Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl automobilių detalių

Aciu Pukuotuk, tikejausi patarimo mazdaug: buvau, dejau, nebrangu, gerai idejo. Google ir as zinau.
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 15, 20:47)
Aciu Pukuotuk, tikejausi patarimo mazdaug: buvau, dejau, nebrangu, gerai idejo. Google ir as zinau.

g.gif unsure.gif
Atsakyti
čia, matyt, dėl avataro biggrin.gif
Atsakyti
Ten netoli kuro aparatūros yra Stiklita, jei neklystu dėl pavadinimo ax.gif rudelį teko ten apsilankyti ir likau patenkinta smile.gif nuwariau mašina gal apie 9 - 10 ir prieš pietus galėjau jau pasiimti. Visi stiklai mašinos salone buvo išsiurbti, viskas labai tvarkingai, stiklas iki šiol yra, tad skųstis neturiu kuo tongue.gif tik va esminio dalyko, kainos, nepasakysiu, nepamenu blush2.gif tą dieną man buvo svarbiausia, kad apskritai kas nors greitai sutvarkytų, nes be stiklo važinėti nelabai smagu biggrin.gif

p.s. užjaučiu dėl paties nutikimo, labai bjauru, kai tavo mašiniukę pabuvoja svetimi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 03 15, 21:40)
čia, matyt, dėl avataro  biggrin.gif

tai i autoriu/autore turiu kreiptis 'in ir jan' lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar stiklus deda nebrangiai Subaciaus gatvej, is kitos degalines(kur prie Audejo) puses garazuose.
As pati tai ieskojau originalaus stikliuko srotuose,tai kur radau-ten ir idejo patys,nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diminuendo @ 2009 03 15, 23:11)
Ten netoli kuro aparatūros yra Stiklita, jei neklystu dėl pavadinimo  ax.gif  rudelį teko ten apsilankyti ir likau patenkinta smile.gif nuwariau mašina gal apie 9 - 10 ir prieš pietus galėjau jau pasiimti. Visi stiklai mašinos salone buvo išsiurbti, viskas labai tvarkingai, stiklas iki šiol yra, tad skųstis neturiu kuo  tongue.gif  tik va esminio dalyko, kainos, nepasakysiu, nepamenu  blush2.gif  tą dieną man buvo svarbiausia, kad apskritai kas nors greitai sutvarkytų, nes be stiklo važinėti nelabai smagu  biggrin.gif

p.s. užjaučiu dėl paties nutikimo, labai bjauru, kai tavo mašiniukę pabuvoja svetimi  unsure.gif

Aciu, va cia ir as isidejau stikla. Tikrai greitai viska padare, jau turiu masina su stiklu, nors gal lauzynuose ir galima ligiau rasti, bet kas turi laiko ieskoti ir be stiklo vazineti.... kol kas esu patenkinta.
Atsakyti
As irgi susiduriau su tokia problema - reikia keisti priekini stikla, nes nuo akmenuku skilo dviejuose vietose doh.gif Paklausinejau truputi ir man patare dvi imones: Stiklita ir Evelkas.
Gal kas susidure su Evelku ir galit patart kuria imone pasirinkt? smile.gif
Atsakyti
Evelke tai teko girdet, kad kainos labai dideles.
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 16, 22:12)
Aciu, va cia ir as isidejau stikla. Tikrai greitai viska padare, jau turiu masina su stiklu, nors gal lauzynuose ir galima ligiau rasti, bet kas turi laiko ieskoti ir be stiklo vazineti.... kol kas esu patenkinta.

Aha,as be stikliuko pora menesiu vazinejau,nes nebuvo laiko ieskoti doh.gif Tik man "pasiseke"(kaip policininkas pasake)-isdauze tik ta mazaji sonini langiuka.Vazinejau ji uzsiklijavus kartonu ir lipnia juosta doh.gif .
Beje,lauzyne ieskojau ne tik del pigumo(15lt mokejau),norejau originalaus stikliuko,toki ir gavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 05 balandžio 2009 - 22:48
Visiems kartais sugenda kokia nors automobilio sudetinga detale kuria sunku surasti tarp naudotu autodetaliu parduotuviu . Mano tema apie nauju originaliu autodetaliu uzsisakyma. Gal kas ka galite rekomenduoti ? Arba atvirksciai - kas Jus apgavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZORRO: 25 balandžio 2009 - 21:22
As kazkada uzsisakinejau tikrai pigiai pas tokius vaikinus Kaune Sargenuose Pieniu gatveje . Tai kai kuriu nauju detaliu kainos budavo pigesnes negu srotuose dvigubai thumbup.gif Dabar nebezinau - dingo jie kazkur ... Kiek girdejau lygtai Kauno automobiliu turguje zada atsidaryti unsure.gif
Atsakyti