Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnės-kelnytės

Tiek Pampers tiek Huggies kelnaitės yra gražios smile.gif Bet aš dažniau pirkdavau Huggies, nes jos kur kas plonesnės už Pampers smile.gif Bet pabandykite ir matysite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HIGHWAY @ 2007 05 21, 17:52)
Gal aš čia ne į temą. Pasidalinkit kur perkat Hugies kelnytes, kažkaip  nelabai matau Maximoj. ax.gif

tai kad Norfoj visada pilna smile.gif
Papildyta:
o man nesvarbu kurie gražesni. aš visada ant viršaus maunu triusikėlius, tokius puoštus, spec. po suknytėm thumbup.gif:
Atsakyti
Bet nejaugi tikrai nebebus LIBERO UP&GO? O aš kaip tik jų ieškojau. Pradėjom draugaut su puodu, bet atsitinka nelaimių. Tai labai patogu su tokiom sauskelnėm vaiką ant puoduko pasodinti, nereikia atseginėt, o numauni kaip triusikiukus. Naudojam pampers, bet man jie nepatinka, nelaiko gumelės, todėl sauskelnės nusmunka nuo svorio, nors gal tik kartą pasisiota, o kai padaro kakutį, tai išteplioja drabužius. Kažkada mažam, važiuojant mašinoj naudojau libero kelnaites, tai labai buvau patenkinta, nes paprasti pampersai bent jau kakučio nelaikydavo. Ir dabar ruošiausi libero ieškot, o čia še tau kad nori - nebus blink.gif Jei ne prekybcentriuose tai gal bent kokioj vaikiškų prekių parduotuvėj jų dar būna?
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 07 02, 23:28)
Jei ne prekybcentriuose tai gal bent kokioj vaikiškų prekių parduotuvėj jų dar būna?

Jau senokai nebematau Libero UP&GO verysad.gif Bet gal kokiame "užkampyje" dar įmanoma rasti 4u.gif

Pabandykite Huggies Little Walkers trusikėlius, tikrai neblogi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 02 liepos 2007 - 21:35
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 02, 22:33)
Jau senokai nebematau Libero UP&GO  verysad.gif Bet gal kokiame "užkampyje" dar įmanoma rasti  4u.gif

Pabandykite Huggies Little Walkers trusikėlius, tikrai neblogi  mirksiukas.gif

Ačiū, bandysim. Paskaičius jūsų diskusijas, apie juos ir galvojau. Kai išbandysim, pasidalinsiu įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 07 03, 13:52)
Ačiū, bandysim. Paskaičius jūsų diskusijas, apie juos ir galvojau. Kai išbandysim, pasidalinsiu įspūdžiais mirksiukas.gif

Gal nenusivilsit jų kokybe ax.gif
Atsakyti
Na va, išbandėm Hugies Little walker ir mano nuomonė juos palyginus su Pampers Lets go:

1. Hugies yra daug plonesni nei pampers;
2. pačios kelnytės užsimauna aukščiau, todėl geriau laikosi ant juosmens;
3. visas juosmenukas tamprus;
4. yra daugkartinio naudojimo juostelės šonuose, todėl galima atsegti ir vėl užsegti, be to, kai nuimi panaudotą, tų juostelių pagalba galima sauskelnes susukti taip, kad vėl neišsileistų, ko negaliu pasakyti apie pampers;
5. nelabai patinka, kad ilgiau panešiojus sausas sauskelnes, sugeriamasis jų sluoksnis sušoka į gumulus. Vaikui tai nelabai patogu, o keisti gaila, nes jos švarios;
6. sugeria mažiau skysčio, nes uždėjus nakčiai, ryte vaikas atsikėlė šlapias.

Nu, kol kas lyg ir tiek pastebėjimų. Tik mes nusipirkom truputį didokas, tai mano berniokui truputį smunka, bet ne tiek, kiek dydį atitinkantys pampersai. O kad ramiai miegotumėm, tai liksim ištikimi paprastiems pampersams ir labai tikėsimės, kad jau greit nereiks nei vienų, nei kitų.

Ačiū, pingvinuk, už patarimus 4u.gif
Atsakyti
nu va as Hugies nesu bandziusi reiks ismegint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda23 @ 2007 07 05, 13:22)
nu va as Hugies nesu bandziusi reiks ismegint  smile.gif

Pabandykit, tikrai neblogos 4u.gif O kokias jūs naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 05 liepos 2007 - 16:28
QUOTE(&joy @ 2007 07 05, 13:41)
Ačiū, pingvinuk, už patarimus 4u.gif

Prašom mirksiukas.gif

Nors mano sūnui jau sauskelnių reikia tik miegui (apsidraudimui), bet sauskelnėmis domiuosi biggrin.gif
Atsakyti
mums irgi HUGGIES labiau patinka - žymiai plonesnės ir patogesnės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 05, 18:17)
Prašom  mirksiukas.gif

Nors mano sūnui jau sauskelnių reikia tik miegui (apsidraudimui), bet sauskelnėmis domiuosi  biggrin.gif

Maniškiui irgi jau reikėjo tik naktiniam miegui, jau taip džiaugiausi, bet išvažiavom prie jūros ir ten kažkas nutiko mano vaikiui, vėl pradedam viską iš naujo. Nu, bet čia ne į temą ax.gif
Atsakyti