Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnės-kelnytės

QUOTE(gintaved @ 2007 02 01, 16:28)
Reiks pabandyt Huggies nusipirkt, jei taip giriat mirksiukas.gif

Tik pirkit vienu dydžiu didesnes,kaip kad kitokias perkat.Nes HUGGIESAI yra truputį pamažinti 4u.gif
Atsakyti
Mano mažiui irgi Hagių kelnytės labai patiko - net krykšdavo pamatęs, kad jas, o ne užsegamas sauskelnes mausiu smile.gif
Atsakyti
Naudojam žalius hagi, 3 dienos, o rūbus jau dėl jų skalbėm 4 kartus.

Nesupratu aš tų hugies sauskelnių...

Vaikas sveria 7 kg, sauskelnės 5-9 kg. Žalia pakuotė.

Dabar jau neprakakino pro viršų... Bet šį sykį pro šoną praleido sysį..., nors gumeles gerai priglaudžiau ir nebuvo sauskelnė pilna... Paskui tik pakeičiau hugi, ir pakakino ji nu ne per daugiausiai, bet jau tos vidinės gumutės permirko kiaurai... nesuprantu kodėl taip? Ką jie maži skaitos? Valgom MP ir kakis skystas.

Libero discovery neprabėgdavo, o šios nusivyliau...

Arba pasakykit ką ne taip darau...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2007 03 18, 13:25)
Libero discovery neprabėgdavo, o šios nusivyliau...

Mes, kai buvom mazi, irgi Libero buvom labai patenkinti: nei pro sona, nei pro virsu nepraleisdavo, o ir vaikucio odelei labai tiko, nebere, nesuto ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
Gaila, kad pas mus jau nebebus LIBERO UP&GO
Va kokios fainos naujos ax.gif http://www.liberovai...t.aspx?id=3054#
Atsakyti
mes nusipirkom tik pabandymui uzmaunamas PAMPERS bet visada apsisisiodavom,tai taip ir liko nesunaudotos,gal veliau dar pabandysim,gal tik nemokejom uzsimauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*lapyte* @ 2007 04 26, 23:49)
mes nusipirkom tik pabandymui uzmaunamas PAMPERS bet visada apsisisiodavom,tai taip ir liko nesunaudotos,gal veliau dar pabandysim,gal tik nemokejom uzsimauti  doh.gif

Su Pampers kelnytemis ir maniskis prasisiodavo, ypac kai miegodavo verysad.gif
O dabar isbandeme Hugies kelnytes, tai jos kur kas geresnes,
mes sveriame 12 kg, 86 cm, nesame stambus, tai uztenka 4 dydzio ax.gif
Atsakyti
Gal aš čia ne į temą. Pasidalinkit kur perkat Hugies kelnytes, kažkaip nelabai matau Maximoj. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HIGHWAY @ 2007 05 21, 17:52)
Gal aš čia ne į temą. Pasidalinkit kur perkat Hugies kelnytes, kažkaip  nelabai matau Maximoj. ax.gif

Maximose ir Rimi tikrai būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 08 22, 16:14)
Sekantis nepatogumas tas, kad norint pakeist kelnaites reikia visiškai numauti pėdkelnias ar kelnias. Ko su pampersais nereikia, užtenka numaut iki kelių ir gali keist.

va dėl šito nepatogumo aš jų ir atsisakiau. Gerai reklamoj rodo, vaikas stovi ir užmauni, o kaip stovinčiam vaikui pėdkelnes uždėti? Aš jais nusivyliau ir gryžau prie paprastų pampersų
Atsakyti
isbandeme pampers ir huggies bordinius pampers-kelnytes, tai huggies nepatiko labai, nes labai isskysdavo ta zele viduje ir slapoki nuo maziausio pasiusiojimo pasidaro, tik tiek, kad patogu, jog uzmaunant nereikia kelniu numauti, nes jie turi lipdukus, bet kad labai jie platus tie lipdukai, nelygiai sukimba, nes kelnyciu soniukai labai minksti, o dar tos lipuckos labai pritrindavo, tai daugiau huggies nebepirksiu.
Pampers daug sausesni, tampresni tokie- kokybiskesnis pasirode, o dabar kai jau vasara prasideda, suknyciu zezonas, tai ir uzmauti nebebus vargo- nebereiks kalgotkiu ar kelniu nurengineti.
Kadangi ant puoduko sodinu, tai sitos sauskelnes patogiausios.
Pries tai quackerius naudojome, bet kai sie dingo tada jau rinkomes pampersus-kelnytes thumbup.gif
Atsakyti
Prasidėjus vasarai,suknyčių sezonui ir mums prireikė sauskelnių-kelnaičių mirksiukas.gif .Paskaičius supratau,kad reikia išbandyti ir Pampers,ir Huggies kelnaites ax.gif ,o iš išorės mergaitei kurie gražesni g.gif
Atsakyti