Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(hindy @ 2007 02 16, 23:39)
Tai tada ir niekur neisiu! ner ko liales kist i neaiskius reikalus schmoll.gif siaip tik smalsumas baigia uzpjaut blush2.gif visgi nesu ne karto buvus, o db tiek pokyciu ant nosies.
Papildyta:
Aciu 4u.gif
siaip tavo patarimai mums jau gyvenimo budu tape, tik del ateities neramu. Visgi nuo likimo nepabegsi, kaip bus taip.

ne kaip bus taip, o - viskas bus gerai! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 17, 09:56)
Kada skambinsi bigsmile.gif

tai paskambink Polinai, pasiteirauk, gal ateinancia savaite ji bus Vilniuje? nereikes i Trakus vaziuoti smile.gif
Atsakyti
Man nelabai dabar iseina,iki kovo tikrai neiseis,tai ir laukiu ziniu,o tu ka nenori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 17, 15:57)
Man nelabai dabar iseina,iki kovo tikrai neiseis,tai ir laukiu ziniu,o tu ka nenori blush2.gif

kolkas jokio poreikio nera smile.gif uztenka jau , praeitais metais prisilaksciau, net galva sukosi smile.gif ir pati moku burti, bet visada galvoju, kad burimo metu matai tai ka nori matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 16, 18:47)
Labas visoms, prisijungsiu ir as prie Jusu blush2.gif
Turiu gyvenime sunku etapa, todel nusprendziau kreiptis i bureja. Perskaiciu jusu pasisakymus noreciau nuvykti i gelezinio vilko/gerosios vilties. Gal kas turite telefoniuka blush2.gif

mergaite-nebandyk,tau negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 02 07, 17:04)
Gal kas girdejo apie aiskiarege Marija is Taikos g.?

Ar ji - ne čigonė?

QUOTE(marfa @ 2007 02 10, 15:49)
lotuliukas.gif ieskojau,ieskojau ir pati radau jos telefona,bet jis ne mobilus,neaisku ar dar pajungtas:2407061,vardas Greta...
Idomu,ar kas nors dar yra pas ja buves....  g.gif

QUOTE(ataner @ 2007 02 15, 15:50)
Gal kuri lankesi pas Marija Rinktines g. Vilniuje?
ima - 20 lt, skiria 1 val. laiko, butu idomus atsiliepimai?

Gal yra daugiau informacijos apie jas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 18, 08:53)
Ar ji - ne čigonė?
Gal yra daugiau informacijos apie jas? g.gif

kolkas ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 02 17, 19:37)
mergaite-nebandyk,tau negalima  ax.gif

O kodel negalima? blink.gif As jau skambinau ir uzsirasiau g.gif
Atsakyti
Gal kas zinot koki ekstrasensa, bioenergetika, bureja ar pan, is traku, ar traku rajono?
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 18, 16:23)

nekreipk demesio schmoll.gif perskaiciau ir nesupratau, regis sumaise su kita ,kuri klause ar galima besilaukianciai burtis, o tu eik ramiai , lauksime ziniu, as pas ja buvau, kai kas jau issipylde, sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 18, 15:23)

4u.gif Labukas,tai kas gi ir tau nutiko?Tikriausiai jau antra vaikiuka plauoji.... wub.gif biggrin.gif g.gif Daznai tave prisimenu mirksiukas.gif O tu Gerosios Vilties uzsirasei?Zinai,kad jinai rusiskai buria.... ax.gif O nenoretum geriau pas astrologa nuvaryti?
4u.gif Ar kas nors ziurite per BTV "nerealu,bet faktas"?Kaip man vakarykste tema patiko... thumbup.gif Taip dziaugiuosi,kad netycia paziurejau,mat kalbejo ir apie vaiku buda pagal horoskopa,tai pasirodo,kad maniske reikia labai saugoti prie langu ir jokiais budais negalima dviaukstes lovos,o as kaip tik jau jai tokia ir buvau nuziurejus doh.gif ,kur apacioje namukas ,o miegoti antrame aukste ir nuciuozti su ciuozine galima,labai faina thumbup.gif ,tai dabar tikrai jokiais budais nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 18, 17:22)
4u.gif Labukas,tai kas gi ir tau nutiko?Tikriausiai jau antra vaikiuka plauoji....  wub.gif  biggrin.gif  g.gif Daznai tave prisimenu  mirksiukas.gif O tu Gerosios Vilties uzsirasei?Zinai,kad jinai rusiskai buria....  ax.gif O nenoretum geriau pas astrologa nuvaryti?

Labas, seimynines problemos truputi doh.gif Pradziai pas bureja noriu, nes dar niekad nebuvus ax.gif Papasakosiu kaip sekesi mirksiukas.gif Beje, ten ji gyvena netoli Jakovo klinikos? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(marfa @ 2007 02 18, 17:22)
  4u.gif Ar kas nors ziurite per BTV "nerealu,bet faktas"?Kaip man vakarykste tema patiko...  thumbup.gif Taip dziaugiuosi,kad netycia paziurejau,mat kalbejo ir apie vaiku buda pagal horoskopa,tai pasirodo,kad maniske reikia labai saugoti prie langu ir jokiais budais negalima dviaukstes lovos,o as kaip tik jau jai tokia ir buvau nuziurejus  doh.gif ,kur apacioje namukas ,o miegoti antrame aukste ir nuciuozti su ciuozine galima,labai faina  thumbup.gif ,tai dabar tikrai jokiais budais nepirksiu  schmoll.gif

O ka apie zuvis sake, nepameni? ax.gif Ziurejau programoj, sian 19,00 val vel rodys sia laida rolleyes.gif Tik i domu ar vakarykste ar nauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 18, 18:03)
Labas, seimynines problemos truputi doh.gif Pradziai pas bureja noriu, nes dar niekad nebuvus ax.gif Papasakosiu kaip sekesi mirksiukas.gif Beje, ten ji gyvena netoli Jakovo klinikos? blush2.gif
Papildyta:
O ka apie zuvis sake, nepameni? ax.gif Ziurejau programoj, sian 19,00 val vel rodys sia laida rolleyes.gif Tik i domu ar vakarykste ar nauja g.gif

taip netoli, ziurint nuo gelez.vilko gatves pirmas penkiaaukstis bendrabucio tipo namas, jeigu neklystu namas nr.11- butas nr.47, neissigask nekoks vaizdelis bigsmile.gif kolidoriuje smirda, apleista.
sekmes tau 4u.gif
Atsakyti