Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl automobilių detalių

QUOTE(Nenuorama @ 2006 01 09, 14:49)
Dėkui už info  4u.gif O į Matsuda mirsiu bet gyvenime neskambinsiu  mad.gif Viršuliškių filialas tokį š... padarė, kad sakiau savo draugams ir pažystamims niekada jų nerekomenduosiu  bash.gif

O ka ten jie pridirbo?
Ash Ozo gatvej pas juos 2 kartus mashina tvarkiau, tai jokiu problemu. Sakyciau geriau nei kitur.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 01 09, 15:08)
O ka ten jie pridirbo?
Ash Ozo gatvej pas juos 2 kartus mashina tvarkiau, tai jokiu problemu. Sakyciau geriau nei kitur.

Ištikrųjų tai ne jų meistrai man pridirbo, bet to filialo vadovas mad.gif .
Mano mazdikei spoileris per pusę skilo. Tai aš pas juo nuvažiavau, paklaust ar gali ką nors padaryti. Jis, iš pradžių pasirodė labai malonus, nuėmė tą spoilerį ir pasakė, kad ką nors sugalvos. Aš jo netrukdžiau kokias dvi savaites, o kai nesulaukiau skambučio, paskambinus pati sužinojau, kad jis nieko nepadarė, nes tipo labai daug darbo turėjo ir užmiršo...liepė paskambinti dar po savaitės... Po savaitės ir vėl toks pats atsakymas. Trūko mano kantrybė, vėl nuvažiavau pas jį, tai prižadėjo per tris dienas viską padaryti. Po 3 d. skambinu, o jis sako, jau sulituota, dabar tik dažymui reikia atiduoti.. bash.gif Aš irgi netylėjau, pasakiau ką galvoju apie tokius "vadovus". Tai po to jis man darpasiūlė tą spoilerį į laužyną priduot, nes vakaruose tokių dalykų jau seniai nedaro doh.gif doh.gif
Nu žodžiu, padarė jis man tą spoilerį, bet tai kainavo daug nervų unsure.gif Ir tokie žmonės man labai neimponuoja schmoll.gif
Atsakyti
Ar Juliaus minėti centrai patys importuojasi kėbulo dalis ? g.gif Drįsčiau abejoti, kiek pati žinau - žibintus, skardas ir kt. importuoja vienos firmos, o tokie centrai atlieka perpardavėjo funkciją, kaina išauga, o ir užsakymo laikas pailgėja nei tiesiai iš importuotojo perkant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 01 10, 11:41)
Ar Juliaus minėti centrai patys importuojasi kėbulo dalis ?  g.gif Drįsčiau abejoti, kiek pati žinau - žibintus, skardas ir kt. importuoja vienos firmos, o tokie centrai atlieka perpardavėjo funkciją, kaina išauga, o ir užsakymo laikas pailgėja nei tiesiai iš importuotojo perkant  smile.gif

Nezhinau ar patys importuoja.
Tai kokios tos firmos?

Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 01 10, 13:38)
Nezhinau ar patys importuoja.
Tai kokios tos firmos?

Vilniuj "Ogmios centras", "Garbus". Kaune "Akstė" wink.gif
Atsakyti
jeigu nerasit skambinkit +37067037974 , +37069830021 - be tarpininku pigiau iseis
Atsakyti

Viesiems dėkui už info. farą jau radom vienoje Vilniaus firmoje, kuri užsiima naudotų detalių perkyba thumbup.gif .

Bet vistiek, siūlau ir toliau tęsti šią temą, nes tokios info labai trūksta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 13 sausio 2006 - 11:02
QUOTE(Nenuorama @ 2006 01 13, 11:01)
Viesiems dėkui už info. farą jau radom vienoje Vilniaus firmoje, kuri užsiima naudotų detalių perkyba  thumbup.gif .

Bet vistiek, siūlau ir toliau tęsti šią temą, nes tokios info labai trūksta  rolleyes.gif

Man patinka japonisku autodaliu parduotuve Vilniuje Paneriu gatveje, visai netoli stoties. Ten gaudavau visas detales kuriu reikedavo, beja, jei automobilis korejietiskas irgi bando kazka parinkti.
Esu patenkinta sia parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga73 @ 2006 02 21, 15:41)
Man patinka japonisku autodaliu parduotuve Vilniuje Paneriu gatveje, visai netoli stoties. Ten gaudavau visas detales kuriu reikedavo, beja, jei automobilis korejietiskas irgi bando kazka parinkti.
Esu patenkinta sia parduotuve smile.gif

Tai gal pavadinimą parašyk ax.gif Nes kažkaip sunkoka suprast apie kokią parduotuvę rašai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano Toyotai irgi reikejo priekiniu lempu, bet as jas labai lengvai ir pigiai radau. Aisku, ten nera originalas, bet is kitos puses, man jo ir nereikia. I siaures misteli nuvaziavau ir ten pilna parduotuviu, prekiaujanciu ivairiausiom detalem.
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2006 02 21, 21:24)
Tai gal pavadinimą parašyk  ax.gif Nes kažkaip sunkoka suprast apie kokią parduotuvę rašai  rolleyes.gif

Ji taip ir vadinasi. Japonisku automobiliu dalys. Paneriu 62. Tel. 2105100, 2105101, 2335556.
Atsakyti
4u.gif Sveikuciai 4u.gif
Siap as turiu toki adresiuka jusu keturaciui draugui

http://www_autorinka_lt/
Sekmes!!!!
Atsakyti