Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(marfa @ 2007 02 09, 10:28)
pasakojau apie savo drauge,kuriai net "stogas buvo pavaziaves" po apsilankymo pas ji.

užnorėjau į teismą paduot tokį leopoldą, o ne eit burtis pas jį.
taigi turėtų matyti, ar su stipriu žmogum bendrauja, kuris nusispjaus ir gyvens toliau, ar su tokiu, kuris puls į paniką.
man jo kompetencija pakibo ant plauko.
Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2007 02 09, 12:24)
užnorėjau į teismą paduot tokį leopoldą, o ne eit burtis pas jį.
taigi turėtų matyti, ar su stipriu žmogum bendrauja, kuris nusispjaus ir gyvens toliau, ar su tokiu, kuris puls į paniką.
man jo kompetencija pakibo ant plauko.

g.gif cia buvo pries 4 metus,gal jis dabar labiau patyres... unsure.gif
Pvz.as esu buvus pas Vaiva Budraityte,nes vienai mano draugei na labai gerai isbure,tiesiog kaip pirstu i aki. blink.gif O man visiskai nepataike,vos tik iejau jinai pasake,jus zuvys,as sakau,NE,o jinai visviena-jus zuvys,o as sakau,as SAULYS!,tai jinai tada sako-jusu akys ,kaip zuvu.O poto bure pusvalandi,ir is to pusvalandzio gal tik 15min.kalbejo apie mane,o taip apie save,apie savo atradimus.Mano pagrindinis klausimas buvo:ar as busiu su savo pirmuoju vyru,o jinai atsake,kad galiu buti,galiu ir nebuti... blink.gif (suprask kaip nori).Poto atseit,ant manes yra dvigubas prakeikimas,kad meileje nesisektu,todel man reikia ateiti dar karta ir jinai mane ismokys meiles mantros,kaina bus-100lt. doh.gif O uz si apsilankyma sumokejau 50lt. schmoll.gif tik nesupratau uz ka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 09, 10:06)
ax.gif Saziningai sakant jinai ne zolininke,tiesiog nezinojau kaip cia tiksliai isversti is rusu kalbos "narodnaja celitilnica",gal ziniuone....  g.gif  blush2.gif  doh.gif
4u.gif As tai prenumeruoju "Bureja",tai ten Malinauskas turi savo puslapiuka,tai ,kai skaiciau jo atsakymus,tai kartais keisti jie man atrode...  unsure.gif
4u.gif Beja,viesai noriu padekoti MagijaiTaro drinks_cheers.gif thumbup.gif  uz atsakymus,ar teisybe dar negaliu pasakyti,nes tai metu prognoze,tik siek tiek esu pasimetus,nes Zalatoriene visai kitaip ,t.y. priesingai man siuos metus nupasakojo... Bet labai dziaugiuosi,kad pasinaudojau MagijosTaro paslauga,dabar zinosiu,kada ir kur pavojai tiko ir pasistengsiu ju isvengti  thumbup.gif

Marfa, ar atsimeni kur ji gyvena, ta "celitilnica" ??? smile.gif
kad Vilniuje ir fabijoniskese, o konkreciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 09, 15:09)
Marfa, ar atsimeni kur ji gyvena, ta "celitilnica" ??? smile.gif
kad Vilniuje ir fabijoniskese, o konkreciau unsure.gif

blush2.gif tai kad ne,todel ir klausiau ar kas nors turi koordinates... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 09, 16:25)
blush2.gif tai kad ne,todel ir klausiau ar kas nors turi koordinates...  ax.gif

Mamytes, merginos kas zinote tikslias koordinates moteriskes "rusakalbes" ,ji gyvena Vilniuje, fabijoniskese, spejama,kad yra ziniuone, kortomis ji neburia.
Atsiliepkite, nekantriai laukiame lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot gerą būrėją Šiauliuose.
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 09, 17:01)
Pvz.as esu buvus pas Vaiva Budraityte,nes vienai mano draugei na labai gerai isbure,tiesiog kaip pirstu i aki. blink.gif O man visiskai nepataike,vos tik iejau jinai pasake,jus zuvys,as sakau,NE,o jinai visviena-jus zuvys,o as sakau,as SAULYS!,tai jinai tada sako-jusu akys ,kaip zuvu.O poto bure pusvalandi,ir is to pusvalandzio gal tik 15min.kalbejo apie mane,o taip apie save,apie savo atradimus.Mano pagrindinis klausimas buvo:ar as busiu su savo pirmuoju vyru,o jinai atsake,kad galiu buti,galiu ir nebuti... blink.gif (suprask kaip nori).Poto atseit,ant manes yra dvigubas prakeikimas,kad meileje nesisektu,todel man reikia ateiti dar karta ir jinai mane ismokys meiles mantros,kaina bus-100lt. doh.gif O uz si apsilankyma sumokejau 50lt. schmoll.gif tik nesupratau uz ka...  g.gif

Vaivą pažįstu, niekada neičiau pas ją burtis.
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 09, 15:27)
Mamytes, merginos kas zinote tikslias koordinates moteriskes "rusakalbes" ,ji gyvena Vilniuje, fabijoniskese, spejama,kad yra ziniuone, kortomis ji  neburia.
Atsiliepkite, nekantriai laukiame lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ieskojau,ieskojau ir pati radau jos telefona,bet jis ne mobilus,neaisku ar dar pajungtas:2407061,vardas Greta...
Idomu,ar kas nors dar yra pas ja buves.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 10, 14:49)
lotuliukas.gif ieskojau,ieskojau ir pati radau jos telefona,bet jis ne mobilus,neaisku ar dar pajungtas:2407061,vardas Greta...
Idomu,ar kas nors dar yra pas ja buves....  g.gif

nu saunuole thumbup.gif po iseiginiu pabandysiu paskambinti thumbup.gif ,tikesimes kad telefonas veikia ir gyvenamoji vieta nepasikeitusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(obe @ 2007 02 09, 20:15)
Gal kas žinot gerą būrėją Šiauliuose.

Aš jau senai buvau užklausus,kad jei kas žinot Šiauliuose gerą burėją,jog parašytų telefoną ar adresą.Bet taip niekas ir neparašė verysad.gif nejaugi Šiauliuose taip ir nėra pas ka nueit išsiburti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2007 02 10, 19:59)
Aš jau senai buvau užklausus,kad jei kas žinot Šiauliuose gerą burėją,jog parašytų telefoną ar adresą.Bet taip niekas ir neparašė  verysad.gif  nejaugi Šiauliuose taip ir nėra pas ka nueit išsiburti  g.gif

taigi per telika rode viena, atrodo, kad is Siauliu. nors seniai jau tas buvo.Jinai Vysniukui is rankos bure ir teisybe (tam is Lalailos)
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 02 11, 00:09)
taigi per telika rode viena, atrodo, kad is Siauliu. nors seniai jau tas buvo.Jinai Vysniukui is rankos bure ir teisybe (tam is Lalailos)

Gal Angelė Reimerienė? g.gif
Sevastopolio g. 11-27, Šiauliai. Tel. 8 699 61948.
Atsakyti