Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

ai,neintriguokim,lai buna kaip yra,gal istikruju zmogus paziurejo kiek norinciuju,kad nepajegs,nespes,o dar is tikruju uz dyka,o tiesiai-sviesiai ne kiekvienas gali pasakyt,o uz dyka su tokiu populiarumu ir as neburciau schmoll.gif biggrin.gif Tikrai "obidna" g.gif
Aciu magija.taro kad net man vienai 3kartus burei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 07, 21:18)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif tikrai kazkokia magija  g.gif

keisti dalykai cia vyksta mirksiukas.gif atejo naujokai, kai "skele ' ir isejo bigsmile.gif
nesigilinsiu, svarbu,kad cia esantys tai supranta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 07, 21:26)
ai,neintriguokim,lai buna kaip yra,gal istikruju zmogus paziurejo kiek norinciuju,kad nepajegs,nespes,o dar is tikruju uz dyka,o tiesiai-sviesiai ne kiekvienas gali pasakyt,o uz dyka su tokiu populiarumu ir as neburciau schmoll.gif  biggrin.gif Tikrai "obidna" g.gif
Aciu magija.taro kad net man vienai 3kartus burei doh.gif

ar patiko tau? biggrin.gif
Atsakyti
Nu man sunku sakyt,patiko,nes siokiu tokiu patarymu dave,rupimus klausimus paziurejo isdeste kas kaip gali but,ziuresim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 07, 21:29)
Nu man sunku sakyt,patiko,nes siokiu tokiu patarymu dave,rupimus klausimus paziurejo isdeste kas kaip gali but,ziuresim biggrin.gif

tai saunu smile.gif klausiu, nes "virtualiu " budu niekada nesiburiau, tiesa sakant ir nelabai tuo tikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 07, 20:31)
tai saunu smile.gif  klausiu, nes "virtualiu " budu niekada nesiburiau, tiesa sakant ir nelabai tuo tikiu smile.gif

ax.gif O as kazkada buvau radus rusu kalba labai nebloga puslapiuka,ten buvo horoskopas metams,nemokamas,bet jau atitiko tai ir man,ir mamai,ir sesei thumbup.gif ,bet veliau kompe vyras perinstaliavo winduosus ir visi mano favoritai dingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 07, 21:51)
ax.gif O as kazkada buvau radus rusu kalba labai nebloga puslapiuka,ten buvo horoskopas metams,nemokamas,bet jau atitiko tai ir man,ir mamai,ir sesei  thumbup.gif ,bet veliau kompe vyras perinstaliavo winduosus ir visi mano favoritai dingo  doh.gif

nu va, taip sakant sugundei ir psssss..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 02 07, 20:48)
nematau  reikalo  spiriotis kai norima atsidekoti, juk pati monejai kad kas nori - gali smile.gif
o siaip  labai  smagu kad yra zmoniu kurie ir virtualiai gali padeti  vienu ar kitu klausimu  4u.gif

aš minejau,kad gali knygom ar naujom kortom,bet tikrai ne pinigais...
ir niekaip nesuprantu kaip pinigais galima,aš nemoku įvertinti savo paslaugu,kaip gali prasyti,tu man duok tiek ir tiek litu,o jei suklydau,kaip paskui išklausyti žmogaus priekaistus??aisku niekada nemeluoju ir neburiu bileko,kas ant liezuvio papuola,visada sakau ka kortos rodo ir niekada nedadedu...aš nemoku daug kalbeti ir bet ko,kalbu tik tada kai reikia,ir nesu saldžialiežuvė...

o tos kurios parase,ir dar neatsakiau kai geriau jausiuosi parasysiu...prizadu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 07 vasario 2007 - 21:02
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 07, 22:02)
aš minejau,kad gali knygom ar naujom kortom,bet tikrai ne pinigais...
ir niekaip nesuprantu kaip pinigais galima,aš nemoku įvertinti savo paslaugu,kaip gali prasyti,tu man duok tiek ir tiek  litu,o jei  suklydau,kaip paskui išklausyti žmogaus priekaistus??aisku niekada nemeluoju ir neburiu bileko,kas ant liezuvio papuola,visada sakau ka kortos rodo ir niekada nedadedu...aš nemoku daug kalbeti ir bet ko,kalbu tik tada kai reikia,ir nesu saldžialiežuvė...
Papildyta:
o tos kurios parase,ir dar neatsakiau  kai geriau jausiuosi parasysiu...prizadu...

nesuk sau galvos, ilsekis, tarpkitko su skaudancia galva prie kompiuterio negerai sedeti smile.gif - ir tai jokia magija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 07, 22:03)
nesuk sau galvos, ilsekis, tarpkitko su skaudancia galva prie kompiuterio negerai sedeti smile.gif - ir tai jokia magija. smile.gif

žinau,kad negerai,bet vyras sako,kad žinutes per krastus veržiasi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 07, 22:24)
žinau,kad negerai,bet vyras sako,kad žinutes per krastus veržiasi... smile.gif

lai verziasi biggrin.gif bus tu zinuciu, savimi rupintis reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kando @ 2007 02 07, 18:43)
Is kur istraukei,kad astutei tik 16? Pas ja profilyje 3 vaikai irasyti,ir jei ji gimusi 1980 metais,tai jai kaip ir 27...Tuoj cia tikra magija pataps. lotuliukas.gif
Papildyta:
magija.taro iskart galejo paskelbt,kad buria virtualiai uz 10 Lt ar pan.Visi supranta,kad uz dyka tik suris pelekautuose.ir visi supranta,kaip sunku auginti 3 vaikus,tai tikrai butume padeje kiek galedami.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tam profilyje kiekviena diena vis ka nors nauja gali irasyti ir istaisyti,va kad ir dabar galiu ir 10 vaiku parasyt ir ka ...patikesit viskuo??? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 01 31, 12:54)
Sveikos,tik atradau jusu tema,tai ir paklausiu cia,gal kas zinot ar gyva dar ta bobute kur gyveno Nemeziu keliu vaziuojant,prie pat kelio netoli,ten pas ja toks bardakas,smarve,bet ji man taip isbure kad nerealiai esu apstulbinus,nejau taip bus visada,ji kazka paprognazavo ax.gif noreciau dar nuvaziuoti,bet lyg mama sako girdejo kad ji mire g.gif

QUOTE(Gytarė @ 2007 01 31, 13:09)
Bobutė Tonia mirė prieš keletą metų.

Dabar tam paciam name vietoj jos berodz jos kazkokia giminaite buria.
Jei neklystu Rita vardu.
Pas ja kaip ir pas bobute Tonia eiles(bent jau anksciau buvo).
Viena kart esu pas ja buvus beveik pries 2metus.
Dalis issipilde.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 08 vasario 2007 - 03:08