Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

QUOTE(Kristina D. @ 2008 02 10, 03:54)
Seksualiausia?
Man dažniausiai nesiriša labai gražu su seksualu... Na pasigrožiu ir tiek...
Seksualu, va kai traukia ir nežinai dėl ko smile.gif Linkusi tikėti kad yra skonio receptoriai kvapui (jug jis individualus) ir vidinis grozis  ax.gif

drinks_cheers.gif
Man irgi dažniausiai gražuoliukai visai neseksualūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2007 01 25, 21:06)
pirmiasia zvilgsnis krypsta i visuma - stota, eisena, gymi. Kudenos, gunkteleje ilgsiai tai jau schmoll.gif grazu placiu peciu, na ir tokiu nieko uzpakaliuku ax.gif

man irg visu pirma pasistebi apskritai kuno stotas ax.gif toks "uch" vyras, bet tik ne kulturizmo fanas schmoll.gif schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 08 09, 14:34)
drinks_cheers.gif
Man irgi dažniausiai gražuoliukai visai neseksualūs  schmoll.gif

drinks_cheers.gif 100%
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 02 10, 15:24)
Man seksualumas slypi žvilgsnyje ,balso tembre ir šypsenoje.Kūnas neturi jokios reikšmės seksualumui-čia jau kūno grožis.

drinks_cheers.gif lygiai taip pat ir man ax.gif
Atsakyti
man akys iskart krypsta i uzpakali blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Man irgi dažniausiai gražuoliukai visai neseksualūs
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 08 10, 22:32)
man akys iskart krypsta i uzpakali blush2.gif  ax.gif

Kažkur skaičiau , kad visos moterys samoningai ar ne pirmiausiai dirstelna į užpakaliuką , o po to į veidą biggrin.gif
Mane "užkabina" akys,šypsena...nepatrauklūs žemaūgiai kažkodėl schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2008 10 09, 13:34)
Kažkur skaičiau , kad visos moterys samoningai ar ne pirmiausiai dirstelna į užpakaliuką , o po to į veidą  biggrin.gif

netiesa.
moterys visu pirma kazka paskaito,o tik po to dirsteli i uzpakaliuka, i veida ir t.t.
Atsakyti
Man labai grazu ir seksualu stambus vyro sudejimas, rudos akys, storos lupos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai seksualiausia yra papai. Geriau aisku kad be silikono.
Atsakyti
QUOTE(benkartas @ 2008 10 10, 09:19)
Man tai seksualiausia yra papai. Geriau aisku kad be silikono.

siulyciau atgal i ferma kiauliu sert nueiti...pas jas tesmenys didesni gal patiks ir tikrai be silikono ...
Atsakyti
niekas netiki, bet as nenuziurineju vyru. rimtai. nuosirdziai. nors su savuoju jau penkeri metai kaip. o be jo kito kaip ir neturejau rimto draugo. neidomu man. as kaip is medzio iskritus- man pats graziausias, pats gerausias jis, kiti nedomina. nebent rezia aki ir paziuriu i koki nors ziauriai issaukianti paaugli ar dedule, kuris jaucias kaip 16-os biggrin.gif

mano vyras- man geriausias. taskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 10 10, 11:56)
Man labai grazu ir seksualu stambus vyro sudejimas, rudos akys, storos lupos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O man viskas atvirkščiai biggrin.gif
Šiaip storos lūpos man gražu tik pas moterį, pas vyrą kažkaip visai ne rolleyes.gif Bet, aišku, išimčių visokių būna.
Atsakyti