As Kaune gyvenu, tai buvus pas
Genute sanciuose, netoli tilto, sake ta pati ir silainiuse buria, bet taip nebuvo kaip sake , o kai su draugem pakalbejom apie ispranasautas ligas , tai visom ta pati sake. na bando, kas visiems siais laikais tinka,maziau kavos gerk,ar del pasinervavimu ir tt... gera psichologe ir tiek, o siaip varo nesamones,nebuvo taip kaip sake.
as pas
Stasele buvus , kai ji dirbo Dauksos g. dabar jau ji namie buria. gal daugmaz kas tuo metu buvo pataike, na issiskyriau su tuo draugu su kuriuo draugavau ir buvo kitu atitikimu, tas buvo labai seniai, po to dar pas ja buvus. tam paciam salone dirba
Rasele irgi daugmaz pataike, dar isejus galvojau, kokias nesamones kalba as sveika kaip ridikas ir tt man nieko neatsitiks , o vat eme ir aplanke ligeles butent tada kada ir sake kad bus , ir tokios apie kurias kalbejo

aisku trys metai praejo uzsieniecio ispranasauto nesutikau
buvau pas
Valentina Vievyje. gerai turet su savim nuotraukas, nes ji nori matyt, nors dauguma bureju nori, kad atsinestum. velgi del MB labai tiksliai, kaip i taikini nusake, jis toks ir yra, nors ji rekomendavo palikti as taip nepasielgiau, bet sake, visvien tai ne tas, ir galim dar patempti, kad ir 5m , bet tai baigsis.
paskutini karta buvau pas
Marija prie telekomo, Taikos pr.na ir velgi kazka pataike , kazka prasove. bet galgi viena is gereniu
drauge kuri irgi yra ju aplankiusi
n , tai sako, kad geriausia
Genute,( kuri gyvena ar tik dirba ten nezinau) prie rotuses. o ten sake tai jau viska labai jai tiksliai nusake. ir sake jei sugalvociau, kad noriu eit tai ten butinai pabandyt.
labai seniai ir prie baziu buvus, dar pagalvociau gal dar prisiminciau...