Įkraunama...
Įkraunama...

1,4m. vaikas dažnai vaikšto ant pirštų

QUOTE(žemuogienė @ 2007 01 24, 03:23)
maniske daznai maivydamasi vaikstineja ant pirstu galiuku. aisku, jeigu vaikas vaiksto visa laika tik taip, gal yra kazkokia problema is tikruju  4u.gif

Maniškis irgi maivydamasis pavaikšto ant pirštų galų biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažiukas truputėlį vaikščiojo ant pirštų galiukų, bet dabar taip vaikšto vis rečiau ir rečiau, jau kelias dieneles nemačiau taip vaikštant wub.gif
Atsakyti
Mano sūnelis taip pat vaikšto ant pirštu galiukų ir lankėmes pas daktare pasakė kad reikia pakeisti batukus kietesnius ir tikrai padeda.O vaikštukus nevisada reikia kaltinti g.gif juk reguliuojasi aukštys padarydavau toki aukšti kad jaustu savo svori ant koju o nesedėtu ar eidamas vaikščiotu ant pastipkiu.Kaip su batukais viskas gerai o tik basas be batu tai kartais perbėga ant galiukų bet taip ir pergriūną.Geriau pasitark su savo neurologu nes kiekvienam vis kitos priežastys dėl ko.Lauksim atsakymo...
Atsakyti
Mums lygiai tokia pati problemą pastebėjau kad irgi buna eina ir eina kaip balerina o kai užsimiršta žaidžia tai normaliai eina, žiuriu ir laikia jau pradėjo su batais statiti galiuką o ne visą padą g.gif
Atsakyti
Mano suneliui jau 2m6men, bet vis dar zaisdamas megsta vaiksciot ant pistu galu. Kai laukiausi, tai vis svajojau, kad mano vaikas lankys baleta. sako nesciuju mintys pildosi - gal is tiesu g.gif
Atsakyti
mano mazutis irgi megdavo ant pirstu galu stoveti,bet dabar jau nebestovi.As galvojau,kad nuo vaikstynes,tai kai tik pradejo ropoti,vaikstyne paslepiau.Na gal ir ne nuo jos,bet prisiskaiciau kad nuo vaikstuku taip buna daznai.
Atsakyti
pastebejau, kad mano mergina irgi megsta vaiksciot ant pirstu galu, man tai kelia nerima g.gif nes taip vaiksto ir su batukais, galvojau gal taip maivosi? zadu kai vesiu skiepytis pasikonsultuot su gydytoja ir parodyt ortopedui, tik dabar dantukai dygsta tai skiepus truputi atidejom blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytes 4u.gif Mano mažė dar nemokėdama pati vaikščioti o tik laikoma už rankų eidavo tai visalaik ant pirštų galiukų eidavo.Tada mes iškart nuvedėm pas gydytijus ir ji mums išrašė masažus,taip pat būvom pas neurologę.Masažai iš karto padėjo ir ji pati pradėjo vaikščioti.O nuo ko pradėjo vaikščioti ant pirštų galu taip ir nieks gudro nepasakė vieni sako kad nuo vaikštynių, masažistė pasakė kad (bijau pameluoti tai lygtai raumenų tonusas padidėjes).Na bet svarbiausia kad jau viskas baigėsi.Patarčiau ir aš mamytei kuri užvedė temą kad nueitu pas gydytoją ir ji gal išrašys masažiukus ir bus po visų bėdelių.
Atsakyti
Išrašė mums tuos masažiukus, bet kadangi nedideliam miestelyje gyvenu, neapsiėmė vienintelė masažistė daryt, pati pamasažuoju, kaip rodė neurologė ir tiek, bet visiškai nieko negeriau, anksčiau lauke nevaikščiojo ant pirštų galų, o dabar ir lauke taip eina, po kelių savaičių vėl vešiu pas neurologę ir šį kartą sutiksiu, kad išrašytų masažų kitoj poliklinikoj, ne musiškėj. Nors abejoju, kad vaikas leisis masažuojamas, kadangi man darant nelabai atsipalaiduoja, o ką sakyt kai darys svetimas žmogus. Na žiūrėsim kaip čia bus.
Atsakyti
Maniske kai pradejo vaikscioti vaikstineje, tai bande ant pirstu eiti, bet as jai batukus nusipirkai ir tik su jais leidau vaikscioti. Tai greit tas polinkis praejo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringa K. @ 2007 04 23, 23:50)
Išrašė mums tuos masažiukus, bet kadangi nedideliam miestelyje gyvenu, neapsiėmė vienintelė masažistė daryt, pati pamasažuoju, kaip rodė neurologė ir tiek, bet visiškai nieko negeriau, anksčiau lauke nevaikščiojo ant pirštų galų, o dabar ir lauke taip eina, po kelių savaičių vėl vešiu pas neurologę ir šį kartą sutiksiu, kad išrašytų masažų kitoj poliklinikoj, ne musiškėj. Nors abejoju, kad vaikas leisis masažuojamas, kadangi man darant nelabai atsipalaiduoja, o ką sakyt kai darys svetimas žmogus. Na žiūrėsim kaip čia bus.

O del masazu, tai pati geriau daryk. Pripras vaikiukas ir ismoks atsipalaiduoti. Kantrybes tau. Jis jau didelis ir sunku jam priprasti prie masazo. Man masaziste musu sake, kad geriau nuo mazens pratinti, nes eliau vaikas gali visiskai nepriprasti. Ir nupirk gerus ortopedinius batelius ir tegul pastoviai buna su jais: ir lauke ir bute. Su bateliais sunkoka jam bus ant pirstu vaikscioti, tai po truputi pripras normaliai koja statyti.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Jeigu didesnę dalį vaikšto ant pirštų galų tai nėra gerai, šiaip tai sako yra padidėjęs raumenų tonusas, reiktų kokio kurso masažo. Bet jei nedaug vaikšto tai nieko tokio, praeis.
Atsakyti
musiskis irgi bando vaikscioti ant pirstu galu, kazkaip neramu pasidare..matyt reikes vaziuoti pas gydytojus pasirodyti..norejau paklausti,kur geriau vaziuoti pas poliklinikos ortopeda ar tiesiai iortopedijos centrus, kiek centruose reiketu moketi? gal kas buvot zinot???
Atsakyti