Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

Nekenciu ax.gif suprantu kai patarineja, bet kai ikyriai aiskina, ir vis kiekviena karta tuo paties klausia, ar jau valgo manu kose, tai kodel neduodat ir paaiskink kad nesveika blink.gif nuo puses metu vis del to puodo, tai metuku proga puoduka padovanojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 12 01, 21:15)
Nekenciu ax.gif  suprantu kai patarineja, bet kai ikyriai aiskina, ir vis kiekviena karta tuo paties klausia, ar jau valgo manu kose, tai kodel neduodat ir paaiskink kad nesveika blink.gif  nuo puses metu vis del to puodo, tai metuku proga puoduka padovanojo lotuliukas.gif

Siap linksiu galva, bet vieno patarimo paklausiau ir dabar labai dziaugiuosi - ant puodo pradejom mokintis 7men. Sysiuka aisku leliukui tokiam sunku pagauti, bet bent jau ant mano mazes labai matydavos kad jau "didelis reikalas" arteja. Tai nuo 10 men jau kakojom tik i puoduka, ir naktim be pamperso o 1.1 men jau ir diena be pamperso.
Atsakyti
Mano anūkėlei 1,5 mėn.
Labai džiaugiuosi, kad marti maitina krūtimi ir rūpinasi mažyle, ir netiki reklamom kad dirbtinis maistas gali atstoti natūralų.

Maitinau 1 vaiką 10 mėn., antrą 12 mėn.

Neturiu nei 1 strujos. Jos tikrai ne nuo to.

Patarimų neduodu (nes neprašo).

Neprašomi patarimai gali tik pabloginti santykius. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 01 23, 18:34)
mano dukrytei kai buvo 1 mėn nustatė bambytės išvarža tai patarė  uždėt 5 lt monetą ir užklijuot pleistriuku,nu atsiprašau kas čia per vaiko kankinimas lai užsiklijuoja ir pabūna.

O mes tokio patarimo - užklijuoti bambutę pleistriuku, mat irgi išvarža - sulaukėm iš dukrytės gydytojos...Gydytoja pasakė, tai kaip čia neklausysi. Vėliau kitos srities gydytojas pamatęs, kad taip darom, pasijuokė doh.gif

Į temą. Taip, nervina kartais aplinkinių patarimai, atrodo, kad aš esu pati blogiausia mama, jei neklausau jų. Nors, labai didelių nesąmonių, kaip manų košė naujagimiui dar neteko išgirsti. Nu ir ką, kas vakarą niekas neskambinėja su tuo pačiu patarimu, tai nieko nedarau, nieko nesakau, kad nervina, gal kada ir labai vertingų patarimų duos, ko aš nežinosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledoksne: 06 gruodžio 2010 - 03:22
man niekas kvailu patarimu nedave, mano mama mate kad del visko tariuosi su gyditoja todel manim visiskai pasitikejo, o ji ir pati sake kad jau neatsimena kaip ten kas nes jau daug laiko praejo kai pati maziukus augino. kadangi mano vaikas buvo labai neramus tai manau bijojo ir ka sakyti, kad tik blogiau nebutu. uosvienes neturiu o uosvis tuolabiau nieko nezino tai nieko ir nesako 4u.gif
Atsakyti
Man patarimus dalina ne močiutė- o pagyvenus kolegė, neturinti savo vaikų... doh.gif ..ignoruoju visiškai...
Močiutės nesikiša ir net nenori patarinėti- mato, kad dabar viskas yra kitaip , nei buvo kelis dešimtmečius atgal.
Atsakyti
Mano senutė močiutėlė būdama aštuonesdešimties metų,visada sakydavo;močiutės-klausau,o savo darau 4u.gif Aš vis dar naudojuosi šituo jos posakiu.
Atsakyti
QUOTE(Dzela @ 2010 12 02, 16:32)
Siap linksiu galva, bet vieno patarimo paklausiau ir dabar labai dziaugiuosi - ant puodo pradejom mokintis 7men. Sysiuka aisku leliukui tokiam sunku pagauti, bet bent jau ant mano mazes labai matydavos kad jau "didelis reikalas" arteja. Tai nuo 10 men jau kakojom tik i puoduka, ir naktim be pamperso o 1.1 men jau ir diena be pamperso.

Matyt nuo vaiko dar labai priklauso, mes stengiames ta reikala judint, ir sodinu, ir aiskinu, bet jega neverciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 12 01, 23:15)
Nekenciu ax.gif  suprantu kai patarineja, bet kai ikyriai aiskina, ir vis kiekviena karta tuo paties klausia, ar jau valgo manu kose, tai kodel neduodat ir paaiskink kad nesveika blink.gif  nuo puses metu vis del to puodo, tai metuku proga puoduka padovanojo lotuliukas.gif

QUOTE(Bulbulka. @ 2010 12 09, 18:40)
Matyt nuo vaiko dar labai priklauso, mes stengiames ta reikala judint, ir sodinu, ir aiskinu, bet jega neverciu ax.gif

friends.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patarimų išklausyt manau verta - ir praverst gali ir santykių nesugadinsi, o toliau jau sava galva. Ką atmest, o ką ir panaudot... smile.gif
Atsakyti
Žinoma, kad patarimai gerai smile.gif Bet yra tokių patarėjų, kurios iš proto gali išvesti biggrin.gif Man patinka išgirsti patarimų, tik ne tokių, kur kaskart susitikus brukami į smegenis, nuo tokių tai kiek įmanoma bandau atsiriboti, bet ne visada gaunasi, dažnai būna, kad net bloga darosi besiklausant doh.gif
Atsakyti
Mama is karto suprato, kad dabar viskas kitaip ir neduoda jokiu patarimu. Tik klausia ka gydytoja sako del primaitinimo ir pan. Mociute duodavo patarimus, kurie mane linksmino, o ne pykde smile.gif duok vandenuko atsigerti, ilasink pienuko i nosyte, nuo 2 men. po laseli sulciu duok ir pan. Uosviene nesikisa su patrimais, tik padeda. pasilieka su dukrele, nes ji jau pensijoje. Tik yra drauge viena. tai vat ji ikyriai reiskia savo nuomone. Erzina. Klausosi savo mamos patarimu ir mano, kad taip geriausia.
Atsakyti