QUOTE(Virgale @ 2010 09 07, 13:50)
Taip apie dovanota suniuka be sutikimo, nera net kalbu, visiskai nieko negalvojimas....
Taciau kokios gali buti priezastys atiduoti jau turima suniuka , nezinau...
Ka reiskia salygos ir finansai keiciasi ???? karas , maras , ar dar kas nors...na nera pinigu, gali taip buti, jei jau nieko nesugalvociau , jei niekas man nenoretu padeti....tai tiesiog , abi valgytume kosyte, juk sau koses tai rasciau, vadinasi ta dali koses dalintume pusiau... ir abi lauktume geresniu laiku
....bet savo sunelio
niekada niekam neatiduociau , net geriausiems zmonems....juk mano pupai
, ne tik pagerintu sausiaku reikia , bet ir manes...
Taciau kokios gali buti priezastys atiduoti jau turima suniuka , nezinau...
Ka reiskia salygos ir finansai keiciasi ???? karas , maras , ar dar kas nors...na nera pinigu, gali taip buti, jei jau nieko nesugalvociau , jei niekas man nenoretu padeti....tai tiesiog , abi valgytume kosyte, juk sau koses tai rasciau, vadinasi ta dali koses dalintume pusiau... ir abi lauktume geresniu laiku

na taip, bet šuo šuniui nelygus, kai kurie būna pakankamai savarankiški, prisitaikantys, tai gal pas kitus būtų ir geriau nei kruopos, po to galbūt alergijos ir pan. ir t.t. Man regis, kad reikia žiūrėti į konkretų šunį, nes kai kurie, pvz. maniškė paskui šeimininkus seks ištinusiom pėdom ir neliks jaukiai, šiltai namuose viena, o kai kurie mėnesį nematę šeimininkų neskubės itin džiaugtis ir pasitikti, nes gerai jiems buvo ir pas kitus žmones svečiuose