tai ar būta jūsų gyvenime kokių sutapimų, kurie jus būtų privertę suklusti ir kokie jie
Mano gyvenime būta tik tokių sutapimų: vyras išrinko dukrytei vardą, kai nėštumas buvo dar tik įpusėjęs..Gimdymas buvo numatytas anksčiau, bet dukrytė gimė per savo vardadienį. Atvažiavau į ligoninę "gimdyti", nes man atrodė, kad jau prasidėjo, bet gydytojas nuramino, kad tikrai dar kelias ateinančias dienas negimdysiu..bet man buvo taip neramu..Bijau ir nemėgstu gydymo įstaigų kaip velnias kryžiaus, bet nerimas vertė pasilikti vienai nakčiai gimdymo namuos..Likau niekam neįdomi, nes negimdanti. Vyras išvažiavo namo, pažadėjęs ryte mane parvežti namo. Guliu, nemiga..žiūriu į ant sienos kabantį laikrodį..labai mėgstu stebėti laikrodį, kai artėja vidurnaktis, būna net seku akimis sekundinę rodyklę kai ateina tas momentas..Ir lygiai lygiai vidurnaktį man kažkas viduje trakštelėjo, pajutau balą ir net krūptelėjau..Pasikviečiau sesutę, sako čia vaisiaus vandenys, kviesk vyrą, ryte vaikutį supsi
Kitas keistas sutapimas buvo, kad kažkada teko kalbėti apie viską su paprastu bendrakeleiviu..Žiūrėjo jis į mane įdėmiai ir lyg niekur nieko sako "negerai tau gyvenime bus..tu tik vieną vienintelį vyrą labai mylėsi". Nė į tvorą , nė į mietą, nes pokalbis išvis ne apie tai buvo