Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(daivoska @ 2007 02 16, 18:47)
Labas visoms, prisijungsiu ir as prie Jusu blush2.gif
Turiu gyvenime sunku etapa, todel nusprendziau kreiptis i bureja. Perskaiciu jusu pasisakymus noreciau nuvykti i gelezinio vilko/gerosios vilties. Gal kas turite telefoniuka blush2.gif

telefoniukas 860479450 smile.gif butu labai idomu suzinoti , kokie ispudziai, parasyk, lauksim smile.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 16 vasario 2007 - 18:27
QUOTE(ataner @ 2007 02 16, 19:26)
telefoniukas 860479450  smile.gif    butu labai idomu suzinoti , kokie ispudziai, parasyk, lauksim  smile.gif 
sekmes  4u.gif

Dekui uz tel, butinai parasysiu kaip sekesi mirksiukas.gif Pirmadieni skambinsiu smile.gif
Atsakyti
Gaila kad neturit visu tetuliu sarasiuko.. nes man reikia siauliuose, o cia kiek perzvelgiau nieko neuzmaciau, tai gal kas galit padet? ax.gif bet kiek girdejau besilaukiancioms kortom mestis nerekomenduojama, nebent is rankos. Gal jus mane apsviesit, nes laaabai jau reiktu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 02 16, 20:38)
Gaila kad neturit visu tetuliu sarasiuko.. nes man reikia siauliuose, o cia kiek perzvelgiau nieko neuzmaciau, tai gal kas galit padet? ax.gif bet kiek girdejau besilaukiancioms kortom mestis nerekomenduojama, nebent is rankos. Gal jus mane apsviesit, nes laaabai jau reiktu. Aciu 4u.gif

labai reiktu? reiktu: gerai maitintis, skaityti "lengva" literatura, uzsiimti viskuo kas labiausiai patinka , yra kitu budu "reikalui" isspresti mirksiukas.gif - kortu nereikia schmoll.gif viskas bus gerai! biggrin.gif
sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 02 16, 20:38)

Besilaukiančioms tikrai burtis negalima, nes kaip girdėjau gali gimti vaikas su negalią. nors ir labai reikia bet NEGALIMA.
Atsakyti
QUOTE(Ulanakė @ 2007 02 16, 23:25)
Besilaukiančioms tikrai burtis negalima, nes kaip girdėjau gali gimti vaikas su negalią. nors ir labai reikia bet NEGALIMA.

Tai tada ir niekur neisiu! ner ko liales kist i neaiskius reikalus schmoll.gif siaip tik smalsumas baigia uzpjaut blush2.gif visgi nesu ne karto buvus, o db tiek pokyciu ant nosies.
Papildyta:
QUOTE(ataner @ 2007 02 16, 21:20)
labai reiktu? reiktu: gerai maitintis,  skaityti "lengva" literatura, uzsiimti viskuo kas labiausiai patinka , yra kitu budu "reikalui" isspresti  mirksiukas.gif - kortu nereikia  schmoll.gif      viskas bus gerai!  biggrin.gif
sekmes thumbup.gif

Aciu 4u.gif
siaip tavo patarimai mums jau gyvenimo budu tape, tik del ateities neramu. Visgi nuo likimo nepabegsi, kaip bus taip.
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 16, 18:29)
Sveikos, šnekėjau su Polina, sakė, kad jai kažkas skambino iš čia. Laukit, gal greitai bus atsakymai????

O jus kartu dyrbat,tu jai klientu ieskai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 16, 22:45)
O jus kartu dyrbat,tu jai klientu ieskai? blush2.gif

Tikrai jai klientų neieškau. Mes labai šauniai su ja bendraujam, ji nuostabi moteris. Ir tikrai nenorėjau tel. dalint. Bet užbombardavo per AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karosiukas: 16 vasario 2007 - 22:59
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 16, 23:59)
Tikrai jai klientų neieškau. Mes labai šauniai su ja bendraujam, ji nuostabi moteris. Ir tikrai nenorėjau tel. dalint. Bet užbombardavo per AŽ.

Uzbombordavo ir tyli,ei,mamkos ir ne mamkos,kas jau uzsirasetes pas ja,juk smalsu,ciuju as pirma busiu kas nuvaziuos pas ja,tiesa pas ja reikia vaziuot,ar ji atvaziuoja? g.gif
Atsakyti
Na jei ne Tu, Prikolnaja pas ja nusigausi, tada as imsiuos zygiu, nes taip ir numirt is smalsumo gali... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2007 02 17, 00:17)
Na jei ne Tu, Prikolnaja pas ja nusigausi, tada as imsiuos zygiu, nes taip ir numirt is smalsumo gali... ax.gif

Kada skambinsi bigsmile.gif
Atsakyti
Sian negali, ryt irgi ne, uzsiemusi. Na, darbo dienomis i Trokus vaziuoti as negaliu, skambinsiu gal kita savaite, bet taip toli as negaliu galvot... Gal kam pavyks anksciau? Bo karstis iki kitos savaites man gali praeiti smile.gif Prikolnaja, gal Tu bandyk?
Atsakyti