Tarp manes ir sesers toks skirtumas:1metai,1 menuo,1 savaite,1 diena ir 1 valanda.Mano seimoj vyras ir 2 dukros gime tokiom dienom:26,27,28,tik menesiai skiriasi.
| QUOTE (Astra @ 2004 11 19, 13:30) |
| Tarp manes ir sesers toks skirtumas:1metai,1 menuo,1 savaite,1 diena ir 1 valanda. |
geras
as gimiau vasario 9,tevas - vasario 10,mama - vasario 11.
Aš ir mano geriausia draugė vienmetės. Prieš dešimt metų turėjom vaikinus. Po beveik pusantrų metų draugystės abi prakalbom apie vestuves. Bet nei jie, nei mes datos neplanavom. Ir ką gi, atėjom vieną dieną su šampanu pas juos pasigirt, kad mes jau padavėm pareiškimus tą mėn. ir tą dieną. O jie žiūri akis išpūtę, sako mes ir tą pačią dieną išsirinkę. Pasirodo ir valanda sutapo, jie po mūsų. Taip, kad nesudalyvavau savo geriausios draugės vestuvėse.
As esu is 4 vaiku seimos. Jauniausia
Mano vyriausia sesuo tekejo rugseji,po 2 metu brolis spali,o kita sesuo lapkriti... Man pagal eile priklause gruodis,bet as apibegau sarasa ir istekejau rugpjuti
Mano vyras taip pat is 4 vaiku seimos. Ir jauniausias!
Jie visi gime kas 2 metai,o zenijosi kas trys- 1994,1997,2000 ir mudu 2003
Mano vyras taip pat is 4 vaiku seimos. Ir jauniausias!
| QUOTE (Aga @ 2004 11 23, 01:40) |
| Ir dar viena pana, po manes ejo su tokia kaip mano suknele |
o va sis sutapimas tai tikrai bjaurus...
as kazkaip visada jauciu pirkdama dovanas: ka nors nuziuriu, po to nuperku visai ka kita ir parvaziavus sveikinti jubiliato randu pirma mano nuziureta dovana
vienas bjauriausiu mano sutapimu: giminej musu su puske labai nemego senele ( tevo motina) na nemylejo. ji labai nekente mano mamos, tai ir as atsiimdavau uz viska. ir taip negraziai sutapo, kad senelis mire per puskes gimtadieni, o po daugelio metu kai man suejo 20, per mano gimtadieni mire senele...
na ir as papasakosiu savo ,,sutapimus" su savo vyru
1. Esame vienos kraujo grupes
2. Abieju tevai Jonai
3. Abieju mamos Mergeles
4. Abieju mociutes Elytes
5. Abu gime viena diena
, tik jis metais vyresnis
.
Kazkada uz tokius sutapimus buvau net marskinelius laimejus per radija
daug kas sako kad priesingybes traukia, o mes turim tiek panashumu
. Bet tfu tfu tfu, jau 7- ti metai kartu 
ir dar vienas dalykas - pastoviai susiduriam su skaiciais 67. Pirmoji vyro masina buvo numeriu 607, musu buto numeris 67, po to sekancios mano masinos nr buvo 267, paskutiniai du namu telef skaiciai 67, o kai gavau nauja savo mobilaus numeri - visai nesistebejau - 22607
1. Esame vienos kraujo grupes
2. Abieju tevai Jonai
3. Abieju mamos Mergeles
4. Abieju mociutes Elytes
5. Abu gime viena diena
Kazkada uz tokius sutapimus buvau net marskinelius laimejus per radija
daug kas sako kad priesingybes traukia, o mes turim tiek panashumu
ir dar vienas dalykas - pastoviai susiduriam su skaiciais 67. Pirmoji vyro masina buvo numeriu 607, musu buto numeris 67, po to sekancios mano masinos nr buvo 267, paskutiniai du namu telef skaiciai 67, o kai gavau nauja savo mobilaus numeri - visai nesistebejau - 22607
| QUOTE (Rasuole @ 2004 11 16, 16:03) |
| Pirmas sutapimas kad istekejau uz vyro kuris gimes ta pacia diena kaip ir mano tetis |
Mano tėtis ir mano vyras irgi tą pačią dieną gimę
Pas mus irgi labai daug sutapimų gyvenime būta.
westa, pamiršai parašyti, kad tavo abiejų vaikų asmens kodų 4paskutiniai skaičiai vienodi
| QUOTE (Letta @ 2004 11 23, 13:31) |
| Mano tėtis ir mano vyras irgi tą pačią dieną gimę Pas mus irgi labai daug sutapimų gyvenime būta. westa, pamiršai parašyti, kad tavo abiejų vaikų asmens kodų 4paskutiniai skaičiai vienodi |
Tixliai
As su savo vyru gime ta pacia diena (zinoma, ir tais paciais metais) ir toje pacioje ligonineje. Uztat sakome, kad jau seniai pazistame vienas kita
As, beje, penkiomis valandomis vyresne