Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

QUOTE(Jovita23 @ 2007 11 27, 15:04)
As irgi prisidesiu prie tu, kurios sako, kad rankos. mmmmm. Grazu stiprios, su sutvarkytais naguciais. kai stipriai, bet kartu svelniai apkabina  wub.gif kazkuri minejo, kad labai patinka stebeti, kai vaikinas vairuoja. Galvojau cia as viena tokia lotuliukas.gif

sutinku su viskuo drinks_cheers.gif ir dar pridesiu-nugara, peciai wub.gif
Atsakyti
Man seksualiasuia MV vieta - jo pilvukas... Iskart uzsidegu, kai jis pakelia marskinelius ir paglosto sau pilvuka... blush2.gif
O pajuryje i vyrus dazniausiai pirmas zvilgsnis buna i veida, o paskiau i kuno silueta... Bet nera taip, kad keltu kokias emocijas, kaip kad man MV kelia... rolleyes.gif
Atsakyti
na nezinau kodel, bet pirma pasiziuriu i akis, o po to... i uzpakali biggrin.gif nu nzn kodel taip su manim yra biggrin.gif
Atsakyti
Is pirmo zvilgsnio man vyras gali buti tik grazus, o ne seksualus ax.gif Siaip gal labiau vidines savybes siejasi su seksualumu - pasitikejimas savim, pagarba, savitumas, balso tembras, tonas, poziuris, zodziu, man seksualu yra asmenybe, ne kunas. Siaip tie, kurie kada nors man buvo sexy, buvo toli grazu ne grazuoliai. O jei visgi reiketu apie kuno dalis sneket, patinka vyriskos, bet sutvarkytos rankos, mazas uzpakalis lotuliukas.gif, grazios akys, neispleres pilvas, bet siaip tai ne atskiros dalys, o labiau laikysena, manieros.. O pvz raumenys man visai neseksualu.
Atsakyti
Mano buvęs draugas kavą gerdavo taip seksualiai, taip uždegančiai lotuliukas.gif Niekada nesu mačius, kad kas nors taip gertų.. net dabar prisiminus gera pasidaro tongue.gif
Atsakyti
Priklauso nuo vyro sudėjimo...
Jei gerai sudėtas - visas seksualus. Vienų būna sexy užpakalis, kitų pečiai, ar gerai ištreniruotas pilvukas. Vyriškos rankos, daili nagų forma...
Retai būna idealiai seksualus. hihihi.gif Nors kai turi vyrą lovoj ir jo nori, manau seksualumo jam tikrai nestinga.
Atsakyti
Man kazkas beprotiskai nuostabaus, kai buna sutvarkyti grazus naguciai, na forma neiskraipyta ax.gif kazkodel man daznai vyru si dalis netenkina lotuliukas.gif tad kai limpa buna super thumbup.gif dar plaukai buna labai uzburia ax.gif didinga sypsena... nezinau, dantukai svytintis ir flirtas is syptelejimo kazkas nerealaus bigsmile.gif dar seksualu kad vyru dideles plastakos biggrin.gif ir siaip kai buna vyriski vyrai - pats seksualiausias dalykas ax.gif dar kai kvepia svara ir prabangiais kvepalais 4u.gif padraikos mintys, bet pasakiau ka galvoju blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2007 11 28, 20:00)
Man seksualiasuia MV vieta - jo pilvukas... Iskart uzsidegu, kai jis pakelia marskinelius ir paglosto sau pilvuka...  blush2.gif
O pajuryje i vyrus dazniausiai pirmas zvilgsnis buna i veida, o paskiau i kuno silueta... Bet nera taip, kad keltu kokias emocijas, kaip kad man MV kelia... rolleyes.gif

jei grazus pilvas, mane irgi labai vilioja drinks_cheers.gif Smagu kad tik jusu vyras tokias emocijas kelia, vadinasi meile yra, viskas ne isvaizdoj slypi smile.gif

Atsakyti
Jei kalbame tik apie isvaizda, o tiksliau vyro kuna, tai pirmiausia atkreipiu demesi i pecius (jei jie platus) ir sedmenis (patinka, kai yra uz ko sugriebt ax.gif ), ir... Zodziu - akys nori nenori pirmiausia uzkliuva uz labiausiai atsikisusiu kuno daliu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 02 06, 21:27)
Jei kalbame tik apie isvaizda, o tiksliau vyro kuna, tai pirmiausia atkreipiu demesi i pecius (jei jie platus) ir sedmenis (patinka, kai yra uz ko sugriebt  ax.gif ), ir... Zodziu - akys nori nenori pirmiausia uzkliuva uz labiausiai atsikisusiu kuno daliu  tongue.gif .

Man irgi labai patinka, kai sedmenys yra bigsmile.gif 4u.gif Nes kai kurie buna, kad isvis neturi.. na man didziulis minusas, beuzpakaliniai tokie doh.gif Nors visada pagrinda sudaro visuma, o ne tam tikra kuno dalis.
Atsakyti
Na man tai SEXUALIAUSIOS yra akys. Nes juk sexualumas tai ne tik bicepsai ar 6-packas. Kaip ir pas moteris juk ne papai[atsiprasau uz issireiskima] ar uzpakalis svarbiausia cool.gif Sexualumas yra sis tas daugiau. R.y. DAUG daugiau.
Na o kas siaip papludimi krenta i aki tai galbut tvirtos rankos. wink.gif Uzpakalis vyro apskritai neikad nebuvo "silpnybe" ar dalyku kuri pastebeciau doh.gif
Atsakyti
Aš pirmiausia žiūriu į akis wub.gif Jei pas vyrą ypatingas žvilgsnis, toliau visa kita pradžioje nėra taip svarbu blush2.gif
Atsakyti