Aciu magija.taro kad net man vienai 3kartus burei
QUOTE(marfa @ 2007 02 07, 21:18)
keisti dalykai cia vyksta
nesigilinsiu, svarbu,kad cia esantys tai supranta
Papildyta:
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 07, 21:26)
ai,neintriguokim,lai buna kaip yra,gal istikruju zmogus paziurejo kiek norinciuju,kad nepajegs,nespes,o dar is tikruju uz dyka,o tiesiai-sviesiai ne kiekvienas gali pasakyt,o uz dyka su tokiu populiarumu ir as neburciau
Tikrai "obidna"
ar patiko tau?
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 07, 21:29)
Nu man sunku sakyt,patiko,nes siokiu tokiu patarymu dave,rupimus klausimus paziurejo isdeste kas kaip gali but,ziuresim 
tai saunu
QUOTE(ataner @ 2007 02 07, 20:31)
tai saunu
klausiu, nes "virtualiu " budu niekada nesiburiau, tiesa sakant ir nelabai tuo tikiu 
QUOTE(marfa @ 2007 02 07, 21:51)
nu va, taip sakant sugundei ir psssss.....
QUOTE(ingakalnis @ 2007 02 07, 20:48)
nematau reikalo spiriotis kai norima atsidekoti, juk pati monejai kad kas nori - gali 
o siaip labai smagu kad yra zmoniu kurie ir virtualiai gali padeti vienu ar kitu klausimu
o siaip labai smagu kad yra zmoniu kurie ir virtualiai gali padeti vienu ar kitu klausimu
aš minejau,kad gali knygom ar naujom kortom,bet tikrai ne pinigais...
ir niekaip nesuprantu kaip pinigais galima,aš nemoku įvertinti savo paslaugu,kaip gali prasyti,tu man duok tiek ir tiek litu,o jei suklydau,kaip paskui išklausyti žmogaus priekaistus??aisku niekada nemeluoju ir neburiu bileko,kas ant liezuvio papuola,visada sakau ka kortos rodo ir niekada nedadedu...aš nemoku daug kalbeti ir bet ko,kalbu tik tada kai reikia,ir nesu saldžialiežuvė...
o tos kurios parase,ir dar neatsakiau kai geriau jausiuosi parasysiu...prizadu...
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 07, 22:02)
aš minejau,kad gali knygom ar naujom kortom,bet tikrai ne pinigais...
ir niekaip nesuprantu kaip pinigais galima,aš nemoku įvertinti savo paslaugu,kaip gali prasyti,tu man duok tiek ir tiek litu,o jei suklydau,kaip paskui išklausyti žmogaus priekaistus??aisku niekada nemeluoju ir neburiu bileko,kas ant liezuvio papuola,visada sakau ka kortos rodo ir niekada nedadedu...aš nemoku daug kalbeti ir bet ko,kalbu tik tada kai reikia,ir nesu saldžialiežuvė...
Papildyta:
o tos kurios parase,ir dar neatsakiau kai geriau jausiuosi parasysiu...prizadu...
Papildyta:
nesuk sau galvos, ilsekis, tarpkitko su skaudancia galva prie kompiuterio negerai sedeti
QUOTE(ataner @ 2007 02 07, 22:03)
nesuk sau galvos, ilsekis, tarpkitko su skaudancia galva prie kompiuterio negerai sedeti
- ir tai jokia magija. 
žinau,kad negerai,bet vyras sako,kad žinutes per krastus veržiasi...
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 07, 22:24)
lai verziasi
QUOTE(Kando @ 2007 02 07, 18:43)
Is kur istraukei,kad astutei tik 16? Pas ja profilyje 3 vaikai irasyti,ir jei ji gimusi 1980 metais,tai jai kaip ir 27...Tuoj cia tikra magija pataps. 
Papildyta:
magija.taro iskart galejo paskelbt,kad buria virtualiai uz 10 Lt ar pan.Visi supranta,kad uz dyka tik suris pelekautuose.ir visi supranta,kaip sunku auginti 3 vaikus,tai tikrai butume padeje kiek galedami.
Papildyta:
magija.taro iskart galejo paskelbt,kad buria virtualiai uz 10 Lt ar pan.Visi supranta,kad uz dyka tik suris pelekautuose.ir visi supranta,kaip sunku auginti 3 vaikus,tai tikrai butume padeje kiek galedami.
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 01 31, 12:54)
Sveikos,tik atradau jusu tema,tai ir paklausiu cia,gal kas zinot ar gyva dar ta bobute kur gyveno Nemeziu keliu vaziuojant,prie pat kelio netoli,ten pas ja toks bardakas,smarve,bet ji man taip isbure kad nerealiai esu apstulbinus,nejau taip bus visada,ji kazka paprognazavo
noreciau dar nuvaziuoti,bet lyg mama sako girdejo kad ji mire 
QUOTE(Gytarė @ 2007 01 31, 13:09)
Bobutė Tonia mirė prieš keletą metų.
Dabar tam paciam name vietoj jos berodz jos kazkokia giminaite buria.
Jei neklystu Rita vardu.
Pas ja kaip ir pas bobute Tonia eiles(bent jau anksciau buvo).
Viena kart esu pas ja buvus beveik pries 2metus.
Dalis issipilde.