Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

Seksualiausia?
Man dažniausiai nesiriša labai gražu su seksualu... Na pasigrožiu ir tiek...
Seksualu, va kai traukia ir nežinai dėl ko smile.gif Linkusi tikėti kad yra skonio receptoriai kvapui (jug jis individualus) ir vidinis grozis ax.gif
Atsakyti
peciai... mmm
Atsakyti
lupos wub.gif
Atsakyti
Man seksualumas slypi žvilgsnyje ,balso tembre ir šypsenoje.Kūnas neturi jokios reikšmės seksualumui-čia jau kūno grožis.
Atsakyti
Seksualiausias Vyro bruozas - Protas !
Atsakyti
Platūs pečiai thumbup.gif
Atsakyti
Man sexualiausia vyro uzpakaliukas (nedidelis ir truputi riestas biggrin.gif wub.gif ), sypsena ir akiu zvilgsnis wub.gif
Atsakyti
Sexualiausia man - vyro krūtinė smile.gif
Atsakyti
Paauglystėje žiūrėdavau į vyro lūpas. Kuo jos būdavo dailesnės, putlesnės, tuo labiau traukdavo pasibučiuot... blush2.gif
Dabar į tai mažai kreipiu dėmesį. Daug įtakos daro vyro balsas. Nemėgstu vyrų su plonais balsais, netraukia, atstumia schmoll.gif
Labai traukia būti apkabintai tokio vyro, kurio dailios raumeningos rankos ir krūtinė.. blush2.gif rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man seksualiausias vyro "daiktas". papludimyje matosi tai labai raiskiai. Uzpakaliukas man neidomu. Dar labai seksualu rankos, jei dideles ir tvirtos...
Atsakyti
Man labai seksualu ryskus vyro skruostikauliai (ne per ryskus), balsas...siaip nezinau, seksualus turi buti kazko derinys, jei man labai seksualiai atrodys vyras su tvirtu kunu, o eisena bus kaip kokio geziuko, tai sorry, pamirsciau ka ten maciau seksualaus.
Atsakyti
Gal kvailai nuskambes,bet pirma ziuriu i vyro dantis ax.gif paskui i sypsena,o seksualu biski apzelusi krutine,platus peciai,man patinka stambus vyrai rolleyes.gif visai tokie kaip manasis wub.gif
Atsakyti