Sugedo mano mazdutes spynele ir niekur nerandu pirkti
Po savartynus neturiu kada vazineti, o skelbimus jau visus perskaiciau ir nieko neradau
Reikia skubiai, nes lipti ir islipti is masinos turiu per bagazine
Sakau gal jus galetumet ka patart
Taigi autoprekių parduotuvėse paieškok,kokioj Tanagroj ar geriau Šiaurės miestely.Originalo aišku negausi,bet vis geriau,negu nieko.Jei turi daugiau perkamųjų,gali atstovybėj užsakyti,parvež.
Pasiskolink pusdieniui kitą automobilį, nuvaryk į bet kokį garažinį servisą sąvają ir po pietų atsiimsi sutvarkytą, na sumokėsi kokius 100-200 l. ir viskas - tiek problemų. Jie patys suras laužynuose, nors abejoju, ar reikės ieškoti, jaučiu, kad ten tiek problemų, kad reikia tik vyriškas rankas prikišti. Man panašiai buvo, gerai, kad turiu nagingą vyrą.
Ne, o jei rimtai, pati žadi remontuoti? Ar tikrai žinai kokios detalės reikia? Ieškok meistro, o ne detalių.
Ne, o jei rimtai, pati žadi remontuoti? Ar tikrai žinai kokios detalės reikia? Ieškok meistro, o ne detalių.
Tai as noriu nusipirkti nenauja spynele ir pazystamo servize man idetu. Nauja labai daug kainuoja
QUOTE(daivoska @ 2007 01 23, 16:19)
Sugedo mano mazdutes spynele ir niekur nerandu pirkti
Po savartynus neturiu kada vazineti, o skelbimus jau visus perskaiciau ir nieko neradau
Reikia skubiai, nes lipti ir islipti is masinos turiu per bagazine
Sakau gal jus galetumet ka patart 
Nėra prasmes pirkti, nes visos tokių mazdų spynelės atsirakina su elementariu plokščiu daiktu, kuris lenda į spynelę. Aš apie naudotas
Naujų vargu ar gausite.
QUOTE(Vytautas
@ 2007 01 24, 01:00)
Nėra prasmes pirkti, nes visos tokių mazdų spynelės atsirakina su elementariu plokščiu daiktu, kuris lenda į spynelę. Aš apie naudotas
Naujų vargu ar gausite.
Naujų vargu ar gausite.
As tai visada i "DARAISTA" Vilniuj (nezinau, gal ir Kaune jie dirba) skambinu tel. 8-698-88791, viska jie turi, ir pasiulo kokiu noriu, ar geresnes firmos, ar ne tokios geros, bet pigesniu. Atseit, jei sena masina, tai labai brangias detales, ar verta ten kisti. Na, vienu zodziu, pasiulo ivairiu variantu, pataria, pakonsultuoja (nes as tai nieko nesuprantu apie tas masinas). Viena kolege nurode man ja, tai dabar as labai patenkinta, dar ir kitoms draugems nurodziau, tai dabar juokiames, kad cia moteru autodaliu firma:) Nu kaip moterys turi savo kirpeja, manikiurininke, taip ir autodaliu firma:))
Tikrai nebrangios autodalys mazdai www.autoprof.lt
Jie uzsakineja ir naujas ,turi ir naudotu autodetaliu
Jie uzsakineja ir naujas ,turi ir naudotu autodetaliu
Sveiki visi,
atsiprasau, jei netycia nepaciau pansios temos ir sukuriau nauja
bet tikrai naudojausi paieka ir nieko neradau
O atsitiko taip, kad Renault Safrane nuluzo variklio dangcio (kapoto) atidarymo rankenele, o netrukus nutruko ir trosas
Beda ta, kad niekur negaunam sitos, is pirmo zvilgsnio menkutes, problemeles sprendimo, niekur nerandam pirkti
Blogiausia, kad sita dalis tinka tik Safranei, jokiu kitu Renault modeliu netinka
Taigi prasau visu jusu pagalbos, gal kas zinote, kas turi Safrane ir pardavineja dalimis, ar kazka panasaus..
Aciu
O atsitiko taip, kad Renault Safrane nuluzo variklio dangcio (kapoto) atidarymo rankenele, o netrukus nutruko ir trosas
Blogiausia, kad sita dalis tinka tik Safranei, jokiu kitu Renault modeliu netinka
Taigi prasau visu jusu pagalbos, gal kas zinote, kas turi Safrane ir pardavineja dalimis, ar kazka panasaus..
Aciu
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 04, 17:42)
Sveiki visi,
bet tikrai naudojausi paieka ir nieko neradau
Beda ta, kad niekur negaunam sitos, is pirmo zvilgsnio menkutes, problemeles sprendimo, niekur nerandam pirkti
Aciu
Aciu
pabandykit paieskoti automobiliu savartynuose,dauztu automobiliu daliu pardavimo vietuose
QUOTE(massandra @ 2009 02 04, 20:10)
pabandykit paieskoti automobiliu savartynuose,dauztu automobiliu daliu pardavimo vietuose
Panevezio apskrities lauzynai jau apskambinti, o nauju situ trosu nera pirkti
kaune tai zinau parduotuve
kur renault peugeot dalimis prekiauja
(patys kadaise su safrane vargom
)
Papildyta:
'meharis'
kur renault peugeot dalimis prekiauja
(patys kadaise su safrane vargom
Papildyta:
'meharis'