| QUOTE (Russne @ 2004 11 13, 10:02) |
| Ir daznai buna taip, kad atrodo, kad kazkokioj gyvenimiskoj situacijoje jau esu buvusi, atrodo, kad kazkokia konkreti situacija jau yra man pazistama is anksciau: tie patys zmones, tie patys zodziai, tie patys veiksmai. |
ir man taip daznai buna
kai atsidarinejau tema, pagalvojau kad pas mane kaip ir nebuvo tokiu labai sutapimu ...
bet paskaicius jusiskius, pasirodo ir pas mane ju apstu
pries kokius 9 metus mane kadrino toks vaikinas, ir karta jis uzejo pas mane su draugu. manes nebuvo namie, bet tetis papasakojo su kuo kas buvo
po kiek laiko issiaiskinau, kad tas kitas buvo dabartinis mano vyras
(jis vyresnis uz mane, o tas mano kadrintojas uz ji jaunesnis, tad savo vyrui tuomet buvau dar visai vaikas
) taigi, po 2 metu mes pradejom draugauti, bet susitikom ir susipazinom jau visai kitomis aplinkybemis
kai istojau i universiteta, kazkaip labai susibiciuliavom su viena mergina - ji buvo 4-iais metais vyresne, bet tiesiog mums lengva buvo bendrauti. veliau paaiskejo kad gimem ta pati menesi ir diena, tik tarp musu 4-iu metu skirtumas.
vyro ir dukters asmens kodai skiriasi tik 4-iais pirmais skaiciais.
musu su vyru tevu gimtadieniai ta pacia diena, mamu skiriasi 5-iomis dienomis. amziaus skirtumas tarp musu tevu (vyro ir zmonos) labai panasus kaip ir tarp musu
1997m sesers vyras per vasario 14-aja pasveikino mane, o mazyteje atviruteje, ant kurios nupisti du peliukai ziurintys i menuli-suri, palinkejo kad kitais metais i menuli ziureciau su savo "valentinu", 1998 vasario 14-aja susipazinau su savo vyru
P.S. Sesuo su vyru susipazino taip pat ta pacia diena tik keleta meteliu anksciau
ir dar vienas sutapimas yra... na nezinau...cia jau reiktu su pavarde rasyt
gal kada veliau
pries kokius 9 metus mane kadrino toks vaikinas, ir karta jis uzejo pas mane su draugu. manes nebuvo namie, bet tetis papasakojo su kuo kas buvo
kai istojau i universiteta, kazkaip labai susibiciuliavom su viena mergina - ji buvo 4-iais metais vyresne, bet tiesiog mums lengva buvo bendrauti. veliau paaiskejo kad gimem ta pati menesi ir diena, tik tarp musu 4-iu metu skirtumas.
vyro ir dukters asmens kodai skiriasi tik 4-iais pirmais skaiciais.
musu su vyru tevu gimtadieniai ta pacia diena, mamu skiriasi 5-iomis dienomis. amziaus skirtumas tarp musu tevu (vyro ir zmonos) labai panasus kaip ir tarp musu
1997m sesers vyras per vasario 14-aja pasveikino mane, o mazyteje atviruteje, ant kurios nupisti du peliukai ziurintys i menuli-suri, palinkejo kad kitais metais i menuli ziureciau su savo "valentinu", 1998 vasario 14-aja susipazinau su savo vyru
ir dar vienas sutapimas yra... na nezinau...cia jau reiktu su pavarde rasyt
Kai buvau kokių 5 metų, rinkau savo lėlėms vardus iš tokio sieninio kalendoriaus nuplėšiamais lapeliais, kurio pabaigoje, gal pamenat, būdavo ir vardų sąrašas. Tai aš, jau tokia "įgudusi" skaitytoja mėgdavau atvažiavus pas močiutę į kaimą (tik ten toks kalendorius būdavo) tuos vardus tyrinėti. Turėjau tada lėlę-berniuką (vienintelis ir buvo lėlė-berniukas), taigi ištyrinėjus visą kalendoriaus vardyną, nusprendžiau, kad gražiausias vyriškas vardas yra Dalius, taip tą lėlę ir pavadinau
o dabar kaip sakant, spėkit iš trijų kartų, koks mano vyro vardas
| QUOTE (kendi @ 2004 11 13, 16:11) | ||
ir man taip daznai buna |
ir man
Mano vyras ir mano brolis gimę tą pačią dieną. Kartais gimtadienius švęsti labai patogu...
kai mano tetis gulejo ligoninei ir buvo neaisku isgyvens ar ne, mes vaziavom su mama i katedra pasimelst.. taip niekad gyvenime nei iki to nei po to nesimeldziau... meldemes tryse su sesute ir visos verkem.. kai isejau is katedros paziurejau i laikrodi, veliau isaiskejo kad butent tuo metu mano tetis atgavo samone
galiu teigti kad tai buvo vienas didziausiu "sutapimu" privertusiu patiketi Dievu
Va prisiminiau
Juk mane pavadino tevo vardu Jo garbei, na ir mano vyra pavadino Jo tevo garbei.Sioks toks sutapimas ar ne?
| QUOTE (melagele @ 2004 11 15, 03:16) |
| Va prisiminiau |
Na, man tai labiau i panasuma nei sutapima
1999m. mano seneli istiko insultas, savaitgali mama paskambino pasake, kad seneliui blogai, kazi kiek gyvens. senelis istrauke dar tris diena, bet ta diena kai jis mire, tokia baisi diena buvo, kazkokia nuojauta, sirdis drebejo, o vakare sedejau mokiausi, kazkaip priejau prie veidrodzio paziurejau ir tada supratau, kad viskas senelio nebera. beja taip ir buvo tuo metu mire senelis.
universitete paskutiniam kurse budama labai tingejau ruostis gelzbetonio egzui, taigi kaip niekad net neperskaiciau uzrasu, nuejau i egza ir gavu butent tuo klausymus, kurios mokejau
universitete paskutiniam kurse budama labai tingejau ruostis gelzbetonio egzui, taigi kaip niekad net neperskaiciau uzrasu, nuejau i egza ir gavu butent tuo klausymus, kurios mokejau
| QUOTE (toja @ 2004 11 15, 14:56) |
| taigi kaip niekad net neperskaiciau uzrasu, nuejau i egza ir gavu butent tuo klausymus, kurios mokejau[/color] |
tai ce jau ne sutapimas kox, o tikru tikriausia sekme!