QUOTE(Vaiduze @ 2007 01 24, 08:33)
Na su mamos ir anytos patarimais susitvarkau... Tiksliau mamytė mano mažai patarinėja, nes žino, kad dabar vaikai auginami kitaip nei prieš 20 metų
, o va anyta (su ja gyvenam vienam mieste, o mano mamytė- už 1000 km..
)... tai ji nuolat-mažoji sušals, aprenk ją šilčiau... duok jai atsigerti vandenuko, ne tik pienuku maitink... daryk, taip... daryk anaip... gerai, kad ji retai ateina į svečius (gyvenam mes atskirai), tai paklausau ir vis tiek darau taip kaip man reikia
Tik man iškilo kita bėda... mūsų gydytoja- va ji tai tikrai kai baigė mokslus prieš kokius 35 metus, taip ir nesidomėjo nuo to laiko jokiomis naujovėmis
Bara mane, kad vaikui neduodu vandens gerti, kad neduodu arbatyčių... mol, pienukas tai maistas, o vaikui reikia vandens...
Kad negalima vaiko rengti, o reikia būtinai vystyti...
kad dabar mano mergytės bus kreivos kojytės, nes aš kaip bloga mama ją visokiais šliaužtinukais rengiu... ir pan. Sakiau tikrai bėgsiu aš nuo tokios gydytojos, bet baisu, kad ant tokios pat galiu pataikyti... kaip sakoma "nuo vilko, ant meškos"... 

Tik man iškilo kita bėda... mūsų gydytoja- va ji tai tikrai kai baigė mokslus prieš kokius 35 metus, taip ir nesidomėjo nuo to laiko jokiomis naujovėmis

Vaiduze, tikrai bek tu nuo tokios gydytojos kuo toliau

Na, o patarimu is uosves ar savo mamos irgi gaunu. Bet mano mama kazkaip juos issako neikyriai, o uosve kategoriskiau. Bet ji jau zino, kad vis tiek darysiu taip, kaip vaikui geriau. Ir tokius pamokymus as kartais atsakau taip: Medicina zengia i prieki, o ne atgal, todel as augindama vaika vadovaujuosi naujasiomis mokslinemis pediatru ziniomis ir pan.
Mes esam mamos, ir pacios geriausiai zinom, kas musu vaikams geriausia