Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl automobilių detalių

Sugedo mano mazdutes spynele ir niekur nerandu pirkti verysad.gif Po savartynus neturiu kada vazineti, o skelbimus jau visus perskaiciau ir nieko neradau g.gif Reikia skubiai, nes lipti ir islipti is masinos turiu per bagazine doh.gif Sakau gal jus galetumet ka patart blush2.gif
Atsakyti
Taigi autoprekių parduotuvėse paieškok,kokioj Tanagroj ar geriau Šiaurės miestely.Originalo aišku negausi,bet vis geriau,negu nieko.Jei turi daugiau perkamųjų,gali atstovybėj užsakyti,parvež.
Atsakyti
Pasiskolink pusdieniui kitą automobilį, nuvaryk į bet kokį garažinį servisą sąvają ir po pietų atsiimsi sutvarkytą, na sumokėsi kokius 100-200 l. ir viskas - tiek problemų. Jie patys suras laužynuose, nors abejoju, ar reikės ieškoti, jaučiu, kad ten tiek problemų, kad reikia tik vyriškas rankas prikišti. Man panašiai buvo, gerai, kad turiu nagingą vyrą.
Ne, o jei rimtai, pati žadi remontuoti? Ar tikrai žinai kokios detalės reikia? Ieškok meistro, o ne detalių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemaika: 23 sausio 2007 - 22:42
Tai as noriu nusipirkti nenauja spynele ir pazystamo servize man idetu. Nauja labai daug kainuoja doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 01 23, 16:19)
Sugedo mano mazdutes spynele ir niekur nerandu pirkti verysad.gif Po savartynus neturiu kada vazineti, o skelbimus jau visus perskaiciau ir nieko neradau g.gif Reikia skubiai, nes lipti ir islipti is masinos turiu per bagazine doh.gif Sakau gal jus galetumet ka patart blush2.gif

Nėra prasmes pirkti, nes visos tokių mazdų spynelės atsirakina su elementariu plokščiu daiktu, kuris lenda į spynelę. Aš apie naudotas smile.gif
Naujų vargu ar gausite.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 24, 01:00-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 24, 01:00)
Nėra prasmes pirkti, nes visos tokių mazdų spynelės atsirakina su elementariu plokščiu daiktu, kuris lenda į spynelę. Aš apie naudotas  smile.gif
Naujų vargu ar gausite.

doh.gif cry.gif
Atsakyti
As tai visada i "DARAISTA" Vilniuj (nezinau, gal ir Kaune jie dirba) skambinu tel. 8-698-88791, viska jie turi, ir pasiulo kokiu noriu, ar geresnes firmos, ar ne tokios geros, bet pigesniu. Atseit, jei sena masina, tai labai brangias detales, ar verta ten kisti. Na, vienu zodziu, pasiulo ivairiu variantu, pataria, pakonsultuoja (nes as tai nieko nesuprantu apie tas masinas). Viena kolege nurode man ja, tai dabar as labai patenkinta, dar ir kitoms draugems nurodziau, tai dabar juokiames, kad cia moteru autodaliu firma:) Nu kaip moterys turi savo kirpeja, manikiurininke, taip ir autodaliu firma:))
Atsakyti
Tikrai nebrangios autodalys mazdai www.autoprof.lt
Jie uzsakineja ir naujas ,turi ir naudotu autodetaliu
Atsakyti
Sveiki visi, mirksiukas.gif
atsiprasau, jei netycia nepaciau pansios temos ir sukuriau nauja unsure.gif bet tikrai naudojausi paieka ir nieko neradau unsure.gif
O atsitiko taip, kad Renault Safrane nuluzo variklio dangcio (kapoto) atidarymo rankenele, o netrukus nutruko ir trosas doh.gif Beda ta, kad niekur negaunam sitos, is pirmo zvilgsnio menkutes, problemeles sprendimo, niekur nerandam pirkti bash.gif
Blogiausia, kad sita dalis tinka tik Safranei, jokiu kitu Renault modeliu netinka cray.gif

Taigi prasau visu jusu pagalbos, gal kas zinote, kas turi Safrane ir pardavineja dalimis, ar kazka panasaus.. blush-anim-cl.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 04, 17:42)
Sveiki visi, mirksiukas.gif
atsiprasau, jei netycia nepaciau pansios temos ir sukuriau nauja  unsure.gif  bet tikrai naudojausi paieka ir nieko neradau  unsure.gif
O atsitiko taip, kad Renault Safrane nuluzo variklio dangcio (kapoto) atidarymo rankenele, o netrukus nutruko ir trosas  doh.gif  Beda ta, kad niekur negaunam sitos, is pirmo zvilgsnio menkutes, problemeles sprendimo, niekur nerandam pirkti  bash.gif
Blogiausia, kad sita dalis tinka tik Safranei, jokiu kitu Renault modeliu netinka  cray.gif

Taigi prasau visu jusu pagalbos, gal kas zinote, kas turi Safrane ir pardavineja dalimis, ar kazka panasaus..  blush-anim-cl.gif

Aciu

pabandykit paieskoti automobiliu savartynuose,dauztu automobiliu daliu pardavimo vietuose
Atsakyti
QUOTE(massandra @ 2009 02 04, 20:10)
pabandykit paieskoti automobiliu savartynuose,dauztu automobiliu daliu pardavimo vietuose

Panevezio apskrities lauzynai jau apskambinti, o nauju situ trosu nera pirkti schmoll.gif Vilniaus lauzynai, kuriu telefona galima rasti internete jau apskambinti.. angel_sadangel.gif
Atsakyti
kaune tai zinau parduotuve unsure.gif
kur renault peugeot dalimis prekiauja unsure.gif
(patys kadaise su safrane vargom doh.gif )
Papildyta:
'meharis' 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 04 vasario 2009 - 20:49