Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

QUOTE(Sarabe @ 2010 08 31, 23:59)
Taip manau ,nes dabar yra labai didelis pasirinkimas misinuku ir tikrai galima rasti labiausiai tinkama savo vaikuciui smile.gif O siaip tai norit-maitinkit,kad ir visa gyvenima is kruties,man tai kas  biggrin.gif  Tiesiog,manau,kad reikia save prisiziureti irgi.. smile.gif nestuke.gif
Nesupykit,tai tik mano nuomone smile.gif Nieko pries as maitinima krutimi,bet argi jums negaila,kad krutine bus nutysusi,israizyta striju ir sutrukinejusi? smile.gif Zinoma-norisi,kad vaikuctis gautu tai kas geriausia,bet nemanau,kad reikia taip save pacia zaloti smile.gif
Man asmeniskai mano savijauta ir isvaizda taip pat rupi smile.gif

žaloti? blink.gif
hmmm, maitinu antrą vaiką jau greit 8 mėn (pirmąją virš 1m maitinau) - jokių strijų, sutrukinėjimų ne su žiburiu nerastum (o kodėl jie turėtų būti, jei matini normaliai, tvarkingai ir netenka krutinei perpildytai būti g.gif ), forma beveik nepakitusi (neskaitant, kad atrodo 1 dydžiu didesne, bet tuom mano vyras tik džiaugasi)...tai tokie Jūsų pasisakymai kažkaip "neskaniai" nuskamba...drysčiau manyti, jog pati nemaitinai tuos metus ar daugiau ir realios padėties nežinai...eilinį kartą pasitvirtina "viena boba sakė" sindromas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 01 rugsėjo 2010 - 22:34
Sarabe, AGFA nekalbejo apie maitinima iki dvieju metu, ji sake, kad mociuciu dazniau klausyti reikia, o dauguma rasiusiu skundziasi, kad mociutes primigtynai reikalauja vaikus kuo anksciau primaitinti. Taip iseina, kad ji uz ankstyva primaitinima pasisako smile.gif
Atsakyti
As tai neikaip nekovoju biggrin.gif isklausyt isklausau, o paskui sprendziu ar geras patarimas ar ne.
Atsakyti
Mano tai labai megsta papatarinet, nes tik taip gali primesti savo valdzia, nes gyvenimo reguliuoti jau negali,taipgi manau, kad daugeliu atveju tie patarimai yra bandymas primesti savo valdzia ir pasijusti reiksminga jusu dabartiniame gyvenime jeigu tu daznai "teisingu" biggrin.gif patarimu paklausote.
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2010 08 31, 22:59)
Nieko pries as maitinima krutimi,bet argi jums negaila,kad krutine bus nutysusi,israizyta striju ir sutrukinejusi? smile.gif

Nu ne negaila bigsmile.gif Du išmaitinti vaikai, abu iki metų ir kelių mėn. Nė vienos strijukės, nutysimas..ha..savo metuos dar ir be papinyko galiu eit (dydis B su trupučiu), taip kaddddd..o jum negaila būt nėščiai...na gi nėštumas sąlygoja 50 proc. strijų atsiradimą lotuliukas.gif Tikrai nepykit, nepiktai aš čia, bet paskaičius juoką sukėlė.
QUOTE(digi @ 2010 09 01, 22:33)
drysčiau manyti, jog pati nemaitinai tuos metus ar daugiau ir realios padėties nežinai...eilinį kartą pasitvirtina "viena boba sakė" sindromas  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2010 08 31, 16:03)

O kam tada gimdyti?Juk pilvas prasitampys, bus striju isvagotas, fui.O dar pats gimdymas-pagalvok, arba CP randas, o siaube, arba istampyta..na tu supranti.Juk jei save myli, nedarysi is saves karve, geriau nusipirk sau suniuka.Tada ir papai, ir pilvas ir visa kita bus grazuuuu wub.gif

Zindziau bendroj sumoj 3.5 metu.Turiu grazias krutis, nei jos issitampe, nei nutiso.O vaikai sveiki auga.Pagalvok, kas sveikiau-sriuba is pakelio, kur tirpus miltukai, ar namine pacios virta?Tas pats ir su mamos pienu ir misinukais.Jie sintetika.Kai savo pieno nera, tada jo, kas kita.Nezindyt vaika, neduot jam kas geriausia del papu grozio-nu atleisk, durniau nebuna.
Atsakyti

Na cia jau kiekvienos nuomone wink.gif Mano nuomone yra tokia,kokia issakiau wink.gif
Ir nors pieno mano krutinej dabar labai daug,bet ilgai mazosios tikrai nemaitinsiu.. Puse metu ilgiausiai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2010 09 12, 23:23)
Na cia jau kiekvienos nuomone wink.gif Mano nuomone yra tokia,kokia issakiau wink.gif
Ir nors pieno mano krutinej dabar labai daug,bet ilgai mazosios tikrai nemaitinsiu.. Puse metu ilgiausiai..  rolleyes.gif

O per tuos puse metu manai krutine neissitampys, issitampys tik tuomet jei maitinsi ilgiau? fool.gif
Atsakyti
as seneliu nuomones isklausau,bet darau kaip pati manau geriausiai biggrin.gif
Atsakyti
Kovot nereikia, išklausyt dėl mandagumo taip wink.gif, o priimi sprendimus juk pati, visgi skaitai literatūrą, turi savo nuomonę, nuojautą ir t.t.
Atsakyti
Ojojoj kaip viskas girdėta.Mano anyta pagal amžių man senelė būtų,tai ko tik neprisigalvodavo.Jei bandydavau prieštarauti tai atseit jauna esi nesupranti.
Paėmiau geriausią taktiką-patylėti iki kol išeis(kartu negyvenom,bet dažnai ateidavo).Pvz.:pirmajį vaikiuką maitinau jau 6mėnesius,tai vis įkyriai liepdavo jam arbatėlių duoti arba klausdavo ar duodu. dry.gif .Atsakydavau kad duodu kuo įvairesnes,nors mano pipiras iki 1metų tų arbatų net paragavęs nebuvo.Turėjau labai daug pieno tai jam iš manęs užtekdavo atsigerti. tongue.gif .
Atsakyti
Močiutės klausau, bet savo darau mirksiukas.gif
Protingais, racionaliais patarimais pasinaudoju, kitus tyliai atmetu.
Atsakyti