QUOTE(Gytarė @ 2007 02 08, 20:07)
Kad protingas, tai tikrai.

O visa kita... Kiekvienam skirtingai. Man labai patinka. Paskutiniu metu tik pas jį lankausi. Bet tai tik mano asmeninė nuomonė.

Gal gali truputeli daugiau papasakoti?
As tai jau ne karta pasakojau apie savo drauge,kuriai net "stogas buvo pavaziaves" po apsilankymo pas ji.Trumpai pakartosiu:jinai buresi mazdaug pries 4 metus,kai Trakuose buvo raganu suvaziavimas,siaip jinai niekada pries tai niekur nesilanke.Tai jisai jai pripasakojo,kad jai gresia kalejimas,kad jos draugas turi kita moteri,kuri juodaplauke ir uzsiimia juodaja magija,todel jei drauge ir toliau bus su juo,tai su sveikata isvis bus bogai,netures vaiku,dar labai daug kalbejo apie seksa,bet as neatsimenu butent ka....

Draugei toks sokas buvo,kad jinai prisigere(nes siaip linkusi i alkoholizma) ir gere siaubingai,kad teko vezti i narkologini,gydyti dvi savaites,o pasirodo tuo metu jinai jau buvo nescia,todel teko daryti genetini tyrima,nes tuo metu ,kai vystesi vaiko stuburas jai slopinancius vaistus leido.... reziume:jinai vis dar su tuo vyru,augina 3ju metu mergyte... Sake,kad daugiau gyveime niekur neeis burtis....

O mano numone tokia,kad matyt ne visiems imanoma gerai isburti...