Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(karosiukas @ 2007 02 11, 21:49)
Buria. Viskas per AŽ

Bent koks miestas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 11, 00:26)
Gal Angelė Reimerienė? g.gif
Sevastopolio g. 11-27, Šiauliai. Tel. 8 699 61948.

Noriu paklausti ar pas ją esi buvusi?Kaip ji buria?Gal reikės ir man apsilankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2007 02 12, 00:08)
Noriu paklausti ar pas ją esi buvusi?Kaip ji buria?Gal reikės ir man apsilankyti  g.gif

Nebuvau. Tik žinau, kad tokia yra. smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors lankėtės pas būrėją Liudmilą Ukmergėje?
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 11, 22:56)
Bent koks miestas  unsure.gif

niu, ar supratai? biggrin.gif
Atsakyti
Žinot, mergytės, užbombardavot mane per AŽ.
Skelbiu viešai:
Vardas: Polina.
Tel. 867122253
Superinė. Turi pažįstamų gerų - jei reik pagalbos. Viena bobutė jos kiaurai mato žmogų ir jo gyvenimą (be kortų), aš pati apakus wub.gif . Niekada to nebuvau mačius ir patyrus.
Aš jos labai dažna klientė. Man pildosi viskas ir labai greitai, nes ji mane pažįsta.
Mes labai artimos. Ji ne tik nuostabi draugė, bet ir patarėja. Niekada neatsisako padėti, patarti.
Nors ji buria labai gerai, bet nesiafišuoja. Nes tai ne jos pragyvenimo šaltinis.
Kaina nedidelė - simbolinė. Aišku, priklauso nuo laiko, būrimo sudėtingumo ir tt. Turi tokių thumbup.gif draugių, kurios gali atkalbėti ir dar ten visokių dalykėlių padaro.
Ir, kaip sakiau, sudėtingiems atvejams yra labai stipri bobutė.
Sėkmės visoms.
Atsakyti
[quote=karosiukas,2007 02 12, 17:45]
Skelbiu viešai:
Tel. 867122253
Superinė. Turi pažįstamų gerų - jei reik pagalbos. Viena bobutė jos kiaurai mato žmogų ir jo gyvenimą (be kortų), aš pati apakus wub.gif . Niekada to nebuvau mačius ir patyrus.
Aš jos labai dažna klientė. Man pildosi viskas ir labai greitai, nes ji mane pažįsta.
Mes labai artimos. Ji ne tik nuostabi draugė, bet ir patarėja. Niekada neatsisako padėti, patarti.
Nors ji buria labai gerai, bet nesiafišuoja. Nes tai ne jos pragyvenimo šaltinis.
Kaina nedidelė - simbolinė. Aišku, priklauso nuo laiko, būrimo sudėtingumo ir tt. Turi tokių thumbup.gif draugių, kurios gali atkalbėti ir dar ten visokių dalykėlių padaro.
Sėkmės visoms.
biski nesupratau kokiam mieste, ar Trakuose ar Vilniuj?
Atsakyti
[quote=rusaite,2007 02 12, 19:22]
[quote=karosiukas,2007 02 12, 17:45]
Skelbiu viešai:
Tel. 867122253
Sėkmės visoms.
biski nesupratau kokiam mieste, ar Trakuose ar Vilniuj?
[/quote]
gyvena Trakuose, buna Vilniuje (kada neaisku)
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 12, 20:51)
gyvena Trakuose, buna Vilniuje (kada neaisku)

dekui 4u.gif ieskosim, gal susisieksim
Atsakyti
Ji gyvena Trakuose, bet kartais važiuoja į Vilnių, kaip ir visi trakiečiai, viena koja Vilniuj.
Susisieksit iš karto, nes mobilus pastoviai įjungtas.
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 12, 16:38)
niu, ar supratai? biggrin.gif

Jo.

Beje laukiu ziniu,gal kas jau skambinot Polinai,kas,kada eis,as irgi planuoju,tik kolkas finansai neleidzia 4u.gif
Atsakyti
Ar matet?smile.gif

http://www.supermama...howtopic=159345

va taip buna...ir matyt toms,kuriom zadejo uz dyka isburti,taip jau ir nebeisburs...wink.gif
Atsakyti