Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

Gal kas neseniai buvot pas Leopolda Malinauska?
Labai reik nauju ziniu ax.gif
Atsakyti
Ataner ax.gif pries 6 metus, jai buvo apie 45metus,labai grazi moteris,rusakalbe.
4u.gif LosAngeles as tai niekad pas ji nebuvau,nes uzteko ka draugei pribure doh.gif bet gal cia tik jai taip nepataike... nezinau.... unsure.gif O kokiu tau ziniu reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2007 02 08, 15:09)
Taip Kaune,Rasytes 36-36

NESAMONE,KISA SAVO NUOMANIE IR NEBURIJA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bloga bureja ir visem mano pazistomam prebure mirti.
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 08, 16:43)
O kokiu tau ziniu reikia? g.gif

nu, tipo, ar protingas diedas ax.gif
ar daug klausinėja, ar pats kalba. ar visiškas šarlatanas, ar pusė velnio...
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2007 02 08, 16:49)
nu, tipo, ar protingas diedas  ax.gif
blush2.gif

netingek, paieskok atsiliepimu, I dalyje ju daug buvo smile.gif
nuomones skirtingos smile.gif o ar protingas diedas, nueik ir suzinosi(turesi savo nuomone) 4u.gif sekmes
Papildyta:
QUOTE(marfa @ 2007 02 08, 16:43)
Ataner ax.gif pries 6 metus, jai buvo apie 45metus,labai grazi moteris,rusakalbe.
4u.gif LosAngeles as tai niekad pas ji nebuvau,nes uzteko ka draugei pribure  doh.gif bet gal cia tik jai taip nepataike... nezinau....  unsure.gif O kokiu tau ziniu reikia? g.gif

o jetus,nieko blogo nenorejau schmoll.gif ,
valio biggrin.gif ,kad jauna biggrin.gif tikslaus adreso nepameni ? schmoll.gif
niekada pas zolininke nebuvau, labai noreciau apsilankyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2007 02 08, 16:27)
Gal kas neseniai buvot pas Leopolda Malinauska?
Labai reik nauju ziniu  ax.gif

pries tris menesius buvo mano mama,pasiule arbatos isgerti,bet ji atsisake schmoll.gif
tada izdeliojo kortas ir atsisake burti,bet kodel taip ir nesuprato g.gif verysad.gif nors burimas pas ji 60lt i val.Gal del to kad mama pasigire kad netolese nuo gyvena nebloga bureja thumbup.gif ir mazai ima (kiek duosi) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2007 02 08, 17:49)
nu, tipo, ar protingas diedas  ax.gif
blush2.gif

Kad protingas, tai tikrai. biggrin.gif O visa kita... Kiekvienam skirtingai. Man labai patinka. Paskutiniu metu tik pas jį lankausi. Bet tai tik mano asmeninė nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 08, 16:22)
o jetus,nieko blogo nenorejau  schmoll.gif ,
valio biggrin.gif ,kad jauna  biggrin.gif  tikslaus adreso nepameni ? schmoll.gif
niekada pas zolininke nebuvau, labai noreciau apsilankyti lotuliukas.gif

ax.gif Saziningai sakant jinai ne zolininke,tiesiog nezinojau kaip cia tiksliai isversti is rusu kalbos "narodnaja celitilnica",gal ziniuone.... g.gif blush2.gif doh.gif
4u.gif As tai prenumeruoju "Bureja",tai ten Malinauskas turi savo puslapiuka,tai ,kai skaiciau jo atsakymus,tai kartais keisti jie man atrode... unsure.gif
4u.gif Beja,viesai noriu padekoti MagijaiTaro drinks_cheers.gif thumbup.gif uz atsakymus,ar teisybe dar negaliu pasakyti,nes tai metu prognoze,tik siek tiek esu pasimetus,nes Zalatoriene visai kitaip ,t.y. priesingai man siuos metus nupasakojo... Bet labai dziaugiuosi,kad pasinaudojau MagijosTaro paslauga,dabar zinosiu,kada ir kur pavojai tiko ir pasistengsiu ju isvengti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 08, 20:07)
Kad protingas, tai tikrai. biggrin.gif  O visa kita... Kiekvienam skirtingai. Man labai patinka. Paskutiniu metu tik pas jį lankausi. Bet tai tik mano asmeninė nuomonė. 4u.gif

ax.gif Gal gali truputeli daugiau papasakoti? blush2.gif
As tai jau ne karta pasakojau apie savo drauge,kuriai net "stogas buvo pavaziaves" po apsilankymo pas ji.Trumpai pakartosiu:jinai buresi mazdaug pries 4 metus,kai Trakuose buvo raganu suvaziavimas,siaip jinai niekada pries tai niekur nesilanke.Tai jisai jai pripasakojo,kad jai gresia kalejimas,kad jos draugas turi kita moteri,kuri juodaplauke ir uzsiimia juodaja magija,todel jei drauge ir toliau bus su juo,tai su sveikata isvis bus bogai,netures vaiku,dar labai daug kalbejo apie seksa,bet as neatsimenu butent ka.... blush2.gif Draugei toks sokas buvo,kad jinai prisigere(nes siaip linkusi i alkoholizma) ir gere siaubingai,kad teko vezti i narkologini,gydyti dvi savaites,o pasirodo tuo metu jinai jau buvo nescia,todel teko daryti genetini tyrima,nes tuo metu ,kai vystesi vaiko stuburas jai slopinancius vaistus leido.... reziume:jinai vis dar su tuo vyru,augina 3ju metu mergyte... Sake,kad daugiau gyveime niekur neeis burtis....
ax.gif O mano numone tokia,kad matyt ne visiems imanoma gerai isburti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 09, 10:28)
Trumpai pakartosiu:

tai gal geriau visai neiti burtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 09, 11:28)
ax.gif Gal gali truputeli daugiau papasakoti? blush2.gif

Man tokių nesąmonių nepasakojo, todėl negaliu komentuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 09, 09:28)
:
ax.gif O mano numone tokia,kad matyt ne visiems imanoma gerai isburti...  rolleyes.gif

QUOTE(Gytarė @ 2007 02 09, 12:11)
Man tokių nesąmonių nepasakojo, todėl negaliu komentuoti. biggrin.gif

4u.gif Todel ir parasiau tokia savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti