o mano mama ir anyta nereguliuoja manes, tik pasiulo, papasakoja, kaip jos darydavo. mama isaugino 6 vaikus, bet maitindavo MP tik iki kokiu 3 men. po to pienelio tiesiog pritrukdavo. Anyta 2 vaiku isvis nemaitino MP, nes pienelis isbegdavo. tai abi labai dziaugiasi, kad iki siol mano vaikis gauna MP kiek tik nori, nors niekada nenusitraukinejau ir nematavau. lelius priauga daug, bet yra proporcingas savo ugiu ir svoriu. iki 6 men. nedaviau nieko papildomo (net vaisiu tyreliu), bet dabar primaitinimas kosytemis vyksta normaliai - vqalgo daug ir noriai. tai va... auginkit mamytes vaikelius taip, kaip jum atrodo geriausia, o is patarimu pasiimkit tik tai, kas nesikerta su jusu logika.
dar tokia ANEKDOTINE SITUACIJA
kai mano kudikeliui buvo 1men. nuvaziavom i kaima pagyventi pas tevus. mano mociute (beveik 90metu) is karto nustate, kad leliui truksta maisto, todel jis verkia, ir liepe duot koses, nes jis gi vyras, jam reikia stipriau pavalgyt. sakau, tai gal lasiniu jam duot, ar ka? o mociute - nu lasiniu gal dar ne, bet desros, kur minkstesnes, jau gali

vos neatsisedau

sako, as savo dukrai daviau anksti koses... klausiu, tai nuo kada, sako, kad nuo puses metu. as tada sakau, taigi mazius dar tik 1men. o ji sako - o tai kiek cia betruksta

nu tada nusviro rankos ir nebesigincijau
Papildyta:
QUOTE(MamaAustralijoj @ 2007 01 24, 01:17)
zinot, o is viso blogiausia, kai ne mamos ar mociutes, bet siaip pazistami zmones ne tik sako ka ir kaip daryti, bet dar ir uz tave padaro.....
mane labiausiai erzindavo, kai sia vasara (o ji buvo labai karsta, jei pamenat

)budavo tik issivezu vaiki su vezimuku pro duris, tuoj kaimyniu armija ant suoliuko prie narvelio (gyvenam daugiabutyje) pradeda aiskinti, kad per mazai prirengiau, kad neuzklojau, kad be kepurytes... ir dar milijonas negeroviu...

tai as pradejau net nesikalbet su jom - pro duris iseinu, laba diena ir maunu tolyn, kol nepradejo vel savo TURETUM, REIKIA, PRIVALAI... darau, kaip man atrodo teisinga ir viskas.
Vaiduze
kuo greiciau tolyn nuo tokios gydytojos

kai buvau

mane is pradziu priziurejo tokia snoviniu paziuru ginekologe, kuriai bet kas, ka pasakydavau, kuo pasiskusdavau, buvo NORMALU, NES AS GI NESCIA. nereikejo jai jokiu tyrimu - nei kraujo, nei slapimo, nieko

budama 7 men. nescia sprukau nuo jos neatsigrezdama ir labai tuo dziaugiuosi. jei buciau likusi pas ta boba (nesigediju jos taip vadinti), ko gero buciau iki preeklampsijos nusivaziavusi

(tinau nezmoniskai, spaudimas kilo, o jai viskas buvo NORMALU

)