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 11 gruodžio 2009 - 19:10
As manau, kad nera blogai mociuciu patarimai, juk ir pacios patarinesim savo durom ir marciom ax.gif
O jei patarimas nepatinka, juk neprivalu jo klausyti mirksiukas.gif
Zinoma viskas turi ribas, jei ikyriai man pradetu aiskinti, kaip man auginti vaika, isgirstu aiskia ir kategoriska mano nuomene smile.gif
Atsakyti
As isklausau, juk negaila ax.gif kai kuriais patarimais pasinauju, kai kurie taip ir lieka tik isklausyti, bet uztat mociutes jauciasi geriau, kad kazkiek padeda vaika augint, kad zino, ka patart biggrin.gif o siaip labai vertinu, kai maziau kisasi i vaiko auginima ax.gif
Atsakyti
Vaikų neturiu, bet galvoju, ką aš daryčiau Jūsų vietoje. Turbūt geriausia gražiai pasakyti, kad laikai pasikeitė, o Jūs pasikonsultuojate su gydytojais mitybos ir kitais klausimais ir daktarai tikrai gerai žino, ką reikia daryti. Konflikto nekelčiau, bet pasistengčiau gražiai paaiškinti, kad aš gerai žinau, ką darau...
Atsakyti
O mano sūnelio močiūtė, kaip tik duoda labai daug naudingų patarimų, kai tik iškyla kokių nors klausimų man thumbup.gif
Atsakyti
Pati labai daug ieskau info apie rupima klausima, internetas visagalis thumbup.gif tai mato ir mociutes, todel nelabai ir lenda man su savo patarimais lotuliukas.gif blush2.gif anyta man ir siaip nelabai drista kazka pasakyt, kazkaip automatiskai reaguoju priesingai ax.gif pasako kartais, kad va visos ten augino vaikus pagal Sapokos ar ten kazkokio knyga ir uzaugino sveikus vaikus (vien jau tas kad neduodavo valgyt ten anksciau nei nustatyta, rikdydavo ta vaika, o siuolaikinese knygose rasoma priesingai...musu poziuriai isskyre ir nuo pat kudikystes, kai jai tekdavo priziuret mano maziu, ji manes klausdavo ka ir kaip daryti) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2010 01 04, 14:57)
O mano sūnelio močiūtė, kaip tik duoda labai daug naudingų patarimų, kai tik iškyla kokių nors klausimų man  thumbup.gif

Pavyzdziui?
Atsakyti
mes tai isklausom visus patarimus, o darom kaip patys norim:)
Atsakyti
QUOTE(gintuks @ 2007 01 22, 19:43)
Sveikos mamytes, auginu 5men suneli, ir jau baigiu pasimesti su pastoviais, mamu, mociuciu patarimais, ka ten patarimais primygtinais siulymais... blink.gif Is visu pusiu pasipyle priekaistai, ale as vaika badu marinu, nes seniau jau 5men beveik viska valgydavo, koses, karves pienuka, sriubytes ir t.t. o dabar kokios cia nesamones, kaip pasakiau kad savo maziuka maitinsiu pieneliu iki 6men. tai nesiliauja patarimais ir pasibaisejimu kaip gi cia dabar...Baigiu pasimesti ir nesinori pyktis tenka viska kantriai isklausyti, bet kad ta kantrybe senka doh.gif O dar kai suzinojo kad sunelis maziau svorio priaugo si menesi, tai is vis, va matai kas darosi ir t.t. Taip pat jau nesneku, apie maziuko laikyma masininej kedutej, cia jau sukoliecinau vaika, apie supynes is vis kokia nesamone, vis ateina ir isima vaika is kedutes jei jau ten randa, oh doh.gif pyktis ima...Bandau knygas rodyti, pas gudytoja kartu uosve nusivedziau, tai vos nesusipyko su gydytoja stengdamasi irodyti kad tai ka dare pries 30metu buvo geriausia ir t.t. Zinoma as nesmerkiu ir visiskai neteisinu kas buvo seniau ir dabar kas daroma, bet kuo tada vadovautis?Pasimetu patarimu gausybeje doh.gif

as tai neleidziu kistis visiskai ir nenoriu jokiu patarimu jau man uzteko kai mano menesio sunus suvalgydavo daugiau nei pagal norma tai neleisdavo vaikui daugiau pieno duoti kad skrandzio neistampyciau, bet kai daktare pasake kad viskas gerai ir kad kiekvienas suvalgo skirtingai tai spjoviau i visus tokius patarimus....
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 04, 10:50)
Vaikų neturiu, bet galvoju, ką aš daryčiau Jūsų vietoje. Turbūt geriausia gražiai pasakyti, kad laikai pasikeitė, o Jūs pasikonsultuojate su gydytojais mitybos ir kitais klausimais ir daktarai tikrai gerai žino, ką reikia daryti. Konflikto nekelčiau, bet pasistengčiau gražiai paaiškinti, kad aš gerai žinau, ką darau...

butent taip ir as bandziau paaiskint deja mane isvadino uzsispyrusia zemaite
Atsakyti