Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

Na va magija.taro,kaip viskas ir issisprende,gali ramiai laukt klientu,geru zodziu netruksta,atligis nustatytas biggrin.gif
Man taip pat situacija teisingai aprasei,o visa kita dar ateiti patikrinsim mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas galit parekomenduoti gera ekstrasense/aiskiarege Vilniuj/Kaune ar dar kuriam mieste? Jolantos is Panevezio kontaktus jau turiu.
Atsakyti
Gal kuri lankesi pas Marija Rinktines g. Vilniuje?
ima - 20 lt, skiria 1 val. laiko, butu idomus atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Kando @ 2007 02 13, 20:05)
Ar matet?smile.gif

http://www.supermama...howtopic=159345

va taip buna...ir matyt toms,kuriom zadejo uz dyka isburti,taip jau ir nebeisburs...wink.gif

Man žadėjo ir ižbūrė. Nereikia čia šmeižti žmogaus.
Atsakyti
QUOTE(juodcke @ 2007 02 15, 15:26)

As nepapuoliau i laiminguju sarasa...gaila...
Atsakyti
QUOTE(Ramaskeleb @ 2007 02 15, 15:36)

o aš papuoliau ir už ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodcke @ 2007 02 15, 15:26)

QUOTE(Ramaskeleb @ 2007 02 15, 15:36)

4u.gif Merginos butu geriau jei siuo klausimu rasytumete jos uzvestoje temeleje,gautusi ir reklama,ir tema i virsu pakeltumet mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marfa: 15 vasario 2007 - 15:48
zinote,gavau 87 laiskucius... smile.gif atsakiau nemokamai i 69 laiskus smile.gif ,kai kam ir po 2 ir po 3 ir po daugiau kartu...manote kad ka nors apgavau? blink.gif pabandykite ir jus tokiu kruviu pavaryt ir paskui dar isgirsti daug (kabutese) maloniu zodziu... verysad.gif
o kad sugalvojau uz paslauga imti pinigus,tai del to ,kad laisku plaukia marios as nespeju,o dar ir namuose pilna darbu,kas augina 3 vaikus tikriausiai supras...
ir dar.... kai zmones perspeji,kad teks palaukti galbut ir 10-15-20 dienu jie pyksta ir dar isdeda i suns dienas,tipo savo pazadu nevykdai... schmoll.gif va tada ir apima mintys ar gali zmogau tokias kalbas klausyti imti i galva nervuotis verysad.gif uz dyka...
gal ir be reikalo pasiskelbiau...mazai kas net ir aciu pasake ir prizadeje atsilyginti mazai kas atsilygino...ant dvieju ranku pirstu suskaiciuotum ir dar laisvu liktu...buvo ir labai geru zmoniu thumbup.gif kurie maloniai atsidekojo,ir teigiamu atsiliepimu parase,aciu jiems mirksiukas.gif tikiuosi,kad jiems istikruju pagelbejau,ir jei reiks ateityje tikrai dar ne karta padesiu... bigsmile.gif o kas apgavo,lai jiems ant sazines lieka,as nenubiednejau,bet bereikalo ir zadeti nereikia...as juk neverciau tu man mokek,bet patys saskaitos paprase o paskui... doh.gif lotuliukas.gif maloniai pasijuoke is naivuoles... verysad.gif na ,ka sekmes ir aciu,kas mane suprato,o kas ne gal kada nors......... supras:oh g.gif
Atsakyti
magija.taro, as ant taves tikrai nepykstu ir puikiai tave suprantu...mes maloniai pabendravome laiskais. Linkiu tau sekmes!!! Tik gaila, kad nepapuoliau i ta sarasa ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 15, 15:47)
zinote,gavau 87 laiskucius... smile.gif atsakiau nemokamai i 69 laiskus smile.gif ,kai kam ir po 2 ir po 3 ir po daugiau kartu...manote kad ka nors apgavau? blink.gif pabandykite ir jus tokiu kruviu pavaryt ir paskui dar isgirsti daug (kabutese) maloniu zodziu... verysad.gif
o kad sugalvojau uz paslauga imti pinigus,tai del to ,kad laisku plaukia marios as nespeju,o dar ir namuose pilna darbu,kas augina 3 vaikus tikriausiai supras...
ir dar.... kai zmones perspeji,kad teks palaukti galbut ir 10-15-20 dienu jie pyksta ir dar isdeda i suns dienas,tipo savo pazadu nevykdai... schmoll.gif va tada ir apima mintys ar gali zmogau tokias  kalbas klausyti imti i galva nervuotis  verysad.gif  uz dyka...
gal ir be reikalo pasiskelbiau...mazai kas net ir aciu pasake ir prizadeje atsilyginti mazai kas atsilygino...ant dvieju ranku pirstu suskaiciuotum ir dar laisvu liktu...buvo ir labai geru zmoniu thumbup.gif kurie maloniai atsidekojo,ir teigiamu atsiliepimu parase,aciu jiems mirksiukas.gif tikiuosi,kad jiems istikruju pagelbejau,ir jei reiks ateityje tikrai dar ne karta padesiu... bigsmile.gif o kas apgavo,lai jiems ant sazines lieka,as nenubiednejau,bet bereikalo ir zadeti nereikia...as juk neverciau tu man mokek,bet patys saskaitos paprase o paskui... doh.gif  lotuliukas.gif maloniai pasijuoke is naivuoles... verysad.gif na ,ka sekmes ir aciu,kas mane suprato,o kas ne gal kada nors......... supras:oh  g.gif

g.gif ar verta taip pykti?Visi mes turime savo nuomone,net ir garsius burejus su didziuliu stazu dristame aptarineti biggrin.gif , todel patarciau visko neimti i galva, o tuo labiau i sirdi.Pati rasai,kad negali iskarto visoms isburti,o gal ir zmogus,kuris pazadejo atsilyginti nera melagis,tiesiog siuo metu neturi tokios galimybes...
P.S. tavo reklama del burimo jau seniau maciau,t.y. pernai,tu dar net nebuvai pasiskelbus musu temoje,kad buri nemokamai ir nieko niekam nesakiau..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 15, 17:00)
g.gif ar verta taip pykti?Visi mes turime savo nuomone,net ir  garsius burejus su didziuliu stazu dristame aptarineti biggrin.gif , todel patarciau visko neimti i galva, o tuo labiau i sirdi.Pati rasai,kad negali iskarto visoms isburti,o gal ir zmogus,kuris pazadejo atsilyginti nera melagis,tiesiog siuo metu neturi tokios galimybes...
P.S. tavo reklama del burimo jau seniau maciau,t.y. pernai,tu dar net nebuvai pasiskelbus musu temoje,kad buri nemokamai ir nieko niekam nesakiau.....  ax.gif

Marfa o kur matei skelbima?supermamoi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 15, 17:34)
Marfa o kur matei skelbima?supermamoi? g.gif

aha,net man paciai idomu pasidare... g.gif blink.gif nes skelbiuosi pirma syki...tuo labiau ,kad interneta turiu ne taip jau ilgai... smile.gif
Atsakyti