Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

As irgi pavargau nuo mociuciu patarimu. Kudikiui tuoj bus 10 menesiu. Na tai patarimu buvo visokiu, irgi lasint i nosyte pienuko, o su ta manu kose tai is vis iki pykciu doh.gif , dabar duodu vis po truputi varskytes, tai sakau, kad dar nevirskina skrandukas, kakutyje matosi ta nesuvirskinta varske, tai liepe duot kazkokiu tai lasiuku vaikams, kad virskintu doh.gif Jeigu sakau, kad dar neleido vaikscioti, tai sako, nesamone, kaip jis ismoks vaikscioti, ir stato ir veda vaikeli, jeigu sakau, kad zirzia, tai ne, cia sako, taip jis sneka. Gerai, kad tik kartais susitinkam su anyta, bet ir tiek uztenka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kremsoda @ 2010 12 19, 22:51)
As irgi pavargau nuo mociuciu patarimu. Kudikiui tuoj bus 10 menesiu. Na tai patarimu buvo visokiu, irgi lasint i nosyte pienuko, o su ta manu kose tai is vis iki pykciu doh.gif , dabar duodu vis po truputi varskytes, tai sakau, kad dar nevirskina skrandukas, kakutyje matosi ta nesuvirskinta varske, tai liepe duot kazkokiu tai lasiuku vaikams, kad virskintu  doh.gif Jeigu sakau, kad dar neleido vaikscioti, tai sako, nesamone, kaip jis ismoks vaikscioti, ir stato ir veda vaikeli, jeigu sakau, kad zirzia, tai ne, cia sako, taip jis sneka. Gerai, kad tik kartais susitinkam su anyta, bet ir tiek uztenka blink.gif

Oj kaip as tave suprantu 4u.gif Be galo dziaugiuosi, kad gyvenam tooooooli nuo tevu ir uosviu. Matom tik pora kartu per metus, bet per skype daznai susiskambinam.. ir per ten sugeba tokiu patarimu pametyti, kad neturiu zodziu. Bet uztenka tik palinguoti galva, pasakyti, kad pabandysiu ir apsisukusi darau savaip. Buvo sveciuose pas mus savaite laiko, tai maniau nuprotesiu. Per savaite laiko, kai mazajai buvo tik 2men. sugebejo pripaisyti nervuku ligas ir t.t. Kad reikia vandens, morku sulciu, kmynu arbatos, kad negalima i lauka (nes mes gyvenam prie juros ir skersvejai is visu pusiu eina), kad jai ausyciu uzdegimas, vos suzirzia ir ant ranku (nors musiske nera megeja ant ranku, ji mieliau lovyteje ar ant grindu viena pasivolios). Maitinu as ja MP, o anyta stovi priesais ir komentuoja: "oj, mamyte mazai pienuko turi, verki, sakau, kad reikia misinuko primaitinti.. vargsele tu, mazyle, pas mamyte pienuko nera" As galvojau, kad pati depresija susirgsiu. Pas mane to pieno pakankamai buvo, bet kai taip stovi ir komentuoja.. brrr... net nupurto. Jokio noro neturiu vaziuoti iki ju i svecius, nes siaubas nukrato.
Atsakyti
PAs mane tas pats,vieni sako daryk va taip,kiti ne taip nedaryk,taip nagalima.Tik tai tievas mane supranta ir sako neklausyk tu juos,daryk taip kaip pati zinai ax.gif ax.gif tai a6 taip ir darau,nes kitaip galima i6pruoteti su tokiais patarimais. doh.gif doh.gif
Atsakyti
As isklausau, palinksiu galva ir nueinu.
Buna aisku nesusilaikau ir issakau savo nuomuone.
Tada prasideda: vaje vaje vargsas vaikelis,kaip tu ji augini. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2010 12 20, 13:17)
Per savaite laiko, kai mazajai buvo tik 2men. sugebejo pripaisyti nervuku ligas ir t.t. Kad reikia vandens, morku sulciu, kmynu arbatos, kad negalima i lauka (nes mes gyvenam prie juros ir skersvejai is visu pusiu eina), kad jai ausyciu uzdegimas, vos suzirzia ir ant ranku (nors musiske nera megeja ant ranku, ji mieliau lovyteje ar ant grindu viena pasivolios). Maitinu as ja MP, o anyta stovi priesais ir komentuoja: "oj, mamyte mazai pienuko turi, verki, sakau, kad reikia misinuko primaitinti.. vargsele tu, mazyle, pas mamyte pienuko nera" As galvojau, kad pati depresija susirgsiu. Pas mane to pieno pakankamai buvo, bet kai taip stovi ir komentuoja.. brrr... net nupurto. Jokio noro neturiu vaziuoti iki ju i svecius, nes siaubas nukrato.

Eik tu sau... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2010 12 20, 13:17)
Oj kaip as tave suprantu  4u.gif  Be galo dziaugiuosi, kad gyvenam tooooooli nuo tevu ir uosviu. Matom tik pora kartu per metus, bet per skype daznai susiskambinam.. ir per ten sugeba tokiu patarimu pametyti, kad neturiu zodziu. Bet uztenka tik palinguoti galva, pasakyti, kad pabandysiu ir apsisukusi darau savaip. Buvo sveciuose pas mus savaite laiko, tai maniau nuprotesiu. Per savaite laiko, kai mazajai buvo tik 2men. sugebejo pripaisyti nervuku ligas ir t.t. Kad reikia vandens, morku sulciu, kmynu arbatos, kad negalima i lauka (nes mes gyvenam prie juros ir skersvejai is visu pusiu eina), kad jai ausyciu uzdegimas, vos suzirzia ir ant ranku (nors musiske nera megeja ant ranku, ji mieliau lovyteje ar ant grindu viena pasivolios). Maitinu as ja MP, o anyta stovi priesais ir komentuoja: "oj, mamyte mazai pienuko turi, verki, sakau, kad reikia misinuko primaitinti.. vargsele tu, mazyle, pas mamyte pienuko nera" As galvojau, kad pati depresija susirgsiu. Pas mane to pieno pakankamai buvo, bet kai taip stovi ir komentuoja.. brrr... net nupurto. Jokio noro neturiu vaziuoti iki ju i svecius, nes siaubas nukrato.

GAl as labai ziauri, bet pasakiau, kad sorry, vaikas mano auginsiu pati. Pasakiau tai dar budama nescia ir kategoriskai. Vieno karto uzteko, NIEKAS nelindo.

Geriau vienas skandalas, negu metai nervu ir kankinimosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 12 22, 19:23)
GAl as labai ziauri, bet pasakiau, kad sorry, vaikas mano auginsiu pati. Pasakiau tai dar budama nescia ir kategoriskai. Vieno karto uzteko, NIEKAS nelindo.

Geriau vienas skandalas, negu metai nervu ir kankinimosi.  mirksiukas.gif

Tik kaikurie po pirmo skandalo viska supranta ir daugiau nelenda,o patikekit yra tokiu kad nesvarbu kiek besakytum,vistiek pamokslauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2010 12 20, 14:17)
Oj kaip as tave suprantu  4u.gif  Be galo dziaugiuosi, kad gyvenam tooooooli nuo tevu ir uosviu. Matom tik pora kartu per metus, bet per skype daznai susiskambinam.. ir per ten sugeba tokiu patarimu pametyti, kad neturiu zodziu. Bet uztenka tik palinguoti galva, pasakyti, kad pabandysiu ir apsisukusi darau savaip. Buvo sveciuose pas mus savaite laiko, tai maniau nuprotesiu. Per savaite laiko, kai mazajai buvo tik 2men. sugebejo pripaisyti nervuku ligas ir t.t. Kad reikia vandens, morku sulciu, kmynu arbatos, kad negalima i lauka (nes mes gyvenam prie juros ir skersvejai is visu pusiu eina), kad jai ausyciu uzdegimas, vos suzirzia ir ant ranku (nors musiske nera megeja ant ranku, ji mieliau lovyteje ar ant grindu viena pasivolios). Maitinu as ja MP, o anyta stovi priesais ir komentuoja: "oj, mamyte mazai pienuko turi, verki, sakau, kad reikia misinuko primaitinti.. vargsele tu, mazyle, pas mamyte pienuko nera" As galvojau, kad pati depresija susirgsiu. Pas mane to pieno pakankamai buvo, bet kai taip stovi ir komentuoja.. brrr... net nupurto. Jokio noro neturiu vaziuoti iki ju i svecius, nes siaubas nukrato.

nieko cia blogo nematau 4u.gif blush2.gif
matyt tokia jau Tavo anyta-gera...as dziaugciaus, kad taip ziuretu savo anuke...o siaip juk ne kas dien lenda i akis...pazyze, bet darai pagal save ir viskas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2010 12 23, 02:26)
nieko cia blogo nematau 4u.gif  blush2.gif
matyt tokia jau Tavo anyta-gera...as dziaugciaus, kad taip ziuretu savo anuke...o siaip juk ne kas dien lenda i akis...pazyze, bet  darai pagal save ir viskas... smile.gif

Zinau, kad ji tai daro is meiles ir neturedama jokiu piktybisku noru, bet patikek, tu tikrai nesidziaugtum, kai tu maitini krutimi, o jinai atsitojusi priesais tave aiskina, kad tu per mazai pieno turi. Man pirmagime, as ir taip nedrasiai jauciausi apsinuoginusi kruti, o cia man svetimas zmogus, su kuriuo susitinkam karta per metus savaitei, stovi, ziuri kaip as maitinu (man tai per imtymu) ir dar komentuoja. Arba kai ivaro ivarias ligas tavo vaikui. Mes su MB net patys pradejom galvoti, kad gal is tiesu mazylei kas negerai, nes ji verke pora dienu. Nekeista, pilvo diegliukai buvo juk. Dziaugiausi, kad tuo metu turejom laika pas gydytoja apziurai, o tai buciau pati prisigalvojus nebutu ligu.
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2010 12 23, 02:26)
nieko cia blogo nematau 4u.gif  blush2.gif
matyt tokia jau Tavo anyta-gera...as dziaugciaus, kad taip ziuretu savo anuke...o siaip juk ne kas dien lenda i akis...pazyze, bet  darai pagal save ir viskas... smile.gif

Rimtai nematai? blink.gif
Anyta briedus sneka, o ne tinkamai rupinasi.
Atsakyti
Žinok maniškė irgi tokį briedą varo,kad pikta klausyti tai man trūko kantrybė pasakiau,kad man ne 16 metų ir nereikia man aiškinti ką daryti.Suveikė tongue.gif .
Atsakyti
O as apsimetu kad negirdziu, ale klausausi kitu pokalbio, arba , jau kai nera kur dingti, atsakau, leiskit kudikiui pabuti juo, o man pasidziaugti TIK 2 meteliai . Suveikia 4u.gif
Atsakyti