Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

sveikos ,buriu taro kortomis...internetu...kadangi dauguma uz burima mokedavo 20 litu,tai tokia kaina ir palieku
atsiliepimai >religija ir ezoterika >bureju adresai II

rasykite i emeila: magija.taro@gmail.com

reiketu nurodyti gimimo datas zmoniu apie kuriuos norite suzinoti,trumpai aprasyti situacija ir uzduoti konkretesni klausima.taip pat parasyti kokiomis kortomis burti...

taip pat buriu paprastomis kortomis,lenorman kortomis,runomis,uzsiimu numerologija.
aciu,kad domites...

Aha, jo. Aš irgi galiu išburt. Nemokamai. O gal pačios pabandykit burtai.lt. Super buria, visą teisybę pasako lotuliukas.gif
gal kam reikia mygtuką nuspausti? thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kando @ 2007 02 13, 19:05)
Ar matet?smile.gif

http://www.supermama...howtopic=159345

va taip buna...ir matyt toms,kuriom zadejo uz dyka isburti,taip jau ir nebeisburs...wink.gif

na va, nuskilo kam nemokamai isbure, he smile.gif
as uz 20 lt. galiu issiburti "s glazu na glaz" tongue.gif
Atsakyti
o kas kaune tikrai gera gal zinote?
Atsakyti
na tikrai...labai stengiausi ir is visos sirdies norejau padeti,jei jus tokiais zodziais man norite uz pastangas atsidekoti,kai sedejau iki isnaktu isijausdavau i jusu situacijas ir bandziau pagelbeti, tai didelis jums aciu...:)ir uz supratima ir uz palaikancius zodzius ir uz triusa ir uz vrga ir uz skaudancia galva,malonu isgirsti tokius "nuosirdzius " padekos zodzius...:)matyt nusipelniau...
Atsakyti
Labai laukiu atsiliepimu apie Polina is Traku-Vilniaus. Po tokiu itaigiu zodziu taip ir sunku susitvardyt smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 05, 14:14)
O kodėl nemokamai? g.gif
Nemokamas sūris būna tik pelėkautuose. biggrin.gif

QUOTE(magija.taro @ 2007 02 13, 19:29)
smile.gif sveikos ,buriu taro kortomis...internetu...kadangi dauguma uz burima mokedavo 20 litu,tai tokia kaina ir palieku biggrin.gif
atsiliepimai >religija ir ezoterika >bureju adresai II

Nuojauta manęs neapgavo. hihihi.gif
Atsakyti
gal dar kas koki "malonu"zodeli mano adresu?smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 14, 11:20)
Nuojauta manęs neapgavo. hihihi.gif

Na kodėl sunku lietuviui patikėti , kad galima daryti ir be atlyginimo blink.gif o kad žmogus už savo sugebėjimus gali ir uždirbti tai puiku ax.gif . Man taro išbūrė be atlygio , tai ką reikia dabar man patikėti kad ji jau tik komercija užsiima, nesamonė.Ech tas lietuviškas nepasitikėjimas verysad.gif
Atsakyti
Nereikia pykt, kad žmogus gaišta laiką dėl mūsų problemų, padeda ir už tai paprašo atlygio. Ir kodėl turėtų paslaugas teikt už dyką, Tuo labiau, kad iš atsiliepimų galima teigt, kad kokybiškas paslaugas. Man tikrai super tiksliai nusakė situaciją, taip kad jei reiks kada patarimo, tikrai nebus gaila nei 20, nei 30 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 14 vasario 2007 - 11:32
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 14, 11:31)
gal dar kas koki "malonu"zodeli mano adresu?smile.gif))

Tiesiog žinojau, kad vėliau atlygio paprašysi. Tai normalu. Bet koks darbas turi būti atlyginamas.
Atsakyti
jokios tragedijos cia nera biggrin.gif neigiamu atsiliepimu neizvelgiu schmoll.gif
visi "sukames" kaip galim biggrin.gif 4u.gif

o del Polinos tikrai butu idomu isgirsti atsilepimus 4u.gif
mamytes ir merginos, jeigu apsilankysite, butinai pasidalinkite su mumis, labai lauksime 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2007 02 14, 11:31)
Nereikia pykt, kad žmogus gaišta laiką dėl mūsų problemų, padeda ir už tai paprašo atlygio. Ir kodėl turėtų paslaugas teikt už dyką, Tuo labiau, kad iš atsiliepimų galima teigt, kad kokybiškas paslaugas. Man tikrai super tiksliai nusakė situaciją, taip kad jei reiks kada patarimo, tikrai nebus gaila nei 20, nei 30 Lt

Man taip pat išbūrė veltui. Ir negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Man patiko, ir jeigu vėl reikės kreiptis, nebus gaila 20 Lt. smile.gif
Atsakyti