Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(ataner @ 2007 02 18, 18:07)
taip netoli, ziurint nuo gelez.vilko gatves pirmas penkiaaukstis bendrabucio tipo namas, jeigu neklystu namas nr.11- butas nr.47, neissigask nekoks vaizdelis bigsmile.gif  kolidoriuje smirda, apleista.
sekmes tau 4u.gif

Dekui, adresas toks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 18, 18:09)
Dekui, adresas toks mirksiukas.gif

ji kalba rusiskai , labai konkreciai, nesedek pasimetus biggrin.gif jeigu kas neaisku klausk jos!
Atsakyti
QUOTE(anilaa @ 2007 02 18, 17:30)
Gal kas zinot koki ekstrasensa, bioenergetika, bureja ar pan, is traku, ar traku rajono?

Valentina Vievyje , manau vis arciau tos puses smile.gif

o Marija is Taikos pr. ne cigone as pas ja buvus . tokia grazi, maloni ryzai nusidazius plaukus moteriske. uz burimus ima pagal laika. pusvalandis 30 lt o paskui jei daugiau laiko uztrunki , tai dar paskaiciuoja.

esu aplankius begale burtininkiu doh.gif dabar pora meteliu buvau aprimus, tik va vakar susigundziau, pasiburiau pas magija.taro , na kolkas bandau suvirskinti informacija, kad blogai nesakau, bet dar mastau ar atitinka viskas ar ne smile.gif pliusas tas , kad surasyta, va is burtininkiu iseini, kas istigo isimini, o ka visa pusvalandi ' varazina' isgaruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 18, 17:22)
4u.gif Labukas,tai kas gi ir tau nutiko?Tikriausiai jau antra vaikiuka plauoji....  wub.gif  biggrin.gif  g.gif Daznai tave prisimenu  mirksiukas.gif O tu Gerosios Vilties uzsirasei?Zinai,kad jinai rusiskai buria....  ax.gif O nenoretum geriau pas astrologa nuvaryti?
  4u.gif Ar kas nors ziurite per BTV "nerealu,bet faktas"?Kaip man vakarykste tema patiko...  thumbup.gif Taip dziaugiuosi,kad netycia paziurejau,mat kalbejo ir apie vaiku buda pagal horoskopa,tai pasirodo,kad maniske reikia labai saugoti prie langu ir jokiais budais negalima dviaukstes lovos,o as kaip tik jau jai tokia ir buvau nuziurejus  doh.gif ,kur apacioje namukas ,o miegoti antrame aukste ir nuciuozti su ciuozine galima,labai faina  thumbup.gif ,tai dabar tikrai jokiais budais nepirksiu  schmoll.gif

ir man patinka si laida biggrin.gif savaitgaliais per rusu kanala rodo, apie 11 val. tai super biggrin.gif vakarais per BTV, rytais per rusus ir temos skiriasi, zinoma nevisada sekasi paziureti, bet kai "nuskyla', tai super biggrin.gif paskutine maciau apie undineles, net susimasciau g.gif
dar idomiu straipsniu aptikau puslapyje , regis g.gif www.anapus.info
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 18, 19:03)
Papildyta:
O ka apie zuvis sake, nepameni? Ziurejau programoj, sian 19,00 val vel rodys sia laida  Tik i domu ar vakarykste ar nauja

QUOTE(ataner @ 2007 02 18, 20:01)
ir man patinka si laida biggrin.gif savaitgaliais per rusu kanala rodo, apie 11 val. tai super biggrin.gif vakarais per BTV, rytais per rusus ir temos skiriasi, zinoma nevisada sekasi paziureti, bet kai "nuskyla', tai super biggrin.gif paskutine maciau apie undineles, net susimasciau g.gif
dar idomiu straipsniu aptikau puslapyje , regis g.gif  www.anapus.info

4u.gif Daivoska, siandien bus tos temos pratesimas,laidos vedejui juodasis magas savaitei pakeite jo horoskopa,zodziu eksperimentas.. blink.gif gaila,kad negalesiu pasiziureti,nes esu sveciuose... schmoll.gif
4u.gif Ataner as beveik visa menesi sirgau,tai per visus kanalus ta laida ziuredavau thumbup.gif ,o to puslapiuko nezinau...reikes prie progos ilysti drinks_cheers.gif
Bet ar zinai sita puslapiuka : www.vytautus.com
Siaip idomus pasiskaityti,rudeni pirkome nama,buvo daug abejoniu,tai kreipiausi pas to puslapio kureja del horoskopo,bet pas ji didele eile,taciau i konkretu klausima jis man atsake iskarto,net ąčval. nakties ... drinks_cheers.gif aciu jam. biggrin.gif
P.S. as jo nereklamuoju,tiesiog rasei,kad ir tu kartais buri,gal domiesi ir astrologija..? unsure.gif
P.S.cia Marfa raso,tiesiog siuo metu su pas drauge,tai ir nepakeiciau i savo profili lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai,kad pastebejau,o ti nesuprastum kas cia rasineja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedra* @ 2007 02 18, 19:20)
esu aplankius begale burtininkiu 

O kuri labiausiai patiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 18, 18:13)
ji kalba rusiskai , labai konkreciai, nesedek pasimetus biggrin.gif jeigu kas neaisku klausk jos!

Bet as kai jai skambinau, tai kalbejo puikiai lietuviskai mastau.gif Gal ne ji atsiliepe mastau.gif O kiek pas ja kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
Prasom papasakot apie laida koks pavadinimas per rusu kanalus ir per lietuviu,bei kada per koki kanala translioja,sudominot blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedra* @ 2007 02 18, 17:20)
esu aplankius begale burtininkiu  doh.gif  dabar pora meteliu buvau aprimus, tik va vakar susigundziau, pasiburiau pas magija.taro , na kolkas bandau suvirskinti informacija, kad blogai nesakau, bet dar mastau ar atitinka viskas ar ne  smile.gif  pliusas tas , kad surasyta, va is burtininkiu iseini, kas istigo isimini, o ka visa pusvalandi ' varazina' isgaruoja  biggrin.gif

QUOTE(Gytarė @ 2007 02 18, 19:53)
O kuri labiausiai patiko? g.gif

QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 18, 21:38)
Prasom papasakot apie laida koks pavadinimas per rusu kanalus ir per lietuviu,bei kada per koki kanala translioja,sudominot blink.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu Gytarei,labai smalsu pas kuria labiausiai patiko burtis...
4u.gif Prikolnaja per BTV rodo sestadieni ir sekmadieni 19val.vadinasi " Nepaaiskinami faktai", per rusus ziuredavau diena apie 11val.,laida vadinasi"Neverojatno,no fakt" per RTR,bet dabar programoje nebematau tos laidos schmoll.gif ...
Atsakyti
As Kaune gyvenu, tai buvus pas Genute sanciuose, netoli tilto, sake ta pati ir silainiuse buria, bet taip nebuvo kaip sake , o kai su draugem pakalbejom apie ispranasautas ligas , tai visom ta pati sake. na bando, kas visiems siais laikais tinka,maziau kavos gerk,ar del pasinervavimu ir tt... gera psichologe ir tiek, o siaip varo nesamones,nebuvo taip kaip sake.

as pas Stasele buvus , kai ji dirbo Dauksos g. dabar jau ji namie buria. gal daugmaz kas tuo metu buvo pataike, na issiskyriau su tuo draugu su kuriuo draugavau ir buvo kitu atitikimu, tas buvo labai seniai, po to dar pas ja buvus. tam paciam salone dirba Rasele irgi daugmaz pataike, dar isejus galvojau, kokias nesamones kalba as sveika kaip ridikas ir tt man nieko neatsitiks , o vat eme ir aplanke ligeles butent tada kada ir sake kad bus , ir tokios apie kurias kalbejo verysad.gif aisku trys metai praejo uzsieniecio ispranasauto nesutikau lotuliukas.gif

buvau pas Valentina Vievyje. gerai turet su savim nuotraukas, nes ji nori matyt, nors dauguma bureju nori, kad atsinestum. velgi del MB labai tiksliai, kaip i taikini nusake, jis toks ir yra, nors ji rekomendavo palikti as taip nepasielgiau, bet sake, visvien tai ne tas, ir galim dar patempti, kad ir 5m , bet tai baigsis.

paskutini karta buvau pas Marija prie telekomo, Taikos pr.na ir velgi kazka pataike , kazka prasove. bet galgi viena is gereniu smile.gif

drauge kuri irgi yra ju aplankiusi n , tai sako, kad geriausia Genute,( kuri gyvena ar tik dirba ten nezinau) prie rotuses. o ten sake tai jau viska labai jai tiksliai nusake. ir sake jei sugalvociau, kad noriu eit tai ten butinai pabandyt.

labai seniai ir prie baziu buvus, dar pagalvociau gal dar prisiminciau...
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedra*: 19 vasario 2007 - 12:32
Dar norejau paklaust, ar reikia nestis nuotraukas pas ta bureja is Gelezinio vilko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 19, 15:21)
Dar norejau paklaust, ar reikia nestis nuotraukas pas ta bureja is Gelezinio vilko? ax.gif

turek su savim nepakenks, o kai uzminsi , kad turi tikrai paprasis , kad istrauktum biggrin.gif
va pas Marija taip buvo, as jau po burimo beveik prisiminiau, kai istraukiau, sako tai tik patvirtina , ka as pasakiau apie juos biggrin.gif
Atsakyti