Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

mociutes klausau, bet savo darau smile.gif
Atsakyti
Aš irgi palinksiu galva, patyliu, pasakau : gal ir taip.... daug nesiginčyju ir nesistengiu prieštarauti,
bet darau taip kaip man reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 05 24, 22:02)
Aš irgi palinksiu galva, patyliu, pasakau : gal ir taip.... daug nesiginčyju ir nesistengiu prieštarauti,

cia geriausia taktika, as irgi taip darau smile.gif
Atsakyti
paklausyt niekas nedraudzia o manau daryt reikia kaip dabar o ne pries daug metu buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 05 25, 00:02)

drinks_cheers.gif bet šiaip mūsų seneliai tolerantiškli ir stengiasi nesikišti į auklėjimą... o padeda kiek gali (MB tėveliai) ax.gif labai jiems ačių už tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 16 liepos 2010 - 08:19
Manęs tai tie visi patarimai neerzina, tiesiog nekreipiu dėmesio smile.gif
Bet labai erzina kai vaikui bando įkišt kąnors valgomo, nes kaip tu gali vaikui neduoti medaus arba pyrago kur pati valgai (manajam 10mėn). Tai mums skaudi tema, kadangi jis alergiukas, labai stipriai asirinkinėjam galimus produktus, bet rezultatai thumbup.gif
va savaitgali tik man aiškino kad vaikui į daržovienę reikia pipirų, druskos ir kt prieskonių įdėt, nes jam gi neskanu taip biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ir visos mamos,paklausau, palinksiu galvele, o darau, kaip man reikia. biggrin.gif
Atsakyti
Musu mociutes aciu dievui niekada nepersa savo nuomones, del visko atsiklausia, kaip mes darom, kaip elgiames ivairiose situacijose. Kartais net nepatogu pasidaro ax.gif
Atsakyti
paklausom ,palinksim,bet savo darom smile.gif kartais reikia labai susikaupti kad ko nepasakyti kaip buvo ir kaip dabar yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukai am @ 2010 07 20, 14:07)
kartais reikia labai susikaupti kad ko nepasakyti kaip buvo ir kaip dabar yra  smile.gif

O kam slepiat? Karine paslaptis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 05 24, 22:02)

thumbup.gif gera taktika, bet kartais kantrybes neuztenka lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai,kad kartais sunku tik palinkseti galva doh.gif
Atsakyti