| QUOTE (AŠA @ 2004 11 14, 13:37) |
| P. S. Yra ir daugiau keistu sutapimu, yra ir tokiu, kur pavarde rasyt reiketu |
Su tavo pavardem tai
Kai laukiausi pirmagimes , niekaip nesugalvojau kaip ja pavadint.Galvojau gims - tada ir galvosiu
.Buvo jau man gal 8men, nuvaziavom i Kauna apsipirkti.Bankomate 3 kartus blogai ivedziau korteles koda - aisku , kortele prarijo.Nuejau i artimiausia snoro "kioskeli" ir paklausiau kur man ieskot savo korteles.Padave man vizitine ir liepe po savaites atvaziuot pasiimt adresu "Sv.Gertrudos 7 ".Tada net nieko nepagalvojau....
Dukryte gime gruodzio 7 d, isrinkau varda Gerda , o mama sako tai duok Gertuda - sventas vardas ir grazus
.Taip ir nutarem...
Po keliu savaiciu sugalvojau "isvalyti" pinigine ir radau ta kortele su parasytu adresu kuris atitiko gimimo diena ir varda
.Vos nenugriuvau
Dukryte gime gruodzio 7 d, isrinkau varda Gerda , o mama sako tai duok Gertuda - sventas vardas ir grazus
Po keliu savaiciu sugalvojau "isvalyti" pinigine ir radau ta kortele su parasytu adresu kuris atitiko gimimo diena ir varda
| QUOTE (moda @ 2004 11 16, 01:00) |
| tai ce jau ne sutapimas kox, o tikru tikriausia sekme! |
man taip buvo su abituros egzu. paskutinis egzas - geografijos. zheurei tingejau ruoshtis, energijos uzhteko tik pirmiem trim klausimam. ir kaip jus manot? ishsitraukiau trechiaji
kita karta, jau universitete, irgi paskutiniam kurse, per viena baisiausiu egzu, kuri laikem rashtu, ishtraukiau tokius klausimus, kuriu nemokejau ash, bet kuriuos mokejo grupioke, o ji - savuju irgi nemokejo, o man jie buvo lengvi. tai emem ir apsikeitem klausimais
na, o vienas toks sutapimas nutiko shiandien. kaip tik puse dienos galvojau, kad reiktu mamai parashyt e-maila, paklaust, kaip sekesi konferencijoj. prisedu prie kompo - spekit ish triju kartu, kieno laishka randu
Turiu drauge. Kia tik sugalvoju jai paskambinti ar parasyti sms, tuo pat arba ganu jos sms, arab sulaukiu skambucio.
Man daznai buna, kad kai kas nors atsitinka, tai galvoju, aha, bus va taip. Ir buna
Nu supratot gal
Man daznai buna, kad kai kas nors atsitinka, tai galvoju, aha, bus va taip. Ir buna
Nu supratot gal
| QUOTE (ragnez @ 2004 11 17, 23:38) |
| na, o vienas toks sutapimas nutiko shiandien. kaip tik puse dienos galvojau, kad reiktu mamai parashyt e-maila, paklaust, kaip sekesi konferencijoj. prisedu prie kompo - spekit ish triju kartu, kieno laishka randu |
Butu fainai, jei butum radusi savo laiska parasyta mamai
Na va, as ka tik po sutapimo
Siandien ryte isijungiau "Laba ryta"(niekada neziuriu, nes paprastai miegu tokiu laiku
). O ten sako, tipo nuo siandien zmones, priklausantis antrai grupei gales disponuoti 500 litu. Si info aktuali mano mamai, nes ji tai antrai grupei ir priklauso. Be to, mums siuo metu labai reikia finansines pagalbos, o mama buvo sakius, kad galesiu siais pinigeliais pasinaudoti
Geras sutapimas, ane?
Pradedu tiketi, kad viskas gyvenima vyksta ne siaip sau
Siandien ryte isijungiau "Laba ryta"(niekada neziuriu, nes paprastai miegu tokiu laiku
Geras sutapimas, ane?
Pradedu tiketi, kad viskas gyvenima vyksta ne siaip sau
| QUOTE (Russne @ 2004 11 13, 10:02) |
| Kai istojau i univera, i dienini sk, buvau jau 2 vaiku mama, todel siek tiek vyresne uz savo grupiokes. Todel nenuostabu, kad susidraugavau su viena grupioke, kuri buvo irgi is vyresniu. Musu vaikai buvo vienmeciai, tarp sunu skirtumas 1 men, tarp dukru 6 dienos, jos ejo i ta pacia grupe darzelyje. Musu mamu vardai vienodi, mano mamos dabartinio vyro vardas toks pat, kaip jos mamos buvusio draugo. Mes istekejom tais paciais metais, tik savaites skirtumu. Jei butume pagimdziusios ne dukras, o sunus, butume pavadine tuo paciu vardu - Titas. Jei butume neistojusios i univera, butume stojusios i kita mokykla, i ta pacia specialybe, taigi vis tiek butume susipazinusios. Dabar jau visko nebeprisimenu, bet bekalbant kokia nors tema, vis atrasdavom vis nauju sutapimu. Budavo, ji ka nors pasakoja, as jau sypsausi, ji klausia:ka ir tau taip buvo? Ir dar gyvenime man daznai buna taip, kad jei einu gatve ir pamatau pazistama zmogu, bet kai isiziuriu, tai suprantu, kad apsipazinau, tai ta tikraji zmogu vis tiek ta diena sutinku. Ir daznai buna taip, kad atrodo, kad kazkokioj gyvenimiskoj situacijoje jau esu buvusi, atrodo, kad kazkokia konkreti situacija jau yra man pazistama is anksciau: tie patys zmones, tie patys zodziai, tie patys veiksmai. |
Nu zinok taip kaip apie mane ir mano drauge papasakojai
Tik tiek, kad as turiu viena vaika, o ji dar nei vieno, bet viskas sutampa nerealiai. Tiek praeityje, tiek dabartyje, tiek ka galvojam i ateiti..
Ir beveik visada telepatija tarp musu..pradedam kartu dainuot ka nors, arba as pvz. mintyse ka nors dainuoju, o ji garsiai ta pati uzgieda
Arba as apie ja pagalvoju, o lygiai uz sekundes gaunu jos sms. Siandien buvo, kad rasiau jai sms, o ji dar man nebaigus paskambino..
Ir taip visada..
Nu ir ka nori ta galvok, bet kazkas cia yra bendro
kazkada labai seniai(kai buvo 13-14metu gal) per stebuklinga kaledu nakti buriausi.na koks ten burimas aisku(zaidimas).surasiau ant popieriuku daug vyrisku vardu,sudejau viska po pagalve,o ryte viena issitraukiau.ten buvo uzrasytas vardas Arturas.veliau susipazinau su vaikinu,kuris padovanojo man pirma tikra bucini....atspekit koks buvo jo vardas?
Kai gimiau ir tevai man tinko varda, tetis labai intensyviai siule varda Gabriele, bet mamos pazistama turejo dukra tokiu vardu ir del to man jo nedave. Pries kokiu 5 metus nuvaziavau pas savo geriausios drauges mociute, ten susipazinom su vienu vaikinu, kuris vis painiodavo mano varda ir kazkodel vadindavo mane Gabriele (nors vardai visiskai nepanasus).
O su mano draugu tai daznai taip buna: tik pagalvoju jam paskambint ar parasyt ir jis jau tai padaro, arba as pirma speju, kai jis tik pagalvoja. Bet mes tai laikom ne sutapimais, o telepatija. Gal rysys tarpmusu labai stiprus
O su mano draugu tai daznai taip buna: tik pagalvoju jam paskambint ar parasyt ir jis jau tai padaro, arba as pirma speju, kai jis tik pagalvoja. Bet mes tai laikom ne sutapimais, o telepatija. Gal rysys tarpmusu labai stiprus
Mano mamai apskaičiuotas terminas gimdyti mane buvo 08.14. Man apskaičiuotas gimdyti sūnelį- irgi 08.14. Na bet mama mane pagimdė truputį anksčiau, o aš sūnų- po 21 metų truputį vėliau, taigi gimtadieniai nesutampa. Bet dažnai pagalvoju- ale pataikyk gi tą pačią dieną...