Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

Laba visoms,
tai ar būta jūsų gyvenime kokių sutapimų, kurie jus būtų privertę suklusti ir kokie jie wink.gif dažnai išgirstu įdomių istorijų, kad būta sąsąjų tarp dviejų visiškai skirtingu metu įvykusių įvykių, kad skirtingiems žmonėms nutinka panašiu laiku, panašūs dalykai ir t.t. Čia tema tiesiog paplepėjimui.

Mano gyvenime būta tik tokių sutapimų: vyras išrinko dukrytei vardą, kai nėštumas buvo dar tik įpusėjęs..Gimdymas buvo numatytas anksčiau, bet dukrytė gimė per savo vardadienį. Atvažiavau į ligoninę "gimdyti", nes man atrodė, kad jau prasidėjo, bet gydytojas nuramino, kad tikrai dar kelias ateinančias dienas negimdysiu..bet man buvo taip neramu..Bijau ir nemėgstu gydymo įstaigų kaip velnias kryžiaus, bet nerimas vertė pasilikti vienai nakčiai gimdymo namuos..Likau niekam neįdomi, nes negimdanti. Vyras išvažiavo namo, pažadėjęs ryte mane parvežti namo. Guliu, nemiga..žiūriu į ant sienos kabantį laikrodį..labai mėgstu stebėti laikrodį, kai artėja vidurnaktis, būna net seku akimis sekundinę rodyklę kai ateina tas momentas..Ir lygiai lygiai vidurnaktį man kažkas viduje trakštelėjo, pajutau balą ir net krūptelėjau..Pasikviečiau sesutę, sako čia vaisiaus vandenys, kviesk vyrą, ryte vaikutį supsi laugh.gif Lyg dukra būtų skubėjusi gimti per savo vardadienį. Aš ir taip ilgiau nėščia atvaikščiojau.

Kitas keistas sutapimas buvo, kad kažkada teko kalbėti apie viską su paprastu bendrakeleiviu..Žiūrėjo jis į mane įdėmiai ir lyg niekur nieko sako "negerai tau gyvenime bus..tu tik vieną vienintelį vyrą labai mylėsi". Nė į tvorą , nė į mietą, nes pokalbis išvis ne apie tai buvo blink.gif .. Pagaunu save, kad nemoku daugiau mylėt. Kiek turėjau gerų vyrų pažįstamų, negalėjau jų pamilt, net norėdama kažką jaust.Ir dabar negaliu liautis, esu beviltiškai mylintį tą patį pirmąjį, dabartinį mano vyrą, nors gyvenimas nelabai kartu klojasi.
Atsakyti
Turejau viena smagu sutapima ir as (gal ir ne viena, bet sis man isimine labiausiai)..
Pries kazkiek metu (1986-7, mazdaug), kai zmones dar labai vaiksciojo i filmus, viena karta uzveze keleta kazkokiu madingu, ir zmones, noredami juos pamatyti, bilietu stovedavo eilese pries savaite.. Taigi sugalvojau eiti, pries savaite atstovejau eile, nupirkau kaip visada 2 bilietus (viena kam nors).. Kvieciu panele (mazai pazistama, siaip kazkiek patiko, kad galima butu pakviesti i kina).. Ji atsisake, motyvuodama, kad reik i kazi kur vaziuot .. Na ne, tai ne..
Idomumas buvo tame, kad kai uz savaites ejau link savo vietos kine, gretimose vietose sedejo ta pati panele su mano klasioku smile.gif
Atsakyti
O mano visas gyvenimas - vieni sutapimai... Net neįdomu...
Atsakyti
Tik po vedybu suzinojau, kad mano (tada dar ne) vyras issiskyre su savo rimciausia Meile ta pacia diena, kaip ir as su savaja. Tai vyko skirtinguose zemynuose tuo paciu metu huh.gif Dabar mes kartu jau penkti metai.

Yra ir daugiau sutapimu, veliau prisesiu ir gal pasidalinsiu cool.gif
Atsakyti
Oho kiek sutapimu, blink.gif reikia perkratyti savo smegenine, gal ir pas mane atsiras, niekada apie tai nesusimasciau g.gif
Atsakyti
Kai gimdžiau antrąjį sūnų, vyras buvo su manimi, o vyresnėlis pas mano mamą. Gimdžiau vakare, sūnus buvo labai neramus, sėdėjo prisiglaudęs prie mamos, jai ant kelių. Staiga sako:,,na dabar jau aš ramus. Eikim miegoti'' (jam tebuvo 4,5 metų) Ir tuo pat metu suskambo telefonas - vyras paskambino pasakyt, kad gimė brolis. Buvo tikrai labai keista. Taip ir nesupratom, ką jis tuo pat metu jautė. g.gif wub.gif
Atsakyti
Man ir mano sesem kiekvienas metais atsitinka kokia nors nelaime lapkricio menesi. Ypac apie 17d-per mamos gimtadieni
Atsakyti
Jau tradicija tapo,kad per kiekvienus naujuosius ir gimtadieni mane kas nors pravirkdo,kartais pagaunu save darant tai ir kalbant tai ka jau dariau ir kalbejau,bet niekaip nezinau kur ir su kuo g.gif
Atsakyti
Kai istojau i univera, i dienini sk, buvau jau 2 vaiku mama, todel siek tiek vyresne uz savo grupiokes. Todel nenuostabu, kad susidraugavau su viena grupioke, kuri buvo irgi is vyresniu. thumbup.gif Mums kartu besimokant, per 4 metus atradom daug sutapimu abieju gyvenimose. Jau pacios stebedavomes.
Musu vaikai buvo vienmeciai, tarp sunu skirtumas 1 men, tarp dukru 6 dienos, jos ejo i ta pacia grupe darzelyje.
Musu mamu vardai vienodi, mano mamos dabartinio vyro vardas toks pat, kaip jos mamos buvusio draugo.
Mes istekejom tais paciais metais, tik savaites skirtumu.
Jei butume pagimdziusios ne dukras, o sunus, butume pavadine tuo paciu vardu - Titas.
Jei butume neistojusios i univera, butume stojusios i kita mokykla, i ta pacia specialybe, taigi vis tiek butume susipazinusios.

Dabar jau visko nebeprisimenu, bet bekalbant kokia nors tema, vis atrasdavom vis nauju sutapimu. Budavo, ji ka nors pasakoja, as jau sypsausi, ji klausia:ka ir tau taip buvo?

Ir dar gyvenime man daznai buna taip, kad jei einu gatve ir pamatau pazistama zmogu, bet kai isiziuriu, tai suprantu, kad apsipazinau, tai ta tikraji zmogu vis tiek ta diena sutinku.
Ir daznai buna taip, kad atrodo, kad kazkokioj gyvenimiskoj situacijoje jau esu buvusi, atrodo, kad kazkokia konkreti situacija jau yra man pazistama is anksciau: tie patys zmones, tie patys zodziai, tie patys veiksmai. g.gif
Atsakyti
Pries astuonis metus, 1996 metais (keliamaisiais) liepos 28 issiskyriau su savo pirma, labai jau didele ir siek tiek vaikiska meile rolleyes.gif Siais, 2004 (taip pat keliamaisiais) ta pacia diena praradau kita man brangu zmogu sad.gif
Atsakyti
pas mus tai su skaiciais idomiai gaunasi laugh.gif laugh.gif laugh.gif

mano dukra gime 12 men. 25 diena, 12val. 25 minutes biggrin.gif wink.gif

dabar laukiuos antro 2.gif , kai jam bus 40 savaiciu, dukrai bus 40 menesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 13 lapkričio 2004 - 14:11
Norejau tokia pacia tema uzvest- nepejau laugh.gif ...

Kai susipazinau su dabartiniu savo vyru nustebino panasios seimos:
su vyru esam tretieji vaikai seimoje, mano ir vyro mamu vardai vienodi, abieju vienos sesers vardai taip pat sutampa blink.gif g.gif kazkokie X failai laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti